Tänään on 18.06.2018, 13:04.

AUS Open To 28.1

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

AUS Open To 28.1

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kuten oletettua, betsikohteet alkavat olla tiukassa kun loppu lähenee, eikä eilen löytynyt mitään niin valueakasta, että olisi tipsiksi asti yltänyt.
Todella harmillista tietysti Henin mestaruusvedon kannalta oli se, ettei Azarenka kyennyt Serenaa kampeamaan laulukuoroon erittäin suuresta johtotilanteesta huolimatta. Serena oli erän ja 0-4 häviöllä toistakin erää kunnes alkoi käsittämätön näytös ja peli kääntyi. Valppaimmat haistoi tuossa hienon sauman surettaa Henini turnausvedonkin samalla kerta sitä Fairilla reilun 2 tasolla sai myydä - onneksi olkoon vain surettaneille.

Mietin kauan, että ottaako tänään vähän lay Heniniä tuohon peliin, mutta päädyin olla ottamatta vaikka hieman liian suureksi suosikiksi Henin on tänään saatu. Eiköhän tämä ole aivan liian kova paikka Zhengille ja Henin just parhaimmillaan äärettömällä GS-kokemuksella ja palautuminenkin nyt varmaankin jo ollut aikalailla täydellinen - kahdella erällä kun edellisestä selvisi ja molemmin puolin peliä ollut huilipäivät. Toivotaan, että Li pystyisi haastamaan Serenaa edes erän verran... mutta en usko että millään voisi voittoon asti riittää.

Miehissäkin oli eilen aivan käsittämättömiä käänteitä sisältäneitä otteluita, mutta se niistä, katse eteenpäin.
Tänään siis pelataan toinen välierä, jossa turnauksen lundelapsemme Cilic kohtaa Murrayn. Eiköhän nyt "silakan" lento lopu, sillä fyysisesti hän on, lepopäivästä huolimatta, aivan liian uupunut todella kovasta kaksiviikkoisesta haastaakseen Murrayn. Murray pelasi aivan ällistyttävän hienoa tennistä Rafaa vastaan sen mitä ottelua kesti. Löysi aivan uuden tason aggressiivisuuteen nyt kun sitä tarvittiin ja muutenkin uumoiluni meni päin prinkkalaa sen matsin game planista. Cilic saattaa viedä erän mutta siinä kaikki - näin uskoisin ja jaan näkemykseni myös aika monen muun arvostamani tennisjannun kanssa.

Seurantaan:

Cilic - Murray / Under 37.5 2.10 @ Pinnacle / 52% / panos 2/5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”