Tänään on 22.06.2018, 23:07.

Tennis ma 6.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ma 6.10

Viesti Kirjoittaja timo »

WTA Kremlin Cup

Cibulkova - Bartoli @1.75 Fonbet

Bartoli pudotti Cibulkovan murskaluvuin 6-3,6-1 Stuttgartin sisäkovalla viime viikolla. Voitti myös Pariisissa samankaltaisella alustalla keväällä 2-0.
Mikään ei ole muuttunut tyttöjen välillä: Marion on peruspeliltään parempi ja nuori slovakki parhaimmillaan ulkokentillä. Dominika tosin hävinnyt viime aikoina vain koville mm. Jankovic, Kuznetsova ja Safina, mutta tässä alusta ja keskinäiset puoltavat kokeneempaa fransua.

ATP Stockholm

Navarro-Pastor - Lapentti @1.82 Pinnacle

Navarro-Pastor Espanjan nelostykkejä ja tietysti parhaimmillaan massalla. Sisäkovilta 2-8 viimeisen viiden kauden ajalta. Nyt alla kolme tappiota (Acasuso, Schuettelr ja Cipolla).
Lapentti on kokenut ecuadorilainen yleispelaaja, jolla tosin tietysti myös parhaat statsit massalta. Oli parisen kuukautta sitten Cincinnatin neljännesvälierässä ja piti Nadalia tiukilla ekassa erässä (7-6,6-1). Sittemmin kärsinyt polvivaivasta ja alla myöskin kolme tappiota, viimeisin 3-2 Lu:lle US Openissa.
Mutta Nicolas voittanut alustalla jopa yhden haastajatason tittelin. Alusta ja kokemus antavat suurta etua Lapenttille!

Ja yksi maistuva rekka...

Moya + Lopez + Nishikori @2.53 Pinnacle


Moya oli viime viikolla Metzin Qfinaalissa häviten Tursunoville, mutta kaatoi Montanesin ja Ivon. Berrer kuukausi sitten haastajatasolla Orleansin semissä häviten Mahutille. Kaatoi tosin kolme heikkoa (Mannarino,Faurel ja Quanna). Pari viikkoa sitten Bangkokin ekalla hävisi 0-2 Gabashvilille. Kun Moya on pelipäällä on sakun vaikeata löytää aseita espanjalaista vastaan.
Felicianolla surkea syksy Wimpelin jälkeen saldolla 6-2. Espanjalainen kuitenkin perushyvä pelaaja, joka oli sisäkovilla viime kaudella mm.Viennan ja Madridin Qfinaaleissa ja vei tittelin täällä ´04. Calleri rypistelee massakenttien ulkopuolella eikö oikein onnistu voittamaan edes kahta matsia peräkkäin. Viime viikolla hävisi Jouanille (#440) Metzissä 1-2. Alustan kokemus ja menestys kaataa tämänkin espanjalaiselle, joka keskinäisissä 1-2, mutta viimeisin voitto juuri täältä ´04.
Nishikori on 19-vuotias Nipponin nouseva tähti. Tällä kaudella 14-11 ATP ja mm.US Openin neljäs kiekka ja Delray Beachin titteli (mm.Querrey,Blake).
On taitava ja hyvä liikkumaan. Granoller-Pujol pelannut yli 80% matseistaan massalla ja sisäkovilta kolme matsia viimeisten viiden vuoden ajalta.Wimpelin jälkeen vain 1-7 ATP-tasolla ja alla neljän matsin tappioputki! Viime viikolla sisäkovilla 3-6,2-6 Gicquelille. Tässäkin alusta puoltaa suosikkia kovasti!

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”