Tänään on 24.06.2018, 17:56.

Tennis ti 26.5

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ti 26.5

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Roland Garros

Ferrero
- Ljubicic 2.30 Pinnacle

JC maistuva dogi tässä. Ljubo ollut toki kuuma viime viikkoina massalla (8-4) ja alla kaksi QFinaalia. Lisäksi kroaatti oli täällä viime vuonna neljännellä. MUTTA hän ei ole varsinainen massaspesialisti ja omaa oikeastaan aseenaan vain kovan syötön.
Ferrero on parhaimmillaan juuri massalla. Espanjalainen vei täällä tittelin 2003 ja voittanut useita ATP-titteleitä alustalla.
JC syttyy varmasti tässä kahden jäähdyttelijän matsissa ja tämä vääntö onkin aika lailla tasabuukki, joten peliä Ferrerolle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: Tennis ti 26.5

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Vähissä on ollut maistuvat ideat RG:ssa tähän mennessä, mutta nyt on jo hieman maistuvampi kohde tarjolla.

Monfils - Reynolds

Tasoero tässä toki huikea - terveenä. Ja jälleen kerrran Monfilssin terveys reistailee pahemman kerran. Roland Garrosia ennen pelattu lämmittely-/näytösturnaus Mary Cohr oli mielenkiintoinen RG:tä silmällä pitäen. Monfils otti siellä rumasti pataan Baghdatikselta. Näin pelin ja myös ottelun jälkeisen haastattelun, jossa Monfi sanoi suoraa että polvi on niin huonona, ettei hän edes aio mitä suurimmalla todennäköisyydellä osallistua RG:iin.

Tiedä sitten millaisessa kunnossa polvi on ja millaiseen iskuun Monfi on parsittu, mutta kovasti haiskahtaa että pelihalut vain ovat liian kovat sivuuttaakseen kotiturnauksen, ihan ymmärrettävää sinänsä.

Eli Reynoldsia lapulle. Ehdottomasti sisään sellaiselle buukkerille missä on 1 pallon sääntö, tai korkeintaan yhden erän sääntö (esim. Betfair). Yli kuuden kertoimet maistuu todella hyvin. Itse otan tätä sisään 4/10 panostuksella. Ei syytä kummiskaan tuon isompaan panokseen, sillä jos polvi vain kestää niin odotettavissa on toki selkeä kotivoitto. Mutta kolme erää vähintään pitäisi jaksaa - mielenkiintoiseksi menee.....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”