Tänään on 25.05.2018, 14:19.

Tennis Pe 19.2.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Pe 19.2.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilen Lacko voitti Chardyn luovutuksella toisessa erässä joten ainakin Expektiltä sai voitot. Tänään kokeillaan tappioputkensa kääntänyttä peluria Marseillessa.

ZVEREV - Rufin 1.57 (Stan James)

Eli Saksan Mischa Zverevillä oli kahdeksan tappion putki ennen tätä turnausta, mutta jo viime viikolla Rotterdamin turnauksessa oli merkkejä paremmasta vaikka tappio tulikin Sijslingille. Täällä ekalla kaatui Ranskan Guez ja toisella kierroksella kaatui Espanjan Robredo mikä on jo aikas hyvä saavutus vaikkakin Espanjalainen ei aivan huipputerässä olekaan. Zverev saa vastaansa kotiyleisön edessä pelaavan Rufinin jolla ei paljoa ole kokemusta ATP-tason turneista (viime vuonna Ranskan Avoimet, tänä vuonna Australian Avoimet). Rufin on täälläkin joutunut molemmissa pelaamissaan peleissä otteleen täydet kolme erää. Ekalla tiukka vääntö Recoudercia vastaan (7-5 4-6 7-6) ja toisella kierroksella Mertensiä vastaan Ranskalainen pääsi hivenen helpommalla voittaen 6-3 2-6 6-2. Rufinilla on ennen tätä turnausta ainoastaan yksi ottelu sisäkovilta (viime kaudella Cherbourgin challenger-turneessa) Sidorenkoa vastaan luovutus tilanteessa 4-5. Kun taas Zverevillä todella hyvä saldo sisäkovilta 45-25. Uskonkin Zverevin hyvien otteiden jatkuvan ja Ranskalainen on hänelle pelkkä suupala.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Re: Tennis Pe 19.2.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Vielä löytyi kohde Memphisiin:

PETZSCHNER – Lacko 1.82 (Pinnacle)

Tässäkin kohteessa pelataan Saksalaista. Philipp Petzschner on täällä jo kaatanut niin Dentin kuin Korolevinkin. Slovakki Lackolla oli tiukka taisto ekalla Reynoldsia vastaan joka venyi aina kolmanteen erään jonka Lacko selvitti. Eilen toisen kierroksen ottelussa Ranskan Chardya vastaan Lacko vei ekan erän 7-6 ja toisessa erässä tilanteessa 2-1 Chardy luovutti. Molemmat miehet pelasivat pari viikkoa sitten Zagrebin sisäkovilla jossa Lacko voitti Istominin luovutuksella toisessa erässä. Zagrebin toisella kiekalla Slovakki kaatoi Ljubicicin. Petzschner kaatoi Zagrebissa C.Rochusin ja Beckerin ennen kuin puolivälierässä tuli vastaan juuri tämänpäiväinen vastustaja Lacko jonka Petzschner myös hoiti jaloista ennen välierätappiota Berreriä vastaan. Molemmilla miehillä on hyvät saldot sisäkovilta (Lacko 34-26, Petzschner 29-16). Petzschnerin puoleen peliä kääntää tuo parin viikon takainen voitto Lackosta ja muutenkin miehen hyvät otteet Zagrebissa ja täälläkin Petzschner on suht helposti edennyt puolivälierä vaiheeseen ja luulenkin että Lacko kohtaa tänäänkin kovempansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”