Tänään on 23.06.2018, 21:17.

Dulko-Shvedova

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Let-Q
Jäsen
Viestit: 169
Liittynyt: 30.01.2008, 14:10
Pisteitä: 23

Dulko-Shvedova

Viesti Kirjoittaja Let-Q »

Onko guruilla heittää infoa Dulkosta? Eilen katsoin Shvedovan matsia ja kyllä vakuutti kovasti. Rohkeaa ja agressiivista peliä tiukoissa tilanteissa altavastaajana. Voitto oli enemmän kuin ansaittu ja ämä nainen on varmasti kovassa nousussa. Nyt parhaat kertoimet 1,73 luokkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Elitloppet en gång om året!!!!

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Re: Dulko-Shvedova

Viesti Kirjoittaja timo »

Let-Q kirjoitti:Onko guruilla heittää infoa Dulkosta? Eilen katsoin Shvedovan matsia ja kyllä vakuutti kovasti. Rohkeaa ja agressiivista peliä tiukoissa tilanteissa altavastaajana. Voitto oli enemmän kuin ansaittu ja ämä nainen on varmasti kovassa nousussa. Nyt parhaat kertoimet 1,73 luokkaa.
Tiedä gurusta, mutta koetan antaa kysymykseen muutaman mielipiteen...

Shvedova nouseva kazakki, mutta omaa vähän kokemusta WTA-tasolta. Ennen tätä kautta Bangaloren titteliä ´07 lukuunottamatta yleensä lentänyt ulos ekalla kiekalla. Oliko Shvedova Jankovicia vastaan sittenkään niin hyvä vai eikö Jelenalla vain ollut paras päivänsä? Maailmanlistan viitosen kaataminen 7-8 kertoimisena altavastaajana voi olla vaikeaa käsitellä ilman, etteivät jalat leiju yhä ilmassa. Monta kertaa tällaisen voiton jälkeen seuraa huono matsi juuri psyykkisistä syistä!
Pelasi eittämättä rohkeasti ja aggressiivisesti, mutta kykeneekö Yaroslava pitämään pallot marginaalien sisällä kaksi matsia peräkkäin?
Dulko vain pari vuotta vanhempi, mutta paljon kokeneempi. Ulkokovilla ei ole ihan parhaimmillaan, mutta kontraa paljon kokemuksellaan.
Jos Shvedova kykenee pelaamaan kovalla tasolla tänäänkin eikä leiju pilvissä, niin vie tämän! Muutoin Dulko rankaisee kokemuksellaan.
Oma arvioni Shvedova ~55% - Dulko ~45%, joten Pinnaclen @2.40 argentiinalaiselle riittäisi juuri peliin, mutta taidan silti skipata, koska tässä(kin) matsissa paljon vaikeasti arvioitavia seikkoja ja kerroinasettelu lähellä totuutta!

Mutta tennispallokin on pyöreä ja lähes mitä tahansa voi tässäkin matsissa tapahtua eikä minun arvioitani välttämättä kannata liikaa painottaa!

Offtopicia:

PS. Täytyy myös muistaa, että jokainen tekee viime kädessä omat pelivalintansa, vaikka lukeekin tältä(kin) palstalta vihjeitä. Vihjaajaa sinänsä ei kannata millään tavoin syyttää, koska on vain tehnyt parhaansa ja koettanut kertoa vain oman, subjektiivisen arvion kohteesta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”