Tänään on 26.05.2018, 14:19.

Tennis Pe 5.2.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Pe 5.2.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilisen ainut tipsi Luczak hoiti hienosti homman Marreroa vastaan ja edelleen ollaan tältä viikolta ja vuodelta plussan puolella?!?!

Zagrebiin löytyi pelattavaa tälle päivälle:

BERRER – Troicki 2.45 (expekt)

Ottelun suosikki voittajaksi on Serbian Troicki, mutta mielestäni ei aivan noin suuri suosikki ole mitä kertoimet antavat ymmärtää. Saksalaisella Michael Berrerillä on viime viikolta Heilbronnin challenger-turneesta voitto alla ja täälläkin kaksi vakuuttavaa voittoa alla, ekalla kaatui Tipsarevic erin 2-0 ja eilen toisen kierroksen ottelussa kaatui Kroatti Jelenic myöskin suoraan erin 2-0. Troickilla myös kaksi suoraa 2-0 voittoa alla (Schuettler ja Kukushkin), mutta Serbi joutui tiukoille Kukushkiniä vastaan voittaen kuitenkin lukemin 7-5 7-5. Berrerin kokemus sisäkovilta kentiltä (saldo 63-24, Troicki 24-16) puoltaa peliä myöskin Saksalaisen suuntaan. Myöskin miesten aiemmat kohtaamiset ovat menneet Saksalaisen eduksi voitoin 2-0, molemmat ottelut matolta vuosilta 2006 ja 2008. Tiukka vääntö tiedossa voi kääntyä suuntaan jos toiseen, mutta tuolla kertoimella laittaisin kyllä itse roponi Berrerin puolesta.

LACKO – Petzschner 1.89 (betliner)

Slovakki Lacko yllätti eilen Ljubicicin tiukan väännön jälkeen lukemin 7-6 5-7 7-6 ja ekalla sai luovutus voiton Istoministä toisessa erässä, Lackon voittaen ekan erän 6-2. Vastustaja Saksan Petzschner on ollut tällä kaudella huono. Brisbanessa ja Australian Avoimissa ensimmäisen kierroksen tappiot ja täälläkin on ollut tiukoilla molemmissa pelaamissa peleissään vaikka vastustajat eivät ole ollut sen hurjempia kuin Christophe Rochus ja Becker, joita en itse pidän mitenkään kummoisina pelureina. Petzschnerin molemmat ottelut ovat kestäneet yli kaksi tuntia joten sekin voi hivenen painaa miehen jaloissa varsinkin näin alkukaudesta jollei ole ihan kunnolla harjoiteltu alkuvuonna, mitä voisi luulla ainakin tulosten valossa. Uskoisin Lackon saaneen rutkasti uskoa Ljubicic voitostaan ja hoitaa heikon Saksalaisen tässä suht helposti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”