Tänään on 21.05.2018, 09:05.

Tennis 22.1 To

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Tuokki
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 30.12.2008, 14:50
Pisteitä: 0

Tennis 22.1 To

Viesti Kirjoittaja Tuokki »

Onko Lu:lla mahiksia Robredoa vastaan? Sportingbet tarjoaa houkuttavan 4.00 Lu:lle.. ainakin vielä. Itse näkisin ainakin että voitto Nalbandiasta ei ollut sattumaa vaan Lu pystyi pelaamaan rennosti vaikka pelasikin riskillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 22.1 To

Viesti Kirjoittaja timo »

Tuokki kirjoitti:Onko Lu:lla mahiksia Robredoa vastaan? Sportingbet tarjoaa houkuttavan 4.00 Lu:lle.. ainakin vielä. Itse näkisin ainakin että voitto Nalbandiasta ei ollut sattumaa vaan Lu pystyi pelaamaan rennosti vaikka pelasikin riskillä.
Ei korealainen mitenkään loistavasti pelannut, vaikka kieltämättä pelasikin rohkeasti! Nalle oli yksinkertaisesti uupunut Sydneyn ja Gasquet väännön jälkeen. Argentiinalaisella lisäksi hiukan painoa-ongelmia, jotka kyllä näkyivät liikkeessä.
Lu hermoili todella ratkaisupalloissa ja antoi viimeisessä (vai toiseksi viimeisessä?) syöttövuorossaan argentiinalaiselle 6-7 murtopalloa, mutta Nalle ei niitä kyennyt hyödyntämään.
Lu kuitenkin edelleen lähinnä haastajatason kaveri, joka on ollut vain muutaman kerran ATP-turnauksissa kolmannella!
Korealaisen kausi alkanut 3-3, mutta vain Nalle ollut varteenotettava vastus voitetuista (Darcis ja Bellucci). Hävisi selkeästi Safinille ja Simonille Hopman Cupissa ja Almagrolle Aucklandissa.
Näihin verrattuna Robredo on kova luu. Espanjalaisen kausi alkanut 3-1 (tappio kuumalle Ancicille) ja täällä kaksi selkeää 3-0 voittoa. Toki Tommy yhä paras massalla, mutta ulkokovilla ollut useasti AUS Openissa ja US Openissa vähintään neljännellä kiekalla. Rodredo on hyvä baseline pelaaja ja kämmen on kaiketi hänen syömähampaansa!

Lu ja Robredo lähes ikätovereita, mutta espanjalainen on monta astetta kovempia matseja pelannut! Näissä suurissa turneissa kokemuksella on paljon merkitystä.
Vaikea uskoa Lu:n kykenevän enää kovien kaatoon. Nallea vastaan sai kaiketi lähes 10 kertoimia enkä tässä saa hänelle kuin n.20%, joten alle viiden en häntä pelaisi!

PS. Tämähän on todella vain oma vaatimaton näkemykseni eikä suinkaan tarkoita, etteikö Lu voisi voittaa. Pallo on pyöreä myös tenniksessä :wink: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Jep, taidan itsekin sivuuttaa näillä kertoimilla Luun. Ei Lu mielestäni kyllä haastajatason kaveri enää ole, mutta hermot kylläkin. Selkeää kuvaa Robredon nykykunnosta ja pelistä ei oikein itselleni ole muodostunut, joten parempi skipata kohde.

Ensi yönä Cilic on oikeastaan ainut mikä maistuu paremmin. Ei Ferrerin pelintaso tällä alustalla vain riitä Ciliccin paukuttelussa. Syöttö kulkee ja kämmen sekä rysty on todella vahvassa vireessä. 65% mukaan otan tätä sisään, Expekt 1,70.

Wawrinkalle saan päälle 40%, joten se peleihin myös. Pienellä vielä mukaan huikeaa Santoroa kun kivikäsi-Roddickkia saa layata 1,08. Tiedä vaikka pappa saa sekoitettua Andynkin. Noh... tuskin ihan voittoon asti paras viidestä -formaatilla riittää, joten panokset tässä syytä pitää tv-jännäribetsin tasolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 11:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja mosley »

Tässä timon kanssa samoilla linjoilla, ei Lu mikään erinomainen ollut ja kenties viiden erän vääntö + pieni hyvänolon tunne kovan nimen kaatamisesta heikentävät hänen lähtökohtiaan tähän matsiin, kun taas Robredo ollut kerrassaan vakuuttava kahdessa ekassa ottelussaan. Taidan kuitenkin jättää tämän pelin koskemattomaksi.

Sen sijaan naisista pari yllätyshakua Venuksen tippumisen jatkoksi:

Kleybanova - Ivanovic 24% 4.6 pinny

Ivanovic on ennenkin romahtanut selvästi heikompiaan vastaan ja Kleybanova on nuori, nouseva pelaaja, joka saattaa huippupäivänään ja Anan huonona päivänä aiheuttaa tässä seuraavan yllätyksen naisten kaaviossa.

Wozniacki - Dokic, Wozniacki to concede 8 games or over ~55% 2.00 centre

Kuten täälläkin on tullut jo useaan otteeseen todettua, on Wozniacki huippulahjakas ja tuleva supertähti, mutta kahdesta ensimmäisestä ottelusta jatkoon taistellut Dokic ei varmasti anna tuumaakaan periksi kotiyleisön kannustuksessa ja tulee taistelemaan loppuun asti joka geimistä. Näin ollen 6-4,6-4 tai tiukempikin lopputulos toteutuu useammin kuin kerran kahdesta ja veto on kokeilun arvoinen.

Berdych - Wawrinka 1.629 65% 1.629 pinny

Kovaa tykittävä tsekki avannut turnauksen vakuuttavasti, kuten hänellä on tapana ollut myös parina edellisenä vuonna. Wawrinkan pelejä en ole nähnyt, mutta tulosten valossa ja helppojen vastustajien lyömisen perusteella hänkin ihan kelvollisessa vireessä. Wawrinka ei kuitenkaan ole aiemmin pärjännyt Australiassa kovinkaan hyvin, toisin kuin Berdych, joka edennyt 4. kierrokselle 2006 ja 2007. Odotan tästä kohtuullisen tiukkaa vääntöä, jonka Berdych kuitenkin hoitaa tulivoimaisemman lyöntirepertuaarin ansiosta ja etenee tänäkin vuonna 4. kierrokselle.

Miesten mestaruustaistosta on tulossa nähtyjen otteiden perusteella erittäin mielenkiintoinen, Federer näyttänyt kentällä taas normaalilta, rennolta ja dominoivalta. Hänestä huokuu pelihuumoria, jota ei viime kaudella kovin usein nähty ja odotan mielenkiinnolla huomista ottelua Safinia vastaan. Pidän Rogeria tällä hetkellä kisan ykkössuosikkina ja vaikka vastukset nousevat kertaheitolla kovemmalle tasolle, uskon vasta välierän Djokovicia vastaan olevan ensimmäinen todellinen testi hänelle.

Murray on arvioissani hieman Federeriä perässä. Vaikka hän on erinomainen temmonvaihtelija ja fyysisesti huippukunnossa, ei hän kuitenkaan ole yhtä tulivoimainen ja vaarallinen kuin Federer. Lisäksi ennen turnausta skotille asetettu ennakkosuosikin asema ja ensimmäisen Grand Slamin metsästäminen luovat väkisinkin nuorelle miehelle paineita. Mikäli finaalissa kohtaavat Murray ja Federer, asetelma tulee olemaan Rogerin hyökkäys vs. Andyn puolustus, ja hieman kipsissä Murrayn mieleen saattaa hiipiä viime vuoden US Open, jossa Federer ei mielestäni edes ollut yhtä hyvässä vedossa kuin täällä ja tällöin vapautuneesti hyökkäävä pelaaja on vahvoilla.

Nadal on tavoilleen uskollisena ollut suvereeni heikkoja pelaajia vastaan, mutta kovalyöntinen Haas onkin täysin eri kaliiberia kuin kaksi edellistä pallottelijaa. Tällä hetkellä Nadal on ehkä hieman perässä Murrayta. Nadalilla on myös vaikeampi kaavio (Haas, Gasquet/Gonzo, Monfils/Simon) kuin Murraylla (Melzer, Verdasco/Stepanek, Blake/Tsonga), mutta sen vaikutus on kaksijakoinen: Lyödessään tukun kovia pelaajia, Nadal saattaa nostaa peliään vielä uudelle tasolle ja olla valmiimpi kohtaamaan Murrayn, joka taas kävelee Melzerin yli, joutuu pelaamaan todennäköisesti Verdascon kanssa ja kohtaa haasteen vasta Blake/Tsonga -ottelussa. Toisaalta tiukat pelit Australian kuumuudessa verottavat fyysisesti ja Nadalin pelityyli on tunnetusti erittäin raskas fyysisesti, joten koviin matseihin (semeihin/finaaliin) hänellä olisi hyvä olla vielä energiavarastoissa paukkuja jäljellä.. Joka tapauksessa mielenkiintoiset asetelmat kaavion yläosassakin.

Djokovicin peleistä näin vain ensimmäisen ja siinä hänen otteet olivat ailahtelevat: välillä uskomattoman helppoja virheitä ja välillä taas Djokerille tyypillisiä läpilyöntejä paikoista, joista niitä ei olisi voinut odottaa itse ennustajaeukkokaan. Djokovicilla näistä neljästä kenties helpoin kaavio (Delic, Baghdatis/Fish, Roddick) ja hän saa hioa peliään kuntoon ilman suuria vaikeuksia. Välierässä uskon kuitenkin huippuvireisen Federerin ottavan revanssin viime vuodelta, mutta aika näyttää miten käy...

Naisten pelejä olen seurannut hieman vähemmän, mutta vahvan alkukauden ja vahvasti täälläkin esiintynyt Dementieva on ykkössuosikkini voittajaksi. Lisäksi hän voitti Pekingissä vastaavalla alustalla, joten näyttöjä ja potentiaalia riittää tämänkin turneen voittoon. Toisena näen maailmanlistan ykkösen, Jelena Jankovicin. Serbi ei ole vielä urallaan voittanut Grand Slamia, mutta täällä siihen olisi hyvä paikka: Kaavio on suotuisa, vire kohdallaan ja ennakkosuosikin paineet muilla. Jankovic on fyysisesti erittäin vahva, mutta usein henkinen kantti onkin ollut se suurin tekijä suurien mestaruuksien lipumiseen muille. Maailman ykkösenä oleminen ja hyvä viime kausi ovat kenties vapauttaneet peliä ja uskon hänen olevan valmis nyt myös henkisesti mestaruuden ottamiseen.

Safinan pelejä en ole nähnyt yhtään, mutta hän on varmasti kova luu täällä. Osoittanut olevansa valmis pelaamaan kovia otteluita ja menemään turnauksissa pitkälle (finaalit Roland Garrosilla ja olympialaisissa sekä välierissä Us Openissa). Välierissä tulee todennäköisesti kohtaamaan Jankovicin ja siinä ottelussa serbialainen mun papereissa suosikki. Kuitenkin ottelun voittajalla on täydet mahdollisuudet hoitaa myös finaali ja pokata mestaruus itselleen.

Markkinoiden suosikki Serena ei vakuuttanut tänään ja vahvat teippaukset nilkassa sekä kömpelö liikkuminen luovat mielestäni paljon kysymysmerkkejä hänen ylleen. Seuraava vastustaja Peng ei tule vielä olemaan ongelma, mutta toivon ja uskon nuoren Azarenkan hoitavan ensin Mauresmon alta pois ja sen jälkeen haastavan Williamsin. Tässä ottelussa kytee jo näillä näkymin yllätyksen paikka, toki 3. kierroksen ottelut pitää katsoa ja niiden jälkeen tehdä lopullisia päätöksiä. Betfairin LAY WILLIAMS 4.4 kertoimella houkuttelee ja otan sitä yllämainituilla perusteilla jonkin verran.

Muut, etupäässä Ivanovicin, Wozniackin ja Zvonarevan johdolla saavat vielä esittää jotain huikeampaa ennen kuin heidät voi laskea kuumimpaan mestaruuskamppailuun. Toki heitä voi pelata pörsseihin ja suretella myöhemmässä vaiheessa turnausta, jos uskoo heidän menestykseen, mutta oma luotto kolmikkoon Dementieva-Jankovic-Safina on sen verran kova, että jätän nämä haastajat muiden pelattavaksi.

Toivottavasti jaksoitte lukea ja esitätte omia kommentteja/vastalauseita näkemyksiini![/i]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Mestaruusvedoissa Mosleyn linjoilla. Itsellä sisällä Safina (@11.00) ja Dementieva (@9.00) BetDirectiltä EW-vetona (eli puolet kertoimesta sille, että on finaalissa). Lisäksi Fedexiä pelasin @3.50 Betfair ja näyttää tuon saavan yhä muutamasta paikasta. Perusteluksi riittää nuo mitä Mosley edellä ansiokkaasti on kirjaillut!
Varsinkin Dementievaan uskon, koska Venus putosi eikä sillä puolen kaaviota ennen semejä ole kuin aika lailla heikkoja vastuksia!
Muistaa täytyy, että Jankovic kärsinyt alkuviikot flunssasta, joka voi loppupeleissä näkyä voimien vähyytenä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kerrassaan loistavaa setti mosley. Selkeää ja hyvää analyysiä kauttaaltaan, eikä toki osuvat pelivalinnatkaan haittaa tee 8--)

Ei voi muuta kuin yhtyä analyysiisi, mutta yhdestä asiasta omaan toisenlaisen näkemyksen. Vaikka kuinka olenkin harras Roger-fanaatikko, niin mulla Murray on Rogerin edellä rankingissa atm. Tää perustuu aikalailla noiden sinunkin luettelemien ominaisuuksien lisäksi siihen, millaisia keskinäiset matsit ovat olleet. Murrayn rysty on vain niin paljon parempi ja luotettavampi, ja ennen kaikkea, Murrayn rystykrossissa on luontaisesti huikea pituus. Tämä aiheuttaa, tai ainakin on aiheuttanut, ylitsepääsemättömiä ongelmia Rogerille keskinäisissä ottelussa. Murrayn peli siis sopii Federeriin vähiin hiekkouksiin nähden loistavasti ja kukaan ei saa Fedia ahtaammalle. Murray on myös fantastinen syötönpalauttaja.

Eikä Murraylla tunnu olevan hermoja ollenkaan kovissa paikoissa. Noh toki GS on aina GS ja pikkuturneissa otetut voitot eivät merkkaa niin paljoa varsinkaan Rogerille, joka nykyisin laskee käytännössä vain ja ainoastaan GS-voitot Samprasin ennätystä jahdatessaan. Viime aikaiset tappiot Murraylle täytyy väkisinkin vähän vaikuttaa pääkoppaan, vaikka niin huikea yanari Roger onkin.

Tässä siis minun mielipiteeni asiasta, kerta kommentointi oli jopa toivottavaa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3814
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Hyvää kirjoittelua kaikilta!

Haluisin tohon mainita vielä, että toi Yen-Hsun Lu pelaa kaudessa valtavan määrän otteluita, mikä näkyy myös siinä, että kaveri on usein loukkaantuneena (viime kaudella viisi keskeyttämistä erilaisista vammoista johtuen). Määrä kannattaisi korvata sillä, että pelaa harvemmissa kisoissa ja pyrkisi näissä viemään itseään 1. ja 2. kierrosta pidemmälle. Jos Lu:n otteluista lyö vetoa, niin kannattaa bookeria valitessa huomioida miehen korkea keskeyttämistodennnäköisyys. Kun pelataan kaudessa liki 100 ottelua, niin se on selvää, ettei paikat kestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”