Tänään on 24.05.2018, 04:21.

Tennis 3.4.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 13:18
Pisteitä: 0

Tennis 3.4.

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Djokovic-Federer

Federerin pelejä en ole nähnyt ainuttakaan näissä karkeloissa, ilmeisesti jatkanut alkuvuoden tasollaan. Se taso ei ole tietenkään huono, mutta ei myöskään totutun häikäisevä. Tuuppari-Roddickin pisti nippuun, mutta ilmeisesti tasaisessa väännössä. Roger teki kuitenkin hieman enemmän winnereitä kuin helppoja virheitä sekä syötti hyvin. Djokovic voitti Tsongan pelissä jossa Djoko ansaitsi voittonsa, mutta Tsongan olisi matsi pitänyt voittaa. Kuulostaa varmaan ristiriitaiselta lausumalta? Ne jotka matsin näkivät varmaan ymmärtävät. Muille voin avata se verran, että Djoko pelasi melkein omalla tasollaan (siis paremmin kuin alkuvuonna keskimäärin), ei tehnyt juurikaan helppoja virheitä ja hyökkäsi kun sai paikan sekä sai pidettyä Tsongaa liikkeessä. Tsongan lyönnit eivät olleet kohdallaan. kämmen ei lähtenyt totutun rennosti ja rysty vaikutti haavoittuvaiselta ja virheherkältä. Lisäksi mies kiukutteli itselleen eikä juurikaan liekehtinyt. Ilmeisesti jatkoi siitä mihin Simonia vastaan jäi. Tsonga tosin sai kuitenkin saumansa ansaitsematta. Toisen erän lopussa Djokolle tuli taas täyshyytyminen, treineri kentälle etc. Ei ole ihan varmaa tietoa mistä johtui, mutta mies meni ihan puhki 2. erän 4-3 tilanteessa, kun hän oli breikin edellä. Tsongalla oli molemmissa viimeisissä Djokon syötöissä breikkipalloja, mutta ei onnistunut niitä hoitamaan. Jos olisi tasoittanut breikit toisessa erässä, niin Hänen voittonsa olisi ollut lähes varma. Djoko ei olisi missään nimessä pelannut enää kolmatta erää.
Djoko-Federer pelataan jälleen päivällä, kovassa paahteessa.
Tähän matsiin ei Djokoa voi lyödä, enkä tosin haluaisikaan. Mikäli Djoko on kunnossa, niin aika evensteven-matsi, rogerille pieni etu.
En siis koske.

Del Potro- Murray

Murrayn pelejä en ole nähnyt Massu-pelin jälkeen, jossa hän oli keskinkertainen. On väkisinkin parantanut tuosta huomattavasti. Troickin hän murskasi ja Eilen Dascon myös. Dascoa olin lyönyt pienellä. Dasco teki 33 helppoa virhettä 15:sta keimissä ja lisäkis oli hieman loukannut itseään pelin aikana. Perustin vetoni siihen, että Murrayn pelkkä passiivinen peli ei riittäisi Dascon pysäyttämiseen, mutta ilmeisesti pelkkä pallottelu riittikin tässä tapauksessa. Jos joku näku matsin, niin kommentit ovat tervetulleita. Lempivarsani Del Potron peliä näin 2½ erää. uskoni meni kun Potro oli häviöllä kolmatta 0-3 kahdella breikillä. En tiedä onko Nadal hävinnyt vastaavasta tilanteesta ottelua kuningasvuosinaan!? del potro pelasi hyvin varsinkin ekan erän lopun ja toisen erän alun. Nadal teki yllättävän paljon helppoja virheitä koko matsin ajan, muttei missään nimessä antanut matsia Potrolle. Potro oli takakenttäralleissa samaa tasoa Nadalin kanssa. Jyrkät krossit ja slaissit olivat myrkkyä del Potrolle. Niitä Nadal vaan käytti/ pääsi käyttämään yllättävän vähän. Toisen erän 1-2 tilanteessa, kun del potro oli breikannut, alkoi Nadal pelaamaan aggremmin ja hoiti toisen erän helposti. sama tahti jatkui kolmannen erä alussa. sitten en tiedä mitä on tapahtunut. Löin Del Potroa livenä pienellä, vaikka en uskonut hänen voittoonsa juurikaan (olisinkin lyönyt vasta kolmannessa 0-3:ssa!)
Tämän pelin pitäisi sopia Murraylle mielestäni loistavasti. Del Potro on kuitenkin kovin yksipuolinen hakkaaja. Potron syöttö on kova, mutta Andy hyvänä palauttajana ei joudu suuriin vaikeuksiin. Andy saa Potron liikkeelle jyrkillä krosseilla ja pitkin linjaa lyönneillä ja aina kun joutuu liian kuseen, niin pistää rauhallisen, pitkä ja matalapomppuisen slaissin, jonka hän osaa erinomaisesti. Del Potro ei todellakaan tykkää vaihtelevasta pelistä eikä tykkää lyödä matalista palloista. En voi käsittää,että Potro lasketaa tässä yhtä todennäköiseksi kuin Verdascokin. Lisäksi Del Potro pelasi eilen kolmentunnin matsin, eikä hän ole mikään fysiikkaihme. Olen lyönyt Del Potroa vastaa kerran aikaisemmin (AO:ssa Rogeria vastaan) ja backannut häntä >10 kertaa. Nyt Varsa ottaa kuonoon.

Murray 1.4 betfair

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Verkerkiltä hyvää analyysia! Itse samoilla linjoilla, joskin pidän Fed-Exiä aika lailla suosikkina Nolea vastaan. Kertoimet eivät vaan riitä peliin...

Federer - Djokovic over 22 games @1.80 Unibet

Tuskin tätä kahdessa erässä ratkaistaan! Tosin tähän riittää myös 7-6,6-4. Molemmat täällä olleet selkeitä voittajia, vaikkakin Roger tahkoi Andya vastaan 3 erää.
Keskinäiset 7-2 Fed-EXille, mutta tiukkoja vääntöjä ne on olleet viime vuosina.

Harkinnassa Murray - 3.5 games @1.86 Pinnacle, koska Del Potrolla alla pitkä ja väsyttävä vääntö eiliseltä ja Andy ollut täällä tähän asti aika vahva.

Pelionnea kaikille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”