Tänään on 20.06.2018, 04:45.

Tennis ti 26.01

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ti 26.01

Viesti Kirjoittaja timo »

QFinaalit edessä.

Andy Murray - Rafael Nadal @2.11 Pinnacle väh.52% NO

Hieno kerroin espanjalaiselle. Murrayn neljä suoraa voittoa antaa liian ruusuisen kuvan tilanteesta, sillä vastustajat olleet
aika köykäisiä (Anderson, Giqcuel, Serra and Isner). Rafa puolustava mestari ja tällä hiukan hitaalla alustalla omaa kerrointaan paremmat saumat!
Murray ei tätä vie baselinesta enkä usko, että kykenee riittävän hyökkäävään peliin.
Joka tapauksessa huippumatsi odotettavissa!

Toisessa matsissa odotan Roddickin voittoa,jota vihjattu muualla.

Naisissa Henin - Petrova mennee kolmeen erään ellei venäläisen psyyke petä. Uskon belgin vievän juuri paremman henkisen
kanttinsa tuella tämän väännön.
Zheng - Kirilenko on paha vääntö ja kertoimet ovat aika kohdillaan joskin kolikonheitolla voi saada parhaan arvion tähän vaikeaan matsiin...

Pelionnea kaikille!

PS. Nieminen - Kohlmann eivät ole niin suuria altavastaajia kuin kertoimet (~@2.75) antavat ymmärtää :wink: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 31.01.2010, 14:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: Tennis ti 26.01

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Olen pariin otteeseen täällä käynyt läpi ne pointit, minkä takia tämä maistuu nyt erityisen hyvälle, joten yritän pitää nyt lyhyenä. Murinalla on tässä ottelussa kyseessä enemmänkin kuin vain pelkästään Rafan voittaminen ja GS-välieräpaikka, sillä hänen menestymättömyys ihan kovimmalla tasolla on alkanut kasaamaan pilviä hänen ylleen - ja ne pilvet ovat tummia. Uskoisin, että Rafa pääsee otteluun hieman rennompana ja hurjalla henkisellä kapasiteetillään viimeistään kaivaa tarvittavan eron näiden kahden huikean pelimiehen välille. Murina on todella ison haasteen edessä, sillä hän on taas pelannut melko passiivista peliä tuuppaillen varmoja prosenttitenniksen peruslyöntejä. Nyt pitäisi adjustoida aggressiiviseen peliin sormia napsauttamalla - ei mikään helpoin hetki varmastikaan. Ehjälle Rafalle on hemmetin vaikea löytää pysäyttäjää ja toivottavasti sellaista ei edes tämän turnauksen osalta ilmaannu 8--)

Cilic on tuonut tuohta pöytään kivasti tässä turnauksessa ja kovasti haluttaisi jälleen silkkiä ottaa lapulle, mutta nyt en näe valueta kertoimissa, joten saa jäädä. Äärimmäisen mielenkiintoista nähdä mitä Del Potron kaataminen tekee Marinille - käykö kuten uumoilin, että murtautuu nyt aivan terävimpään kärkeen delpo-voiton kasvattamalla itseluottamuksella vai riittikö tuo voitto "tällä erää" ja paras lataus purkautui tuon mukana. Vaikea sanoa, mutta lähtökohtana toi 60-40 on aivan perusteltua.

Naisissa otan jännäriksi Henin 2-0, vaikka prossat ovat aivan rajalla, niin mutulla mahtuu pelille. Petrova toi lundea viime matsillaan, mutta hieman haiskahtaa, että nyt on tultu pisteeseen, mikä on kertakaikkiaan vaan aivan liikaa nykyvireisellekin Nadjalle. Justinille olisi todella tärkeä päästä tästä suhteellisen helposti, sillä akuissa tuskin vieläkään on liikaa täytettä tuhlattavaksi ennen raastavia välierää ja finaalia.

Toisessa kisujen taistossa on kertoimet mielestäni aivan oikein.

Seurantaan:
Murray - Nadal / Nadal 2.08 / 54% / panos vain 1/5 , sillä mestaruusvetoa sisässä jo 2/5..... 3/5 panossuosituksella sisään jos ei mestaruusvetoa jo ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: Tennis ti 26.01

Viesti Kirjoittaja Jantta »

timo kirjoitti: Toisessa matsissa odotan Roddickin voittoa,jota vihjattu muualla.


Zheng - Kirilenko on paha vääntö ja kertoimet ovat aika kohdillaan joskin kolikonheitolla voi saada parhaan arvion tähän vaikeaan matsiin...
Etkö voi/saa laittaa Roddick-tipsin perusteluita tai muuta tietoa tänne? Mistä tuon tipsin voi tsekata, kiinnostaisi kyllä lukea mielipiteesi matsista.

Kirilenkosta saisi kolikolla varsin maistuvan kohteen, mutta luenpas niitä kuuluisia rivivälejä :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Re: Tennis ti 26.01

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Alotetaas tämän turnauksen tipsaaminen vähän myöhässä, mutta kun nyt on aikaa kirjoitella niin kirjotetaas.

Yön paras kohde ehdottomasti itsellä Cilic, jota pidän lievänä ennakkosuosikkina Roddickia vastaan. Uskon, että Cilic sai edellisestä ottelusta juuri sitä tarvittavaa itseluottamusta, eikä Delpon rannevammat ainakaan niin pahasti näkyneet, sillä Cilic pelasi aivan loistavan ottelun. Roddick oli taas Gonzoa vastaan todella suurissa vaikeuksissa ja olisi hävinnyt ilman pommisyöttöä. Pallottelussa; molemmilta puolin Gonzo oli parempi, jopa rystyltä. Gonzo taas "yllättäen" menetti fiiliksen pelata neljännen erän ratkaisupallossa ja aloitti aivan turhaan purnata tuomarille, tämän jälkeen kentällä ei ollut kuin yksi pelaaja ja A-Rod pääsi pelaamaan vapautuneesti. Vaikka on puhuttu usean kauden alussa, että Roddick olisi saanut mentaalisen puolen kuntoon ja vahvistunut henkisesti, mutta en näe vieläkään sellaista tapahtuneen vaikka onki kauden alussa voittanut otteluita kovalla prosentilla. Brisbanen finaalissa muutama viikko sitten oli käsittömästi tyriä ottelun Stepanekia vastaan, vaikka johti ottelua 7-6,5-1. Toki voitti ottelun, mutta en pidä Roddickia oikeastaan millään muulla osa-alueella Ciliciä edellä kuin syötössä, eikä siinäkään mullistavaa eroa ole, sillä Cilic syöttää parhaimpana päivänään loistavasti. Keskenäisethän ovat 1-1 joten niistä ei etua. Cilic lievänä ennakkosuosikkina 53-47 tähän otteluun jolla saa jo mukavasti peliä.

Muita kohteita yöksi on Zheng, joka on ollut käsittämättömän varma. Kirilenkokin toki ollut loistava, mutta perustaso Zhengillä edellä. Maria olisi todennäköisesti nyt jo katsomossa, jos Safina olisi ollut pelikunnossa viimekierroksella. Keskenäiset 4-1 kinkille..

Petrovaa tekisi mieli pelata, mutta jätetään harkintaan ja lapulle jos kertoimet ennen ottelun alkua nousisivat hieman. Henin ei ole ollut niin vakuuttava alkuturnauksessa tosiaan mitä venäläinen. Toki mentaalipuolella belgi selkeästi Petrovaa edellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”