Tänään on 20.06.2018, 13:16.

Tennis ti 27.1.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3814
Paikkakunta: Helsinki 00140

Tennis ti 27.1.

Viesti Kirjoittaja Gini »

Kyllä on pakko antaa Verdascolle vähintään 50 pinnaa ens yön otteluun. Niin vakuuttavia ovat olleet espanjalaisen otteet. Fernando on selvästikin tehnyt paljon töitä kovilla tauon aikana ja päättänyt, että tänä vuonna menestytään alustalla kuin alustalla. Sen sijaan Tsonga ei ole täysin vakuuttanut alkukauden otteillaan - on hyviä ja vähemmän hyviä hetkiä. Mun mielestä tähän otteluun ei selvää suosikka ole ja Betfairin 2.74 Verdasco maistuu helvetin hyvin.

Näin äkkiseltään Simonin kerroin Nadalia vastaan 8.75, Pinny tuntuu aivan liian isolta. Alkukaudesta ja kovalla alustalla mun mielestä Nadal ei missään nimessä ole noin kova ennakkosuosikki tähän. Onko muilla mitään mielipidettä kohteeseen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 11:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja mosley »

Verdascolla ainakin täysi mahdollisuus tiputtaa Tsonga jatkosta, sen verran väkevää peliä on hän täällä esittänyt. Ei Tsongakaan paljoa huonommaksi jää, mutta mikäli olosuhteet ovat ennusteiden kaltaiset eli vähintään yhtä kuumaa (35 astetta) kuin tänään, niin näkisin massakenttien paahteessa kasvaneen Verdascon kestävän paremmin äärimmäisiä olosuhteita ja ottelun hyvinkin todennäköisesti venyessä pitkäksi, alkaa järkälemäisen Tsongan jaksamisessa helle varmasti näkymään. Joka pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa on myös kyselty Tsongan selästä ja pitkä turnee tuskin ainakaan on helpottanut jumia siellä.

Molempien esittäessä aivan parasta peliään Tsonga voittaa tämän useampien aseidensa (loistosyöttö, painavat peruslyönti, hyvä verkkopeli) ansiosta, mutta jos taas Tsongan peliin tulee takkuja eikä syöttö tai lyönnit lähdekään rullaamaan toivotulla tavalla, on Verdascon paikka iskeä, eikä hänkään mikään pelkkä jauhaja ole kuten Murray-peli osoitti. Verdascolle ei saa antaa liikaa tilaa ja aikaa tai muuten kuittina on usein kämmenläpilyönti omasta päädystä.

Tilastoja en ole ehtinyt enkä ehdikään tutkimaan tähän, mutta kyllä ylläolevin perustein sen ~40% voi espanjalaiselle antaa ja silloinhan tuo 2.74 on oikein mukava kerroin.

Nadal-Simon on paha peli ennustaa. Simon on Nadalin tavoin vahva takakenttäpelaaja ja pisteistä tullee pitkiä, tiukkoja vääntöjä eikä helle ainakaan helpota ottelun fyysistä rasitusta. Nadalin fysiikan ollessa ylivertainen Simoniin verrattuna, kuuluu hänen olla tässä suursuosikki ja odotan hänen dominoivan ottelun kulkua alusta asti. Ei peliä tähän, mutta Simoniin uskovat voi pelata myös tasoituksella Simonia, +7 tasotuksella tämä on aika 50-50.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Hyviä perusteluja edellä, mutta itse en löydä ensi yöltä pelattavaa.

Simonin tasoitus (7) on kohdillaan, vaikkakin Rafa on sellaisessa liidossa, että voi iskeä taululle rumatkin lukemat. Gillesin pelityylissä ei mitään erikoista eikä Nadalilla pitäisi nykykunnossa siis olla hätää. Mutta sveitsiläinen yllätti Rafan viime kaudella tämän omalla maalla eli 3-6,7-5,7-6 Madridin sisäkovalla! Nyt Espanjan ninja voittaa todennäköisimmin suorin erin, mutta Simonilla on eränriistoon (yhden!) saumansa.

Tsonga on kysymysmerkki, koska massaa riittää ja olosuhteet ovat helteiset. Tenniksen Muhammed Ali on kuitenkin ollut täällä hyvä ja omaa hyvät pelihermot. Verdascolla aiemmin ollut vaikeuksia mentaalipuolen kanssa. Espanjalaisen alkukausi ollut todella hyvä: erä Federeriltä ja voitot mm.Gonzosta ja täällä Murraysta. JOS JWT ei loukkaannu eikä vanha vamma haittaa pelaamista on hän vahvoilla.
Kannattaa huomioda, että Verdasco ei ole koskaan ollut kova luu kovalla alustalla ja muutoinkin voittanut vain 2 ATP-titteliä (massalla).

Naisissa Serena - Kuznetsova voi olla kovakin vääntö, vaikka venakko ei ole top-kunnossa, mutta Serena taasen ylipainoinen tankki! Odotan kolmieräistä vääntöä ja voittaja voidaan valita kolikonheitolla :wink: !

Dementieva oli jo turnauksen alussa suosikkini, josta silloin sain @9.00! En usko, että Jelenalla on vaikeuksia, vaikka tämä onkin 15 matsi reilun kolmen viikon aikana. Espanjalainen on massapelaaja, joka täällä ylittänyt itsensä!

Zvonareva henkisesti Safinaa heikompi. Vera ollut täällä jäätävä ja Dinara taas kompuroinut ja käynyt jo tappion rajalla! Keskinäiset 5-4 Safinalle, mutta viimeiset kolme kovilla on Zvonareva ollut parempi! Mutta tataarina Safina on todellinen taistelija, jonka kaato vaatii hyvän palipäivän lisäksi kovaa mentaaliteettia. Löytyykö sitä Veralta, on se tärkein kysymys?!
Täytyy huomenna hiukan tuumata josko saisi peliä Safinalle...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

timppa, Simon on ranskalainen eikä sveitsiläinen :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2779
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3184

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

timo kirjoitti:Naisissa Serena - Kuznetsova voi olla kovakin vääntö, vaikka venakko ei ole top-kunnossa, mutta Serena taasen ylipainoinen tankki! Odotan kolmieräistä vääntöä ja voittaja voidaan valita kolikonheitolla :wink: !
Miten tuosta ei sitten muka löydä peliä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maukka34
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 17.06.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Nadal kova ,mutta ...

Viesti Kirjoittaja Maukka34 »

Erävetoa ajattelin pistää Nadal - Simon 3-1(Unibet 4.0 k) tai 3-2.(Expekt 11.0 k)
Parempiakin kertoimia todennäköisesti löytyy.
H2H 2-1 mutta viimeisimmän Simon voitti Madridissa 18.10.08 l.hard alustalla.
Nadalin meno ollut rautaista tähän asti turnauksessa Simon on kuitenkin päässyt suht helpolla
vain 1 4 eräinen takana joten voimia luulisi häneltäkin löytyvän, voittoon asti
en usko ,mutta erän jos toisenkin voisi jopa viedä.
Onnea peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Ok Verdasco on ollut huikea koko kauden alun, ja hyvin ollaan päästy leivänsyrjään kiinni pelaamalla dascoa. Mutta - kaikella kunnioituksella Gini- kyllä kai menee jo ylihypetyksen puolelle vahvasti heittää 50% Tsongaa vastaan?? :) Tsonga kuitenkin monella osa-alueella vielä edellä ja kokemusta näin kovista peleistä GS:ssä jo löytyy, toisin kuin dascolta.

Naisten pelit ja tämä Tsonga-Verdasco pelataan taas tossa 37-40c lämmössä, eikä kattoa varmaankaan lasketa myöskään tänään. Näinpä erittäin isoja suosikkeja ei mieluusti tule ainakaan pelattua. Tsongaan vois tosiaan uumoilla enemmän olosuhteiden vaikuttavan heikentävästi, eikä selän kunnosta ole oikeaa tietoa tarjolla. Mielestäni markkinat on tässä hyvin lähellä oikeaa. Odotin että Verdascosta olisi tässäkin vielä saanut noin neljän pinnassa olevia kertoimia, mutta näköjään Murrayn pudottaminen oli sensaatiomainen markkinoiden mielestä.

Todellisuudessahan Murray oli ollut flunssainen koko viikon ja ei tod ollut 100% vireessä. Tässä kohtaa myös Murraylle täydet pisteet, ettei alkanut tiedotustilaisuudessa selittään olosuhteilla ja sairauksillaan, vaan rehdisti tunnusti dascon paremmuuden. Tällaista toimintaa odottaisi edes joskus eräältä viheliäältä ja ylimieliseltä serbiltäkin - aint gonna happen.

Nadal-Simon pelataan iltapelinä, joten olosuhteet eivät ole mitenkään rankat. Simon tosiaan voitti viime vuonna Nadalin kovalla, mutta silloin Rafan polvet olivat heikossa kunnossa ja Simon itseluottamuksensa piikissä ja kaksieräinen suosii Simonin mahdollisuuksia voittoon huomattavasti. Nadalin kaavio on ollut tähän asti todella helppo - nyt tarjolla on kunnon vastusta, mutta odotan Nadalin hoitavan tämän helpohkosti muttei välttämättä mitenkään ylivoimaisin luvuin - sen verran sitkeä Simon on. Yli 8 tasoiset kertoimet tuntuu kyllä maukkailta ja houkuttaa kokeilemaan, mutta ei maistu ei yhtään.

Naisissa haluttaisi kokeilla altavastaajia, mutta noista kummastakaan ottelusta en nyt saa maistuvaa en millään, vaikka varsinkin Suarez on ollut kerrassaan huikea, mutta nyt taitaa yksinkertaisesti vastustaja olla aivan eri planeetalta ja Suarezin huippusuorittaminenkaan ei enää riittäisi. Serena ei todellakaan ole vakuuttanut ja ansaitsisi olla jo katsomossa, mutta Kuznetsovan vireestä itsellä ei ole selkeää kuvaa - eiköhän Serena nosta pelintasoaan sen verran että välieriin tästä raivaa itsensä.

Yksi betsi kummiskin maistuu tälle yölle ihan ok:

Verdasco - Tsonga / Over 39,5 games / ~ 58-60%

Vaikka mielestäni markkinat ovat aika lähellä oikeaa ottelun voittajaa katsellessa, niin tässä totalssissa on ihan hyvin valueta. Molemmat ovat syöttäneet turneessa hyvin ja omaavat myös perustasoltaan vahvat syötöt. Oletan, että peli etenee suht tasaisissa merkeissä syöttöjä varmasti pitäen. Tie-brakejakin todennäköisesti nähdään, joten 3-1 voitto jommalle kummalle toisi tämän nätisti kotiin. Vaarana tietysti ettei jompi kumpi kestä kuumuutta ja ei kummiskaan keskeyttäisi. Ehdottomasti tämä sisään myös sellaiseeen mestaan missä keskeytetyssä pelissä totals tulee voidina, ellei raja ole jo tullut täyteen keskeytyshetkellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3814
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Se voi olla, että toi 50 pinnaa meni vähän överiksi, mutta tällaista peliä on niin vaikea arvioida, jossa toinen osapuoli pelaa näin hurmiossa. Normaali tapa, jolla lasken todennäköisyyksiä olisi antanut Dascolle 37%, mutta päivän kunto ratkaisee. Viime yönä tuo nyt sattui osumaan, mutta voi olla että järkevintä pitkässä juoksussa olisi jättää tällaiset kohteet rauhaan - mene ja tiedä. Paljonko sitten antaa lisää tuosta hurmiosta? Viime yönä annoin 13 pinnaa - liikaa vai liian vähän? Joka tapauksessa tuo 37 olisi ollut liian vähän.

Turvallisinta ehkä on kuitenkin jättää vaikeasti arvioitavat kohteet väliin ja olla ainakin pelaamatta "zonessa" olevaa pelaajaa vastaan (Dasco tässä tapauksessa). Toisaalta onko turvallisin tapa sittenkään se tuottoisin..

Onnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

TuplaJallu kirjoitti:
timo kirjoitti:Naisissa Serena - Kuznetsova voi olla kovakin vääntö, vaikka venakko ei ole top-kunnossa, mutta Serena taasen ylipainoinen tankki! Odotan kolmieräistä vääntöä ja voittaja voidaan valita kolikonheitolla :wink: !
Miten tuosta ei sitten muka löydä peliä?
Jos odottaa kolmieräistä tai mitä tahansa muuta lopputulosta ei se silti tarkoita, että kertoimet silti olisi aina pelattavia :roll: !
Tosin nyt odotus toteutui, mutta minun osaltani jäi rahat saamatta, koska skippasin!
Bawdy kirjoitti:timppa, Simon on ranskalainen eikä sveitsiläinen :wink:


Niinpä on, rapatessa roiskuu ja mullahan on aiemminkin ollut näiden kansallisuuksien kanssa muistihäiriöitä :oops: !

Ja Ginille kiitokset hyvästä ja jälkeenpäinkin ajateltuna hyvin perustellusta Verdasco-tipsistä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Gini kirjoitti:Se voi olla, että toi 50 pinnaa meni vähän överiksi, mutta tällaista peliä on niin vaikea arvioida, jossa toinen osapuoli pelaa näin hurmiossa. Normaali tapa, jolla lasken todennäköisyyksiä olisi antanut Dascolle 37%, mutta päivän kunto ratkaisee. Viime yönä tuo nyt sattui osumaan, mutta voi olla että järkevintä pitkässä juoksussa olisi jättää tällaiset kohteet rauhaan - mene ja tiedä. Paljonko sitten antaa lisää tuosta hurmiosta? Viime yönä annoin 13 pinnaa - liikaa vai liian vähän? Joka tapauksessa tuo 37 olisi ollut liian vähän.

Turvallisinta ehkä on kuitenkin jättää vaikeasti arvioitavat kohteet väliin ja olla ainakin pelaamatta "zonessa" olevaa pelaajaa vastaan (Dasco tässä tapauksessa). Toisaalta onko turvallisin tapa sittenkään se tuottoisin..

Onnea kaikille!
Juu, hyvää pohdintaa aiheesta. Itsellä lähinnä pointtina oli se, että tolla arviolla tulee jo sellaisia odotusarvoja, etten usko tenniksen kaltaisessa lajissa markkinoiden olevan noin hukassa. Vähän sama kuin valuuttatreidaukseen yhtäkkiä joku suomalainen taho keksisi pomminvarman rahantekokoneen ;)

Mutta joo, jälkikäteen 50% oli jopa liian vähän, niin jäätävä esitys jälleen dascolta. Tuolla esityksellä Rafa on todella tiukoilla välierässä - Simon antoi jo kovan vastuksen muttei käyttäny etsikkoaikojaan hyväkseen ja heihei. "Hieman rigged" oli dasco-matsin 3. ja 4.erä mun over-vedon kannalta, mutta hajonnat ovat uskomattomia, sanoi Jorma jo aikoinaan!

Hyvä meininki tennis-osiolla jatkukoon, huikeimmat pelit vasta tuloillaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”