Tänään on 27.05.2018, 15:56.

Tennis pe 23.1.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 11:29
Pisteitä: 0

Tennis pe 23.1.

Viesti Kirjoittaja mosley »

Liekö nappiin menneellä viime yöllä osuutta asiaan, tai jollain muulla ylemmällä taholla sillä ensi yölle löytyi todella runsaasti pelattavaa. Toivottavasti osumaprosentti pysyisi kohteiden lisääntyessäkin samana.. :wink:

Suarez Navarro -Martinez Sanchez 75% 1.429 pinny
Suarez Navarro 2-0 54% 2.00 bet365

Viime kierroksella Venuksen tiputtanut Suarez Navarro mielestäni selvä suosikki tähän, jos pystyy säilyttämään tasonsa edes jokseenkin. Martinez Sanchezilla ollut suotuisa arpaonni, sillä Tamasugarn ja Amanmuradova eivät ole mitään kovinkaan kummoisia pelureita. Martinez Sanchezin tasosta kertoo jotain se, että hänen viime kauden saldonsa kovilta kentiltä WTA-tour tasolta on yksi voitto ja neljä tappiota. Espanjalaiset ovat pelanneet kerran keskenään ja tällöin Suarez Navarro oli parempi 6-1,7-6, tämä tosin massalla, mutta antaa osviittaa kuitenkin voimasuhteista.

Pennetta - Medina Garrigues 66% 1.565 pinny

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Näen Pennettan astetta parempana pelaajana tällä alustalla kuin Medina Garriguesin. Ei erityisen maistuva, mutta pelattavissa silti.

S. Williams - Peng +7 games 55% 1.91 bet365
S. Williams 2-1 ~20% 6.00 bet365

Serena ei täysin vakuuttanut Dulkoa vastaan ja oli kertoman mukaan mennytkin suoraan ottelun jälkeen harjoituskentälle hakemaan parempaa lyöntivirettä. Peng on ennenkin kiusannut kärkinaisia nappaamalla erän mm. Venukselta, Zvonarevalta ja Kuznetsovalta. Kyllä tämäkin sen kerran viidestä voisi mennä kolmen erän kautta Serenalle ja kertoimen olessa varsin kelvollinen, niin kokeillaan pienellä. Tasoitusveto maistuu niillä perustein, ettei Serena ole ollut missään nimessä murskaava täällä (esim. Yuanin kanssa 6-3,6-2) ja kyllähän Peng on kiistatta Yuania parempi pelaaja.

K. Bondarenko - Zheng 40% 2.75 sportingbet

Kateryna osoittanut mainiota virettä täällä voittamalla avauskierroksella kovan Radwanskan ja Dominguez-Linon suoraan kahdessa. Nykykuntoisena en näe näiden kahden pelaajan välillä suurta eroa ja hyvän päivän sattuessa Bondarenko on ajoittain pitelemätön shotmaker. Zheng oli viime kierroksella vaikeuksissa Czinkin kanssa eikä tämä ole Bondarenkon tasolla, joten tässä ottelussa on potentiaalia yllätyksien sarjan jatkolle.

A. Bondarenko - Kuznetsova 25% 4.3 sportingbet
A. Bondarenko +5 games - Kuznetsova 62% 1.73 bet365

Kokeillaan myös toista Bondarenkoa, jolla vastassa kenties pienessä laskussa oleva Kuznetsova. Alona ei ole ollut erityisen hyvä täällä, mutta samat sanat pätevät myös Kuznetsovaan. Keskinäiset (molemmat massalta) 2-0 Bondarenkolle ja kyllä hänellä on mahdollisuus yllätykseen myös kovillakin kentillä! Kuznetsova luovutti viime viikolla Sydneyssä, vammasta en kyllä sen enempää tiedä, mutta sportingbet antaa maksun myös seuraavan skenaarion tapahtuessa: Alona juoksuttaa Kuznetsonvan puhki ensimmäisessä erässä ja kun Svetlana huomaa toisessa erässä olevansa vailla jakoa, päättää tämä heittää pyyhkeen kehään...

Cibulkova 2-0, Dementieva 2-0 49% 2.262 centre

Huippuvireiset suosikit, joilla ei pitäisi olla ongelmia omissa otteluissaan. Dementieva ohittaa verkolle nousevan Stosurin tarpeeksi usein ja Cibulkova möyhensi Razzanon jo vuosi sitten 6-2,6-2 Gold Coastin turnauksessa. Ottaen huomioon Cibulkovan kehityksen ja nykyvireen, on vastaavanlaiset lukemat odotettavissa.

Ja sitten miehiin:
(pahoittelut lyhennetyistä perusteluista, sivu teki temput ja kaikki teksti tästä eteenpäin häipyi, enkä jaksa näpytellä samanlaisia tarinoita kahdesti...)

Verdasco -2.5 games - Stepanek 55% 1.91 Ladbrokes

Verdasco ollut liekeissä täällä, kun taas Stepanek ei ihan yhtä vakuuttava. H2H saldo 3-0 tsekille, mutta uskon vahvasti tässä Verdascon revanssiin parin viikon takaa ja tasoituksen ei pitäisi tuoda ongelmia..

Sela +7.5 games - Tsonga 60% 1.75 nordic
Sela - Tsonga 15% 7.2 -komissio betfair

Sela osoittanut kyvykkyytensä ja potentiaalinsa. Tsongalla selkävaivoja ja vaikeuttavat varmasti peliä. Selan voittoa bookkereille joilta saa rahat loukkaantumisen sattuessakin.

Gasquet - Gonzalez 48% 2.25 sportingbet

Tämän pitäisi olla tasabookki, mutta jostain syystä Gonzalez asetettu suosikiksi. Gonzolla ollut täällä heti kovemman luokan vastuksia, kun taas Gasquet päässyt puolivaloilla kolmannelle. Gonzo hävisi viime viikolla Kooyongissa Verdascolle ja Wawrinkalle ja Gasquet kyllä kuuluu näiden herrojen tasolle, joten miksei hänelläkin mahdollisuuksia chilen härän taltuttamiseen. Toki Gonzalezilla hyvät muistot Melbournesta, mutta ei Gasquetikaan tarvi hävetä aiempia esiintymisiä tässä turnauksessa. Tasaista.

Haas +8 games - Nadal 50% 2.2 bet365

Onhan Nadal murskannut aiemmat vastustajansa, mutta he ovat olleet höyhensarjaa verrattuna kokeneeseen saksalaiseen. Haas tehnyt selvää jälkeä myös kahdessa avausottelussaan ja hän pystyy laittamaan Nadalia liikkeelle aivan eri tavalla kuin Karanusic ja Rochus. Lisäksi saksalaisella kelpo syöttö eikä suuria heikkouksia hänen pelissään ole.

Murray - Melzer, Murray 3-0 70% 1.56 unibet

Tässä en usko hieman yksipuolisen Melzerin pystyvän nipistämään erää Murraylta, jonka varmuus, palautukset ja monipuolisuus ovat myrkkyä itävaltalaiselle. Lisäksi uskon Murrayn haluavan minimivaivalla ja -kentälläoloajalla jatkoon.

Blake - Andreev 75% 1.45 centre
Blake -4 games 55% 1.91 bet365
Blake 3-0 35% 3.2 centre

Saattaa johtua hieman Blake-myönteisyydestäni, mutta Andreevia vastaan James maistuu tänne! Kaksi viisieräistä vääntöä varmasti verottavat jossain määrin Andreevia, kun taas Blake on jyrännyt höyryjunan lailla kahdesta ensimmäisestä ottelustaan. Andreevin yläkierteiset peruslyönnit sopivat lähes täydellisesti Blaken kämmenelle, ja uskon ettei sormet riitä laskemaan kertoja, jolloin Blake kiertää rystynurkkaukseen käyttämään tappavaa kämmentään ja hoitamaan pisteen tätä kautta kotiin. Lisäksi Blaken syöttö parempi kuin venäläisen ja kovat alustat enemmän hänen heiniään, kun taas massalla ottelun ennakkoasetelmat olisivat täysin erilaiset. Tässä otan kantaa Blaken puolesta ja otan vastaan myös vastustavat mielipiteet![/i][/b]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

mosleyn valinnat ovat taas kerran erittäin hyviä ja peesaan itse lähes kaikki noi. Itselle maistuu varsinkin seuraavat:

Suarez Navarro 2-0
~55%, ja haluttais antaa enempikin tähän, niin hyvältä Suarez Navarro on näyttänyt. (pelillisesti)

Stepanek - Verdasco
- Verdasco tosiaankin ollut huikea, Davis Cup -finaaleista tai jostain saanut pelilleen aivan uuden suunnan ja tason. 65%

Gasquet - Gonzalez
- Riku pelannut erittäin hyvin ja on taidokkaampi kuin Chiileläis vihu. Gonzo on täysin riippuvainen huikeasta kämmenestään, mutta rysty ja varskinkin kakkossyöttö aiheuttaa vaikeuksia. Polvet ovat myös vahvassa teipissä ja aiheuttavat aika-ajoin ongelmia. Toivotaan että Gonzo jatkaa upporikasta/rutiköyhä -linjalla paukuttelussaan tuoden paljon helppoja virheitä huikaisevien suoritusten lomassa. Rikullle 50%

Ancic v Simon
- Ancic väänsi odotetunkin tiukan matsin syöttöhirmujen välisessä ottelussa karloa vastaan. 5-eräinen saattaa vielä hieman tuntua punteissa, eikä asiaa auta se, että Simon on pelillisesti aivan eri planeetalta kuin Karlo. Tennisväki on odottanut Simonin huikean viime kauden lopun jälkeen mahalaskua tämän kauden alussa, mutta niin vain on Simon jatkanut todella vaikuttavaa menoaan entistä parempana vain. Simon on todella monipuolinen all-around pelaaja ja hyvä syöttämäänkin - aika myrkyllinen pelityyli Ancicille. 63-65% Simon.

Muuta jorinaa:

Monfilssiin en enää pelimerkkejäni puske :) olkoonkin, että hän oli taas viime pelissä ollut puhki. Tutkittuani syitä tähän ilmeni, että hän on off-seasonin aikana hommannut itselleen uuden valmentajansa kanssa 3kg lisää lihasmassaa ja tämä aiheuttaa vielä ylimääräistä väsymistä.

Blake-Andreev on myös mielenkiintoinen matsi, kuinka paljon tosiaan Andreevin pitkät matsit vaikuttavat fysiikkaan. Andreev on todella kova raataja joka saa yläkierteellään hyvän prosenttitenniksensä käyntiin ja pysyy sitkeästi pisteissä mukana. Blake taas tykkää paukutella ja joka pelissä tuntuu tulevan jakso jolloinka tulee yliaggre-vaihe. Uumoilen tästä 3-1 lopputulosta. Kertoimet on imo aika linjassa arvioihin.

Murray 3-0 maistuu kans. Ei Melzerillä ole aseita murinan horjuttamiseen, eikä Andy todellakaan halua tässä vaiheessa pelata ja väsyttäää itseään yli kolmen erän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Iltaotteluissa nuo Haasin tasoitukset tosiaan maistuvat. Nadal-Haas kohdanneet kolme kertaa, joka kerta kovalla alustalla. Nadal on voittanut kaikki 2-0, mutta Haas ei ole ollut vastaantulija. Nadalin voitetut geimit on +3,+5 ja +4, tuo +3 eli tiukin ottelu viime vuoden Ciccinnatin ATP Mastersista. Siinä erät 6-4/7-6. Eli kaikki nuo +7,5 etc. tasoitukset kelpaa tänne hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3814
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Verdasco kyllä hurjassa vireessä!! Monesti tehnyt hyvää tiliä pelatessani Verdascoa vastaan kovilla, mutta onneksi sitä ei ole tullut nyt alkuvuodesta tehtyä. Nappas Federeriltä erän Melbournessa (AAMI Classics) viime viikolla ja meinas vieläpä voittaa koko ottelun. (Roger Federer (Sui) d Fernando Verdasco (Esp) 6/3, 3/6, 7/6 (7-5)). Nyt jyräs huippuvireessä olevan Stepanekin murskaluvuin, huh huh! Mielenkiintoista nähdä, miten korkealle espanjalainen vielä yltää.


Onnea viikonlopulle kaikille!

Edit: hyvin vihjattu toi Verdasco jätkiltä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”