Tänään on 21.05.2018, 13:58.

AUS open ti 19.1.2010

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 13:18
Pisteitä: 0

AUS open ti 19.1.2010

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Falla vs. Daniel

molemmat aika vanhoja, n. 100 ranking. Massalla viihtyvät pääasiassa, varsinkin daniel. Kummatkin aika varmoja jyystäjiä, joista danielilla ei muita aseita ole kuin toisen tekemät virheet. Falla pelannut ihan ok alkukauden (1-2, kaikki pelit parempia pelaajia vastaan kuin Daniel). Daniel tuli suoraan brasseista tähän kisaan ja luultavasti tuli ainoastaan siksi, koska ranking oikeutti juuri ja juuri suoraan pääsarjapaikaan. tuskin olisi tullut edes yrittämään karsintojen kautta. olen nähnyt muutaman pelin Fallalta kovilla kentillä ja on niissä pelannut aika hyvin. Daniel yksi kaavion paskimmista pelaajista.
1.35

John isner vs Seppi

Isner voitti juuri esikisan ja finaali oli sunnuntaina, joten vielä saattaa jaloissa painaa. yleensä kuitenkaan voitot eivät paina niin paljon jaloissa kuin tappiot, joten uskon että hän on riittävän fressi tähän otteluun ja on elämänsä kunnossa. Vedon tekee maistuvaksi se, että Isner voitti esikisoissa hyvin samantyyppisiä pelaajia kuin seppi on (Robredo, monaco, montanes, garcia-lopez). Lisäksi seppi ei ole hyvässä kunnossa ja kuuluu muutenkin niihin pelaajiin jotka yleensä häviävät paremmilleen ja voittavat huonot tai huonossa kunnossa olevat. Isner on selvästi parempi tiukoissa paikoissa ja tässäkin pelissä nähdään luultavasti ainakin 1-2 tiukkaa erää. Sepin puolesta puhuu ainoastaan Isnerin tight schedule ja mahdolliset tuuliset olosuhteet, joihin isner on tosin tottunut.
1.5

Pablo cuevas vs. lopez

Cuevas yrittää muuttua puhtaasta massapelaajasta all court-pleijeriksi ja on onnistunut siinä aluksi ihan hyvin. Lopez ei ole paljon pelejä pelannut ja ei ole ausseissa koskaan pärjännyt kovinkaan hyvin. Cuevas on voittanut aikaisemmin kovilla vastavia pelaajia (hyvin syöttäviä vasureita, jotka lyövät rystyltä slaissia ja rynnivät verkolle) Tässä matsissa puolestaan tuulietu on selkeästi oman varsan puolella, koska lopezin syöttö on suht herkkä ja hänen pelinsä riippuu paljon siitä.
3.3


koubek vs Rajeev

Tässä luotto vanhaan sotaratsuun. tullut karsinnoista läpi, pelaa ihan hyvin kovilla ja tässä matsissa ei kunto joudu koville. Rajeev syöttökone, jonka peli ollut sekaisin alkuvuodesta. täysin riippuvainen syötöstään, joka tuskin kulkee itseluottamuksen ollessa kadoksissa, eikä mahdollinen tuuli ainakaan hommaa helpota. kannattaa kenties harkita lyömistä bookkerille joka palauttaa kesketyksestä rahat. mielestäni keskeytysriski on tosin kummallekin aika sama, mutta koubek on kuitenkin jo vanha pappa.
1.5

marchenko vs. moya

Moya, mitä se täällä tekee!!? veikkaan että puristelee pikkutyttöjen peppuja ja juo pina coladaa. tuskin on ainakaan here to win. Pelannut yhden kisamatsin viimeisen vuoden aikana, eikä varmasti ole ainakaan fyysisesti hyvässä kunnossa. tuskin pelikään on ihan varmimmillaan. Moya on viimeksi voittanut matsin näissä karkeloissa vuonna 2003.
marchenko on karsija, joten pientä rutiinia häneltä löytyy. aika huono pelaaja, mutta tässä pelaan lähinnä Moyaa vastaan, eikä vastustajalla ole juurikaan merkitystä.
2.1

Tsemiä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Re: AUS open ti 19.1.2010

Viesti Kirjoittaja mario66 »

Kehottaisin varovaisuuteen Cuevas-vedon kanssa, Lopezin kertoimet laskeneet eilisen 1,66-tasosta jopa 1,35 tuntumaan. Cuevasilla on todennäköisesti loukkaantumishuolia tms.

EDIT: Pablo on loukannut vasemman kätensä ja tekee päätöksen pelaamisestaan vasta juuri ennen peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut mario66, 18.01.2010, 20:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Re: AUS open ti 19.1.2010

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Sade sotki tänään vähän pelejä ja eilisistä tipseistä pelattiin vain Mayerin ottelu, jonka tiukan väännön jälkeen Mayer voitti viidessä erässä...

Jos nyt sade ei tule sotkemaan niin kokeillaas taas muutamaa kohdetta:

KUBOT - Zverev 1.53 (Stan James)

Tässä kokeillaan Puolan Kubotia ennemminkin Zverevin heikkojen tulosten kuin puolalaisen otteiden ansiosta. Zverevin tämä kausi on alkanut samoin ottein miten koko viime kauden loppu päättyi eli tappiosta toiseen. Saksalaiselle viimeiseltä puolelta vuodelta yksi voitto (Mayerista Bangkokin turnauksessa) muuten pelkkiä tappioita eri alustoilla. Tällä kaudella Brisbanessa ekalla kierroksella tappio Ballille ja viime viikolla Sydneyn karsinnoissa ekan kierroksen tappio Oswaldille. Kubot jäi viime kaudella suurimman osain peleistään turnausten karsintoihin mutta muutaman kerran hän ihan mukavasti yllättikin (esim. Belgradin turnauksessa finaaliin asti) ja tämän kauden Kubot avasi Dohan turnauksella jossa eteni puolivälieriin voittaen Maamoun ja Stakhovskyn ennen tappiota Troickille tiukan kolmieräisen taiston jälkeen. Viime vuonna Avoimissa Zverev pääsi suoraan pääsarjaan jossa Del Potro oli ekalla kierroksella parempi suoraan erin 3-0, Kubot taas putosi karsintojen ratkaisevalla kierroksella Peyalle. Vaikkakin miehet ovat kahdesti aiemmin kohdanneet ja Zverevillä voitot molemmista peleistä niin silti pelataan häntä vastaan pääasiassa viimeisten puolen vuoden tulosten täkiä.

CHELA - Hanescu 2.25 (5 Dimes)

Tässäkin kohteessa pelataan H2H-tilastoissa huonompaa peluria. Romanian Hanescu johtaa miesten kohtaamisia 2-0, mutta silti uskon Argentiinan kokeneeseen Chelaan. Chela avasi kauden Brisbanen turnauksessa missä tuli ensimmäisen kierroksen tappio Bellucille ja viime viikollakin Sydneyssä oli kokea sama kohtalo häviten Beckerille, mutta hyvää Sydneyssä olivat karsinnat joissa Chela voitti pari hyvää kovien kenttien peluria (Falla ja Sweeting) joten hänellä on tältä vuodelta jo useampi kova ottelu alla kun taas Hanescu on pelannut tällä kaudella ainoastaan Hopman Cupin esiturnauksen jossa tappio Hewitille, luovutus kahden erätappion jälkeen Robredolle ja kokonaan jätti pelin pelaamatta Isneriä vastaan eli voi olettaa että ihan kaikki ei miehessä ole kunnossa. Viime kaudella Chela ei ollut lainkaan Australiassa mukana ja Hanescukin pääsi toiselle kierrokselle voittaen Hernychin ennen tappiotaan Israelin Selalle. Miesten kovien kenttien saldotkin puoltavat peliä Chelan suuntaan, Hanescu kovilla kentillä 11-27, Chela 37-27, näiden perusteella on aivan pakko kokeilla noin hyvällä kertoimella Argentiinalaisen Chelan puolesta.

YOUNG - Rochus.C 1.67 (Pinnacle)

Kyllä tänäänkin tarvii kokeilla yhtä karsintojen kautta mukaan tulluttu ja arpa osui tällä kertää nuoreen jenkkiin Donald Youngiin joka kohtaa kokeneen Belgialaisen Christopher Rochusin. Jenkki-Young kaatoi karsinnoissa suoraan kahdessa erässä niin Lopezin, Phaun kuin Suzukin ja eteni suht helposti pääsarjaan. Rochusin alkukauteen on mahtunut tasan kaksi turnausta ja tasan kaksi tappiota. Dohassa ekalla Federer kaatoi belgialaisen ja viime viikolla Sydneyssä matka katkesi karsintojen ensimmäiseen peliin ja tappioon Fischerille. Youngin kausi alkoi Chennain turnauksessa missä riitti pari karsintapeliä (voitto Qureshista, tappio Sorensenille). Viime kaudella Young pelasi pääasiassa challenger-tason turneita kovilla kentillä parhaana saavutuksenaan voitto Calabasasin turnauksessa. Rochusin viime kausi oli todella heikko, saldo 15-28, kovilla kentillä saldo 3-7 tosin kyllä pelit olivat suurimmalta osalta ATP-tason turnauksissa. Avoimissa Rochus putosi ekalla Nadalille kun Young ei ollut lainkaan mukana turnauksessa. Uskoisin kuitenkin että Young on saanut hyvän vireen jo karsinnoissa ja jatkaa hyviä otteitaan myöskin pääsarjassa kun vastassa ei ole mikään kovinkaan kummoinen kovien kenttien peluri.

GASQUET - Youhzny 1.64 (Pinnacle)

Kokeillaan vielä Ranskan "huumemies" Gasquetia, joka ei anna paljoa viime vuotisen kärynsä haitata vaan on esittänyt aivan huikeita otteitaan taas kun on saanut pelilupansa kuntoon. Viime kauden loppu meni häneltä mukavasti vaikka ei ihan turnausvoittoihin asti yltänyt ja sama tahti on jatkunut tänä vuonna. Brisbanessa voitot Niemisestä ja Ebdenistä ennen tappiota Roddickille joka lopulta voitti koko turneen ja viime viikolla Aucklandissa finaalipaikka Baghdatisiä vastaan jonka Kyproksen mies kuitenkin voitti itselleen. Venäjän Youzhny aloitti kautensa Dohassa jossa heti ekalla lauluun Stakhovskyä vastaan ja sen jälkeen ei mies olekaan pelannut peliäkään. Viime kaudella Gasquet eteni Avoimissa kolmannelle kierrokselle jossa Chilen Gonzalez hänet pudotti, Youzhny koki tappion jo ekalla kierroksella Itävallan Koubekia vastaan. Uskoisinkin että Youzhnyn peli paranee kun vuosi lähenee kesää ja näin alkukaudesta venäläinen ei esitä todellakaan parasta peliään kun taas ranskalainen on esittänyt loistavia otteitaan alkukauden peleissään ja mikäli/toivottavasti miestä ei paina matka Aucklandista Melbourneen hän hoitaa tämän pelin alta pois ja etenee toiselle kierrokselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cuben1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 31.07.2005, 15:34
Pisteitä: 0

Re: AUS open ti 19.1.2010

Viesti Kirjoittaja cuben1 »

CHELA - Hanescu 2.25 (5 Dimes)

Tässäkin kohteessa pelataan H2H-tilastoissa huonompaa peluria. Romanian Hanescu johtaa miesten kohtaamisia 2-0, mutta silti uskon Argentiinan kokeneeseen Chelaan. Chela avasi kauden Brisbanen turnauksessa missä tuli ensimmäisen kierroksen tappio Bellucille ja viime viikollakin Sydneyssä oli kokea sama kohtalo häviten Beckerille, mutta hyvää Sydneyssä olivat karsinnat joissa Chela voitti pari hyvää kovien kenttien peluria (Falla ja Sweeting) joten hänellä on tältä vuodelta jo useampi kova ottelu alla kun taas Hanescu on pelannut tällä kaudella ainoastaan Hopman Cupin esiturnauksen jossa tappio Hewitille, luovutus kahden erätappion jälkeen Robredolle ja kokonaan jätti pelin pelaamatta Isneriä vastaan eli voi olettaa että ihan kaikki ei miehessä ole kunnossa. Viime kaudella Chela ei ollut lainkaan Australiassa mukana ja Hanescukin pääsi toiselle kierrokselle voittaen Hernychin ennen tappiotaan Israelin Selalle. Miesten kovien kenttien saldotkin puoltavat peliä Chelan suuntaan, Hanescu kovilla kentillä 11-27, Chela 37-27, näiden perusteella on aivan pakko kokeilla noin hyvällä kertoimella Argentiinalaisen Chelan puolesta.Erittäin hyvä kohde pelata CHELAN voittoa. Hanescu kärsinyt jalkavammasta ja mitä pidemmälle peli menee sitä vaikeampi hänen on varmasti pysyä ottelussa mukana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: AUS open ti 19.1.2010

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Schuettler - Querrey / Schuettler 4.3 @ Pinnacle / 26% / Panos 0.75/5
Monaco - Gulbis / Monaco 2.31 @ Pinnacle / 49% / panos 1.5/5
Serra - Melzer / Melzer 1.71 @ Pinnacle / 62% / panos 3/5

Oudin - Kudryavtseva / Oudin 2.11 @ Pinnacle / 52% / panos 2/5

Betsit siis pinnylle, mutta varmasti etsimällä löytää parempiakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”