Tänään on 25.05.2018, 22:55.

Tennis To 20.8.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis To 20.8.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Tänään taas olisi pari kokeilun arvoista kohdetta Cincinnatiin:

QUERREY - Hewitt 2.16 (betsson)

Kokeillaan jenkkien omaa poikaa Querreytä joka kohtaa kokeneen Hewittin, joka ei ole tällä kaudella mitään ihmeellistä esittänyt varsinkaan kovilla kentillä. Tämän vuoden jenkkikiertueella voitot tullu Youngista ja Selasta Washingtonissa ja täällä ekalla kierroksella kaatui Söderling ja eilen helpohko voitto Beckeristä. Viime viikolla Montrealin turnauksessa aussi putosi heti ekalla kierroksella Ferrerolle joka ei ole enää parhaimpien aikojen vedossa. Querrey on viime aikoina esittänyt loistavia otteita. Indianpolisissa finaaliin asti jossa tuli yllätystappio Gineprille, seuraavalla viikolla turnausvoitto Los Angelesin turnauksessa (tosin ei kyllä voittanut yhtään top20 peluria). Washingtonissa tuli tappio Roddickia vastaan, mutta eilen Querrey otti revanssin Andystä suoraan erin 2-0 (7-6 7-6). Querreyn viime aikojen loistavat otteet ja varsinkin eilinen voitto Roddickista on varmasti antanut paljon itseluottamusta nuorelle jenkille ja näin ollen uskonkin että Hewitti pitäisi olla aika helppo pala kovasyöttöiselle jenkille.

GUCCIONE - Berdych 2.50 (Ladbrokes)

Tässä kohteessa kokeillaan karsintojen kautta mukaan tullutta syöttötykki Guccionea, joka on jo useamman viikon ollut pelailemassa jenkkiturneita vaihtelevalla menestyksellä (mm Challenger-tason turnausvoitto Aptosissa). Täällä on kaatunut jo karsinnoissa Golubev ja Kendrick, ekalla kiekalla Kohlschreiber ja eilen toisen kierroksen ottelussa Ranskan ykköspeluri Tsonga suoraan erin 2-0. Tsekki Berdych jota vihjattiin alkuviikolla on kaatanut täällä Gonzalezin (Chileläinen luovutti ekan erän jälkeen) ja eilen tiukan väännön jälkeen Petzschnerin. Guccionen puoleen vaakaa kaatuu kolmesta eri syystä. 1. Miesten aiemmat kohtaamiset ovat Australialaisen hyväksi 2-0 molemmat voitot tulleet Sydneyn turnauksessa kovalla kentällä tänä ja viime kaudella. 2. Guccione kaatoi täällä ekalla saksan Kohlschreiberin, kun taas Berdych kärsi tappion samaiselle miehelle viime viikolla Montrealin turnauksen ekalla kierroksella. 3. Molemmilla pelit eilen ja Guccione pääsi aikas lailla helpommalla Tsongaa vastaan (ottelun kesti hieman yli tunnin) kun taas Berdychillä oli todella hikinen ilta Petzschneriä vastaan ottelun kestettyä miltei kolme tuntia, joten uskon että varmasti jonkin verran painaa tsekkiläisen jaloissa eilinen taistelu. Näistä johtuen on pakko kokeilla noinkin maistuvalla kertoimella Australian karsijamiestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis To 20.8.

Viesti Kirjoittaja timo »

Hienoa, että olet taas postaamassa vihjeitäisi tänne Grenberg!
Täällä kun ei koskaan ole liikaa niitä hemmoja, jotka jaksavat / uskaltavat / viitsivät vihjeitään tänne jaella ja vieläpä
perustella niitä niin ansiokkaasti ja perusteellisesti kuin sinäkin teet! Tyhjänvalittajia ja pilkunn****joita kyllä vilahtelee :wink: !

Samaa mieltä Querreysta, joka juuri US Openin alla ollut hyvä.
Muuta seikka tosin huolettaa. Näin viime viikon matsin Petzschneriä vastaan ja tuossa matsissa Sam oli surkea! Mutta olihan alla pari kovaa turnausta kuukauden ajalta, joten väsymys liene osasyynä alavireisyyteen. Lleyton on yhä suurisydäminen taistelija ja voitti Querreyn viime kaudella 2-0 Indian Wellsissä. Eikä Ferreron kaatoa ole syytä aliarvostaa, sillä espanjalainen on kovassa kunnossa, vaikka ei olekaan enää parhaimmillaan.
Siispä hyvä pelikohde, mutta panostuksessa varoisin hiukan, sillä nuo Samin kertoimet ovat mielestäni juuri ja juuri pelattavaa tasoa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”