Tänään on 26.05.2019, 11:09.

Tennis La 31.1.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Dorian Gray
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 05.06.2003, 10:58
Pisteitä: 14

Tennis La 31.1.

Viesti Kirjoittaja Dorian Gray »

Finaalia viedään. Toivottavasti olen väärässä, mutta kyllä tämä nyt taitaa olla läpihuuto Serenalle.. Kuumuus ei haittaa (katto+ilta) H2H-tilasto kertoo kaiken oleellisen, sekä varsinkin: Serenan hermot ovat täyttä terästä. Siinä missä Dinara alkaa kiljua ja punastella sekä luoda anovia katseita taivaaseen Serena takoo ilmeenkään värähtämättä pallot kenttään.

Serena 2-0 2,05 Expekt ~55%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

About samoilla linjoilla olen itsekin, mutu tukee vahvasti Serenan voittoa jopa 2-0. Serena on kyllä henkisesti äärimmäisen vahvassa tilassa - täälläkin jo sen kolme tai neljä kertaa aivan veitsi kurkulla, mutta niin vain hän on itsensä aina jatkoon selvittänyt keinolla millä hyvänsä, vaikka toisen keskeytyksen avulla :( Kuznetsova-matsin kolmannen erän alusta lähtien meno on ollut todela vakuuttavaa.

Safina on ollut suurimman osan turneesta oma itsensä, eli jatkuvasti näkee että kyseessä on valvatavan lahjakas kisu, mutta mentaalisesti vielä erittäinkin raakile, tosin epäilen pystyykö hän ikinä piilottamaan äidinmaidosta imettyä temperamenttiaansa. Mailat lentelee ja tupina käy Dinaran päädyssä. Välierissä nähtiin taas toisaalta Dinaran toinen puoli, eli todella hienoa peruspelaamista ilman typeriä riskinottoja ja henkistä paatumista. Todella vakuuttavasti laittoi Zvonarevan lauluun, vaikkakin koitti tarjota toista erää Zetalle.

Näillä pohdinnoilla päädyn siihen, että no bet on odotusarvo, mutta kun mieluusti pieneellä jotain ottaa, niin toivotaan Dinaralle välierien kaltaista päivää ja layataan Serenaa 1,40.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”