Tänään on 24.06.2018, 00:47.

Tennis 26.2

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Tennis 26.2

Viesti Kirjoittaja Willy »

Santoro-Simon 5.05 Pinnacle

Kaksi ranskalaista vastakkain. Santoro pelaa ilmeisesti viimeistä kauttaan ja hyvin pelaakin. Ausseissa kaatu Ferrero ja Kohlschreiber, ja nyt pelataan suunnilleen yhtä hitaalla alustalla, mikä sopii hänelle mainiosti. Simon on pelimies, vaikka otteet eivät mitenkään huikeita ole viime aikoina olleet. Ainut keskinäinen Santorolle täällä kaksi vuotta sitten 6-4, 6-2, mutta Simon on toki noista ajoista kehittynyt paljon. Odotan kertoimia tasaisempaa erittäin viihdyttävää ottelua.

Ciliciä harkitsen kanssa. Kehittynyt paljon ja kausi alkanut mainiosti. Djokon alkukausi ollut tasoonsa nähden heikko ja täälläkin peli näyttänyt huonolta. Kolmen kerroin liikaa Cilicille? Mielipiteitä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 13:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Djokovic-Cilic

Djokovic ei ole vakuuttanut missään vaiheessa kautta ja erityisesti hänen vahva ja solidi kämmen on hajoillut lähes joka matsissa.
Cilic on pelannut erittäin vahvan kauden, vaikka hänen pelinsä onkin Dubaissa ollut hieman ailahtelevaa.
Kummatkin syöttävät hyvin. cilicin syöttö on hieman tehokkaampi ja djokovicin syöttö on hieman monipuolisempi.Palauttajan Djokovic on selkeästi parempi. Takakentällä pelaajat ovat suhteellisen tasavahvoja, djokovicin ollessa parempi puolustuspelaaja.
Oletettavaa on, että matsista tulee tiukka. Tiukoissa paikoissa Djokovicin kuula kestää paremmin, mutta hänkin on osoittanut itselleen epätyypillistä pelitason heikkenemistä tärkeissä paikoissa tällä kaudella.
Cilicin 2.9 kelpaa niukasti.

Zverev-Serra

Zverev on hyvässä formussa ja hänen pelinsä on tasapainosta tällä hetkellä. Pelaa omat syöttönsä hyökkäävästi ja palautusgeimit suht passiivisesti. On yllättävän varma ja liikkuukin riittävän hyvin tähän matsiin.
Serra ei ole pelannut kovin vahvasti isosyöttöisiä hyökkääviä pelaajia vastaan, ja onkin 1-3 tappiolla keskinäisiä Zvereville.
Zverev 1.81 kelpaa hyvin

Acasuso-Robredo

Molemmat ovat loistavassa vireessä. Robredo perustasoltaa massalla hieman parempi. Robredon on pakko olla aika puhki, koska on pelannut todella paljon lähiviikkoina. Hän on päässyt tosin aika helpolla tällä viikolla, mutta siitä huolimatta kropassa on pakko jo painaa. Pelanneet tällä kaudella jo kolmasti massalla, jotka robredolle 2-1. Yhden otteluista robredo voitti helposti, kaksi muuta ovat olleet tiukkoja. Viimeisessä matsissa robredolla oli 5 breikkipalloa ja acasusolla oli 10. Näen tämän matsin lähes 50-50 matsina.

Acasuson 2.58 kelpaa hyvin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kuten Willy ja Verkerk jo tuossa aiemmin tipsas, myös minulle maistuu Cilic. Maistuu itseasiassa erittäin hyvin. Alle 40% tällä match upilla vaikea antaa. Panos & maistuvuus 5/10. Ehkä enempikin maistuisi, mutta Marin on pelannut alkukaudesta erittäin paljon ja olen ollut huomaavinani aavistuksen pelitason laskua - tai ainakin sen voimakastakin ailahtelua.

Verkerkin Zvereville puolta ja pienellä mukaan peleihin. Itse layaan vielä vähän Murrayta, ei edelleenkään esitä parastaan vaikka nilkka tuntuukin nyt kestävän ihan ok. Jos Rikulle sattuu se The Päivä, niin tuskainen iltapuhde odotettavissa Andylle. Acasuso - Robredo matsiin ei ole itellä oikeen riidejä, mutta se on varma että Robredon palkeissa on jo pakko painaa tämä otteluruuhka.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3814
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Verkerkin laittamat kaikki kolme maistuu myös tänne. Lisäksi kuumat nimet: Korolev ja Sela saattaa päätyä myös peleihin, mutta täytää vielä vähän laskeskella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Muutama kommentti edellä tipsattuihin eli

Cilicin alle 3.00 kertoimet eivät minulle maistu! Kroaatin tämän kauden saldo hiukan hämäävä, sillä voitot pääasiassa aika lailla surkeista pelaajista. Täällä Marin ollut huono ja tahkonnut kolme erää sekä Tpsarevicin että Benneteaun kanssa. Eipä Nolekaan ole kovia tällä kaudella kaatanut, mutta peli paranee koko ajan. Täällä serbi hoiti Cipollan helposti, mutta joutui kolmeen Hernychin kanssa. Keskinäiset 2-0 Nolelle ja viime kaudella täällä selkeästi 6-4,6-3. Näiden kahden välillä tasoeroa yhä riittämiin ja itse uskon Nolen hoitavan tämän aika lailla helposti ellei loukkannu.
Oma valintani on Djokovic - 3 games @1.99 Pinnacle.

Zverev itsellä peleihin myös eli Zverev @1.79 Pinnacle, sillä saku kaatoi viime kaudella "Jaken-kaataja-Fransun" kahdesti kovilla ja on nyt pelaillut hyviä pelejä.

Acasuso - Robredo pelin skippaan. Tällä kaudella kolmen viime viikon aikana 2-1 Tommylle. Lisäksi Jose pelannut myös paljon pelejä viime viikkoina ja myös hänellä saattaa jaloissa painaa. Peruspeliltään espanjalainen vahvempi ja nykyisin kovempi luu kuin argentiinalainen, joka jo pari kautta kulkenut hiukan unten mailla. Itse uskon Robredoon, mutta matsissa liikaa tekijöitä, jotka eivät kannusta pelaamiseen!

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”