Tänään on 25.06.2018, 05:29.

Tennis Ma 17.8.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ma 17.8.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Terve taas kaikille...

Joillekin saatan olla tuttu sankari täällä vihjailemassa tennispelejä joillekin taas en, mutta ajattelin taas kokeilla vähän yrittää lyödä omia mielipiteitäni peleistä, pääasiassa miesten ATP peleistä.

Tällä viikolla pelataan Cincinnatissa ja heti ekalle päivälle löytyi pari kokeilun arvoista kohdetta:

SAFIN - Ginepri 2.30 (expekt)

Kahden villillä kortilla mukaan turneeseen päässeen pelaajan kohtaaminen joiden kummankin kausi on mennyt täysin persiilleen (Safin kauden saldo 9-14, Ginepri 9-12). Molemmille sopii kova alusta erityisen hyvin ja varmasti kumpikin haluaa hyviä pelejä alle ennen US Openia. Uskoisin että Ginepri on saanut pienoisen suosikin viitan kotiedun ja muutaman viikon takaisen Indianapoliksen turnauksen johdosta, mutta kannattaa huomioida ettei Ginepri joutunut aivan huippuja kohtaamaan Indianapoliksissa (De Chaunac, Schwank, Bogomolov, Isner ja Querrey). Viime turnauksissaan molemmat tippuivat jo ensimmäisellä kierroksella (Safin hävisi Monfilsille erin 1-2, Ginepri otti kuokkaan Beckeriltä erin 1-2), joten molemmilla on ollut aikaa valmistautua tähän turneeseen. Mutta se mikä mielestäni antaa etua Safinin puolelle on miesten viimeisin kohtaaminen parin viikon takaa Los Angelesin turnauksesta, jossa Safin otti voiton Ginepristä ekalla kierroksella erin 2-1. Saksan Haas kuitenkin katkaisi matkan puolivälierissä. Muut kaksi miesten kohtaamista on mennyt Gineprille mutta noista peleistä on aikaa jo nelisen vuotta joten niille en kovin suurta painoarvoa anna. Tuolla kertoimella aion kokeilla jos Safin pystyisi uusimaan parin viikkoisen voiton Ginepristä taas.

KARLOVIC - Monfils 1.98 (odds4you)

Tässä kohteessa aion kokeilla Kroatian syöttökone Karlovicia joka esitti viime vuonna hyviä esityksiä jenkkikiertueella ennen US Openia ja tänäkin vuonna hän eteni Washingtonin turnauksen puolivälieriin jossa koki tappion Roddickille tiukan väännön jälkeen erin 2-0. Voitot turnauksessa tuli ei niin kovista Schuettlerista ja Devvarmanista. Viime viikolla tuli ensimmäisen kierroksen tappio Montrealin turnauksessa Saksan Haasille erin 2-1. Kroatin puolelle minut tässä pelissä kääntää se asia, että Ranskan Monfils palasi yli parin kuukauden tauolta viime viikolla Montrealin turnaukseen jossa voitti Safinin, mutta hävisi toisella kierroksella Ferrerolle. Uskoisin ettei Ranskalainen ole vielä täydessä kunnossa ja varmaan tarkoistus olisi olla huippuiskussa vasta US Openin aikaan parin viikon päästä joten nyt vaan koittaa saada hyviä pelejä alle, joten tässä on hyvässä vireessä olevan Karlovicin iskun paikka joten kokeillaan kroattia.

Katsotaan vielä nuo karsintojen kautta mukaan tulleet otteluparit jos sieltä löytyisi vielä lisää kokeilun arvoisia kohteita...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”