Tänään on 24.05.2018, 07:13.

Tennis La 27.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis La 27.3.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Kyllähän se Nalbandian eilen hoiti homman kotiin ja meikälle rahat tilille. Tänään löytyi kanssa ainoastaan yksi kokeilun arvoinen kohde:

SIMON - Zeballos (1.54) Pinnacle)

Ranskan Gilles Simon on kärsinyt jotain vaivoja alkukauden aikana ja mies aloittikin kautensa vasta Helmikuussa Marseillen turnauksesta. Ensimmäisissä kolmessa turnauksessa (Marseille, Dubai ja Indian Wells) tuli tappiot heti ekalla kiekalla, mutta vihdoin viime viikolla räjähti Sunrisen challenger-tason turneessa jossa Ranskalainen eteni aina finaaliin asti jossa Florian Mayer oli miestä kovempi. Uskoisin kuitenkin että mies on löytänyt oman pelinsä taas ja otteet paranee pelien edetessä. Täällä Simon pääsi suoraan toiselle kierrokselle ja vastaan asettuu Argentiinan Zeballos, jota pidän enemmän massakenttien miehenä, mutta on Zeballos jonkin verran pelaillut challenger-tason kovien kenttien turneita. Täällä Zeballos kaatoi ekalla Seppin ja tuo voitto olikin miehen kauden ensimmäinen kovilla kentillä ja muutenkin vasta kauden kolmas voitto (kymmenen peliä pelannut). Jos vaan Simon on löytänyt pelitatsinsa eikä vaivat enää ole riesana niin Zeballoksen pitäisi olla suht helppo vastus Ranskalaiselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 13:18
Pisteitä: 0

Re: Tennis La 27.3.

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Itse lyön Zepallosia. On totta, että Simon on piristymään päin ja hän on pelannut viimeaikoina ihan hyvin. Zepallos on aika huonossa formussa, mutta tämä alusta sopii hänelle hyvin.
Perustan vetoni pääasiassa siihen, että Simonilla on ilmeisesti ollut polvivaivojen lisäksi myös olkapäässä jotain ongelmia viime viikkojen aikana. hän ei ole täysin kunnossa vielä ja siksi en hänen puolestaan pelejä vetele vähään aikaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”