Tänään on 21.05.2018, 02:52.

WTA 14.8.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
labako
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 18.02.2004, 19:27
Pisteitä: 0

WTA 14.8.

Viesti Kirjoittaja labako »

Kovin nopeasti tuntuvat asetelmat heittävän häränpyllyä.

Kim Clijsters on tehnyt upean paluun. Voitettuina ovat nyt Bartoli (13), Schnyder (20) ja Kuznetsova (6).

Silti tuntuu ihmeelliseltä, että Kim pelattuaan 3 ottelua 27 kuukauden tauon jälkeen lasketaan suosikiksi maailman ykköstä Safinaa vastaan. Tässä saattaa jo tulla seinä vastaan. Dinaran puolesta on jo suorastaan pakko pelata, kävi miten kävi.

Onko kellään näkemyksiä asiaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 20:30
Pisteitä: 276

Re: WTA 14.8.

Viesti Kirjoittaja NoFear »

labako kirjoitti:Kovin nopeasti tuntuvat asetelmat heittävän häränpyllyä.
Taitaa kertoa valitettavan paljon naistenniksen nykytilasta. Selvät, varmat kärkinimet puuttuvat ja näin ollen Clijstersin paluu on enemmän kuin hyvä juttu. Nyt maailmantilaston kärjessä pyörii jos jonkinlaista tuuliviiriä, ehkä pahimpana juuri tämänpäiväinen vastus Safina, jonka pää tuntuu kestävän tiukoissa paikoissa juuri yhtä hyvin veljensäkin. :lol: Epäilemättä Safinalla lienee pisut pöksyissä jo pelkästä ajatuksesta, että hän nyt maailman ykkösenä joutuisi taipumaan yli kaksi vuotta kentiltä poissa pysyneelle vahvan paluun tehneelle vastustajalle.

Muuten on kyllä sellainen peli, että taitaa jäädä panokset pöydälle. Mietin itsekin pitkään nykykertoimien vaikuttavan vähän hassuilta, kun tosiaan 27kk sivussa ollut pelaaja on asetettu suosikiksi maailman ykköstä vastaan jälkimmäisen kertoimien vain noustessa. Mutta sitten, ei Safina huono ole, mutta tautisen yksipuolinen tälle tasolle varustettuna huonolla paineiden sietokyvyllä. Belgialainen ei vaan ole sellainen pelaaja joka kavahtaisi Safinan "powertennistä", vaan kuten Kuznetsovaa vastaan nähtiin, hän pystyy siihen nykykunnossakin vastaamaan. Normaalisti Safinan/maailman ykkösen voisi olettaa saavan tässä vaiheessa huikeaa etua omasta vireestä ja pelikunnosta helteisessä Cincinnatissa, mutta kun tuntuu, ettei tuo aavistuksen pullukka ja samaisen aavistuksen aina huonokuntoiselta/väsyneeltä vaikuttava pelaaja saa välttämättä etua edes siitä, niin aika vähiin Safinaa puoltavat seikat jäävät. Clijsters johtaa muuten keskinäisiä 6-1.

Kaikesta huolimatta Safinan kertoimet huomattavasti houkuttelevampia, mutta pelaamatta jäänee, kun ei sen pää tunnu "koskaan" kestävän kun vastassa on omassa "top formissa" pelaava vastus...

edit. nämä nykyiset +2,20 kertoimet Safinalle kyllä maistuu...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”