Tänään on 27.05.2018, 06:40.

Tennis la 24.1

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Tennis la 24.1

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Tänään onkin sitten paljon hiljaisempi pelipäivä jo. Eihän eilisetkään huonosti menneet, mutta aavistuksen masentava kokemus oli tulla pelireissulta kotiin kun lähtö tapahtui Gasquetin 2-0 6-5 johdossa. Eikä tuskaa helpottanut otteluraportin lukeminenkaan, eikä todellakaan myöskään se, että tuli tankattua kohdetta aika tuntuvasti kun Gonzoa sai myydä 1,70 tuntumaan ennen ottelua....... mutta tekevälle sattuu ja tapahtuu!

Tänä yönä otan seuraavat:

Del Potro v Cilic
- Kahden kaksikymppisen supersuperlupausten kohtaaminen. He eivät ennen ole kohdanneet aikuisten tasolla. Cilic on ollut niin huikeassa iskussa, että näillä kertoimilla on pakko hieman kokeilla kroaattia. Oikeastaan sen kummempia argumentteja tähän en keksi, sillä niin kokonaisvaltaisesti hyviä pelaajia molemmat ovat. Isoja, hyvä syöttö, loistavat kämmenet, rystykin vähintään ok molemmilla. Kaikkinensa Delpo näistä on hieman toki edellä, mutta ei niin paljoa, etteikö 35% heruisi. Eli Cilicciä lapulle. Ei voi sanoa kummiskaan kovin maistuvaksi, joten panos voisi olla luokkaa 2/10 esim.

Lisäksi myyn Jankovicia ja Safinaa pienillä panoksilla. Itsellä ei näihin kovin hyvää näkemystä ole, joten mosley ja muut voisivat hieman valaista. Mutta noi kohteet on muualta silmään sattuneita ja omalla mutullakin ihan kokeiltavia. Ainakin Jankon alkukauden otteet ovat olleet kaikkea muutakuin vakuuttavat. Safina toki paremmassa fyysisessä kunnossa kuin ikinä, mutta jokohan maila ja hermot saa kyytiä kun vastaan asettuu aivan eri tason vastustaja kuin aiemmin??

Pitää vielä lueskella ja tutkiskella muita mahdollisia kohteita, mutta lähdetään näillä liikenteeseen. Odotan Delpo vs Cilic matsista todella paljon ja huikeaa tennistä jossa on useamman kerran PAKKO antaa aplodit molemmille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 11:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja mosley »

Mulla onneks mutu käski pelaan safetya ja myymään Gasquetia livenä 2-0 tilanteessa, joten se matsi kääntyi plussalle, kuten koko yökin vaikka yllättäjät eivät aivan voittoihin asti pystyneetkään..

Tänään tosiaankin hiljaisempi pelipäivä, sillä Federer jyrännee voittoon enkä uskalla ottaa kantaa tähän, Roddickin saldo Robredoa vastaan niin murskaava etten usko tässäkään yllätykseen. Del Potro-Cilic peliin en myöskään saa niin hyvää tuntumaa että laittaisin Ciliciä lapulle, joten taidan vain nautiskella noista huikeista palloralleista, joita toivottavasti näkyy runsaasti. Jankovicin matsin jätän myös koskematta ja yritän vain tarkkailla miten Jelena pelaa, seuraavalla kiekalla vastassa on kovakuntoinen venäläinen (petrova/zvonarenva) ja siinä koittanen Jankovicia mikäli tämänpäiväinen esitys ja kertoimet riittävät.

Nämä pelit nousevat kuitenkin pienellä panostuksella lapulle:

Roddick - Robredo, Roddick 3-1 33% 3.5 centre

Robredo ollut huippuvedossa tämän vuoden turnauksessa, mutta rehellisesti sanottuna vastukset (Reynolds, Troicki, Lu) eivät ole olleet sieltä aivan kovimmasta päästä. Hänelle on myös tyypillistä murskata heikommat pelaajat varmalla, aggressiivisella takakenttäpelillä, mutta kuten keskinäiset (9-0 Roddickille!) todistavat, ei se tunnu tykittäjä Roddickille riittävän. Luotetaan siihen että Robredo saisi jonkun breikin napattua ja vietyä sen myötä erän. Se erä taitaakin sitten jäädä ainoaksi kotiinviemiseksi tästä matsista..


Djokovic - Baghdatis, Djokovic 3-1 32% 3.75 sportingbet

Djokovicin voitosta hyvä tunne, vaikkei ole vielä parasta esittänytkään täällä, mutta hän on henkisesti hyvin vahva ja, kun Baghdatis on pitkälti samantyylinen pelaaja kuin Novak, niin uskon perustasoltaan paremman serbin hoitavan tämän Baghdatisin hyvästä vireestä huolimatta. Luotetaan siihen, että Djokovic ei kuitenkaan vie tätä suoraan kolmessa ja tällä noin kerran kolmesta toteutuvalla vedolla pikkurahat taskuun. Djokovicia voi ottaa myös ottelun voittajaksi, mutta itselle kerroin ei aivan riitä vaikka hyvä tunne siitäkin on.

Dokic - Kleybanova 66% 1.69 pinny

Harva olisi ennustanut tällaista ottelua nähtävän neljännellä kierroksella, mutta jymypaukut edellisellä kierroksella muuttivat ennakoidun Wozniacki-Ivanovic ottelun muotoon Dokic-Kleybanova. Näin jonkin verran molempien kolmannen kierroksen otteluita ja mielestäni Dokic nimenomaan voitti ottelun Wozniackia vastaan kun taas Ivanovic lähes luovutti Kleybanovalle paikan neljännelle kierrokselle tekemällä 50 helppoa virhettä ja tarjoamalla tolkuttaman määrän breikkipalloja. Toki Kleybanovalle täytyy antaa tunnustusta sitkeästä taistelusta ja erinomaisesta ottelusta, kyllä entisen maailmanlistan ykkösen voittaminen on aina kova saavutus! Silti, tässä Dokic on selvä suosikki ja hän tulee dominoimaan palloralleja painavien peruslyöntiensä avulla. Lisänä vielä kotiyleisön kannustus ja selvä yliote henkisellä puolella nuoresta ja kokemattomasta venäläisestä, joka saattaa olla jopa hieman hämillään siitä että on selvinnyt näinkin pitkälle. Näen että Dokicin tuhkimotarina jatkuu tämän pelin jälkeenkin kaksi kertaa kolmesta ja 1.69 kerroin maistuu erittäin hyvin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”