Tänään on 24.06.2018, 00:55.

Tennis Ke 24.2.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ke 24.2.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilen Robredo murskasi Benneteaun selvästi siinä ei ollut Ranskalaisella kahta sanaa. Onneks sentään Kubot murskas miltei yhtä selvästi Zeballoksen.

Tänään löytyi Acapulcon turnaukseen mukavasti pelattavaa:

ALMAGRO - Gasquet 1.65 (nordicbet)

Espanjalainen Almagro aloitti viime viikolla Buenos Airesissa massakautensa ensimmäisen kierroksen tappiolla Gimeno-Traveria vastaan, mutta täällä kaatuikin eilen Israelin Sela helposti suoraan kahdessa erässä. Myös Ranskan Gasquet pelasi kauden ensimmäisen massaturnauksen Buenos Airesissa missä myöskin tuloksena ensimmäisen kierroksen tappio Chelaa vastaan. Täällä Gasquet kaatoi ekalla kierroksella Moya (joka ei todellakaan ole entisen veroinen peluri) lukemin 4-6 6-3 6-2. Gasquet ei ole parina viime kautena pelannut massalla kuin 17 ottelua (saldo 10-7) tosin johtuen hänen pelikiellostaan, mutta muutenkin pidän Ranskalaista ennemmän kovien kenttien pelurina. Almagro on taas totuttuun Espanjalaiseen tapaan massapeluri (saldo 110-47) ja viime vuodelta miehellä hyvät muistot tästä turnauksesta nimittäin Almagro voitti silloin koko turnauksen. Nyt kun Almagrolla jo pari peliä massalta alla ja täältä hyvät muistot niin uskoisin että Gasquetilla ei pitäisi olla mahdollisuuksia estää Espanjalaisen voittoa.

MONTANES - Cuevas 1.57 (Pinnacle)

Molemmilla miehillä alla kaksi ja puolituntiset taistelut ensimmäisen kierroksen otteluissaan. Cuevas kaatoi Danielin lukemin 1-6 7-5 7-6 ja Montanes päihitti Gimeno-Traverin hivenen selvemmin lukemin 7-5 4-6 6-2. Cuevasin otteet eivät ole tällä kaudella vakuuttaneet. Kauden voitot on tulleet Sydneyssä kauden ekassa turneessa Llodrasta ja parin viikon takaa Costa do Sauipen turnauksessa kaatui Volandri ja Gil. Viime viikolla miehet kohtasivat toisensa Buenos Airesin turnauksen ekalla kierroksella ja Montanes otti selvän 6-2 6-2 voiton Uruguaylaisesta. Miesten saldot massakentiltä ovat suht tasaiset (Montanes 116-72, Cuevas 127-77), mutta silti katsoen Cuevasin alkukautta ja miesten viime viikon kohtaamista pelaisin Espanjan Montanesin puolesta.

SCHWANK - Greul 1.53 (expekt)

Saksan Simon Greul kaatoi täällä ekalla kierroksella jenkkitykki Isnerin joka ei todellakaan ole mikään massapeluri (ei mitään hajua miksi edes osallistui tähän turnaukseen?!?!). Voitto oli Greulin toinen tällä kaudelle, ensimmäinen tuli viikolla 2 Aucklandin turnauksessa Lorenzia vastaan. Sen jälkeen Saksalaisen peli on ollut mollivoittoista. Etelä-Amerikan massaturneissa ekan kierroksen tappiot Souzaa, Montanesia kuin Ferreriäkin vastaan. Argentiinan Schwank pääsi turnaukseen karsintojen kautta joissa hän kaatoi Romeron ja Marachin. Schwank jatkoi hyviä otteitaan kaatamalla ensimmäisellä kierroksella Santiago Gonzalezin 7-6 7-6. Schwak on myöskin pelannut alkukaudella Etelä-Amerikan massaturneita missä paras saavutus Santiagon puolivälieräpaikka. Viime kauden Argentiinalainen päätti Etelä-Amerikan challenger-turnauksia pelaten ja voittaenkin pari turneeta. Vaikka Greulillakin on hyvä saldo massalta (105-51) niin en usko että miehellä on mitään mahdollisuuksia Schwankia vastaan.

FERRERO - Andreev 1.61 (Pinnacle)

Espanjan Juan Carlos Ferrero on aivan huimassa vireessä. Kaksi turnausta massalla (Costa do Sauipe ja Buenos Aires) ja molemmista turnausvoitot taskussa. Buenos Airesissa kaatui kovat massapelurit Monaco ja Ferrer. Venäjän Andreev viihtyy myös massalla, mutta tältä kaudelta ei aivan yhtä hyviä tuloksia kuin Ferrerolla. Costa do Sauipessa välieriin häviten siellä Kubotille 2-6 6-2 6-4 lukemin kun taas Ferrero kaatoi Kubotin finaalissa murskalukemin 6-1 6-0. Buenos Airesissa Venäläinen eteni puolivälieriin jossa tappio tuli Ferreriä vastaan. Ferreroa myöskin puoltaa miesten aiemmat kohtaamiset joita Espanjalainen johtaa 4-1 (kaksi massalta ja kaksi kovilta kentiltä). Uskoisin että Ferrero haluaa palata takaisin ATP-listan top10 joukkoon ja varmasti vielä löytyy taistelutahtoa voittaa myöskin tämä turnaus ja kruunata hattutemppunsa ennen kuin siirrytään Pohjois-Amerikan koville kentille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”