Tänään on 25.06.2018, 21:08.

tennis ke 22.4

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 13:18
Pisteitä: 0

tennis ke 22.4

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Tänään ei ole mitään huippukohteita tarjolla.Nostaisin kuitenkin muutaman altavastaajan pelikohteiksi.

berdych vs. hernandez

Tsekin käsissä on tämän pelin lopputulos. Hän on kädettänyt vastaavia matseja lähiaikoina eikä ole massalla parhaimmillaan. Oscar pelaa kotimaassaan, hitaalla massalla, joka on hänen lempiareenansa. Oscar on todellinen pallottelija, joka jaksaa jauhaa vaikka koko päivän. Ei tarjoa mitään yllättävää, mutta tässä match-upissa ei ole tarviskaan. Näkisin tämän 60/40- matsina.

verdasco vs. lapentti

Pidän verdascoa top 5 massapelaajana tällä hetkellä. Hän haluaa matseja vyön alle ja pelaa kotimaassaan, joten motivaatio on varmasti ihan kohdillaan. Toisaalta hänellä on vasta muutama matsi massalla pelattuna ja Lapentti on ollut hänelle suht paha vastustaja aikaisemminkin. Toki dasco on nyt aivan eri mies kuin esim. vuosi sitten. Lapentti on hyvässä pelivireessä ja omaa mielestäni mahdollisuuden voittoon, mikäli dascolle sattuu hivenen ylimielinen ja epävarma ilta.
yli 6-kertoimiset kelpaavat tässä

Suosikeista Davydenko ja Gonzalez tuntuvat hyviltä, ehkä tosin vain combo-ainesta.

Toivottavasti Jarkko saisi nyt itsensä kuntoon. Seuraavaa pelimiestä saadaan näillä näkymin odottaa aika kauan, Äyräksen Ville on toki aika lupaava, mutta ehkä vähän turhan vanha jo!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”