Tänään on 25.05.2018, 00:27.

Tennis to 2.7.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 11:29
Pisteitä: 0

Tennis to 2.7.

Viesti Kirjoittaja mosley »

Tovi on ehtiny jo vierähtää edellisistä postauksista tänne, mutta koitan taas skarpata ja pistää pelejä myös tänne.

Wimbledon on edennyt hyvin pitkälti ennakko-odotusten mukaan ja uskon sen myös jatkuvan sellaisena loppuun asti, sillä sen verran vakuuttavaa jälkeä on niin Williamsin sisarukset kuin Rogerkin tehnyt tämän vuoden turnauksessa.

Sitten ne vedot:

Venus 2-0 65% 1.625 pinnacle
Most double faults: Safina 90% 1.21 centre

Venus on jälleen osoittanut omistavansa Wimbledonin kentät ja parin edellisen kierroksen murskavoitot ovat jättäneet sen verran energiaa varastoon, etten usko nelinpelissä pärjäämisen vaikuttavan ainakaan negatiivisesti Williamsien peliin. Venuksen atleettisuus, voima, nopeus ja varmuus ovat yksinkertaisesti liikaa mentaalisesti ailahtelevalle Safinalle, jonka suosikkialusta nurmi tuskin on (uran saldo 27-12, Venuksella 35-3 tällä vuosituhannella). Lisäksi Safina ollut vaikeuksissa jo parilla edellisellä kierroksella Mauresmon ja Lisickin kanssa, jotka eivät ole lähelläkään Venuksen tasoa tällä alustalla.

Kaksoisvirheveto on mielestäni puhdas lahja Safinan syötön varmuuden tuntien. Väitän että Venuksen ja Dinaran pelatessa kymmenen ottelua, Safina syöttää vähintään yhdeksässä ottelussa enemmän tuplia kuin kilpasisarensa. Tämän vuoden turnauksessa naisten kaksoisvirheet (pelanneet eri määrän syöttögeimejä, joten ei kannata pitää ainoana tilastopohjana!)

Kierros: 1 2 3 4 QF

Safina 2 5 4 5 15

Venus 4 2 3 0 1

Lisäksi hyvää osviittaa antaa esim. Roland Garrosin välierä ja finaali, joissa molemmissa Safina syötti 7 tuplaa ottelussa. Uskon, että kupoli kiristää Dinaralla taas sen verran että >5 kaksoisvirhettä tulee helposti, kun taas Venus parempana syöttäjänä & kokeneempana pelaajana pitää oman saldonsa lähellä pyöreää nollaa. Tästä siis ilmaiset kesärahat kotiin!


Serena 2-0 63% 1.62 Expekt

Serenaan samat sanat kuin Venukseen: on mestari nurmikentällä ja edennyt näytöstyyliin tänne asti Dementievaa vaikeammasta kaaviosta huolimatta. Toki Elenakin ollut jopa yllättävän vakuuttava, mutta uskon hänen olevan vaikeuksissa tasapainottoman syöttönsä kanssa, kun Serenalla taas syöttö on selkeä ase pelkän pelin aloittavan lyönnin sijaan! Takakentällä näen Serenan niin ikään tulivoimaisempana ja monipuolisempana. Keskinäiset 5-5, mutta ainoa kohtaaminen nurmelta -03 Wimbelistä Serenalle 6-2,6-2 ja muistettava on myös tämän vuoden Aus Open, johon Dementieva tuli elämänsä kunnossa, muttei siltikään mahtanut mitään nuoremalle Williamsille. Seuraavaa perheen sisäistä Wimbledon finaalia odotellessa siis mennään!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis to 2.7.

Viesti Kirjoittaja timo »

Samoilla linjoilla Mosleyn kanssa ja hällä edellä painavat perustelut, joihin vaikea lisätä mitään, mutta koetetaan...

Dementieva - Serena Williams 2-0 @1.654 Pinnacle
Dementieva - Serena Williams under 21 @1.89 Pinnacle

Nuorempi amazoni tuntuu olevan taas miltei vanhassa iskussa! Viisi suoraa voittoa ja kaikki 19 tai alle! Oli jäätävä kovaa Azarenkaa vastaan viimeksi eikä jättänyt mitään saumaa (6-2,6-3).
Elena oppinut syöttämään myös kakkosella ja napannut hänkin viisi selkeää voittoa, mutta
vastustajat olleet aika lailla kesyjä. Venakko hallinnut keskinäisiä viime vuosina, mutta nyt ollaan Serenan lempiareenalla ja jenkin nälkä on kova.
Suora voitto eikö edes tiebreakia on todennäköisin tulos.

Safina - Venus Williams 2-0 @1.654 Pinnacle
Safina - Venus Williams under 21 @1.95 GB

Safina maailmanlistan ykkösenä saa tässä liikaa arvostusta! Täällä oli onnekas surkeaa Mauresmota vastaan ja edellisessään
nurmella kokemattoman Lisickin kanssa jopa vaikeuksissa. Massakausi meni hyvin putkeen ja nurmikin on kulkenut (8-1), mutta nyt tulee lähtö katsomoon!
Venus on osoittanut jälleen olevansa nurmikenttien paras tällä hetkellä. Janoaa kolmatta peräkkäistä titteliään ja omaa mahtavan statistiikan täältä:
seitsemän finaalia, viisi titteliä ja 32 peräkkäistä erävoittoa (hävisi erän viimeksi ´07 kolmannella)!
Venus ottaa revanssin Rooman tappiosta ja selkein luvuin! Varsinkin tuo GB:n underi on todella maistuva!

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 11:29
Pisteitä: 0

Re: Tennis to 2.7.

Viesti Kirjoittaja mosley »

Jännärivedoksi vielä pinnyltä, 1st double fault: Dementieva kertoimella 1.357. Kyllähän tuon pitäis lähennellä jopa 80% ottaen huomioon tyttärien syöttötyöskentelyn laadun ja varmuuden!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”