Sivu 1/1

Tennis US Open miesten voittaja

Lähetetty:
Kirjoittaja timo
Silmät suurena lueskelin Urheilulehden Eerikäisen analyysia US Openista
http://www.urheilulehti.fi/muutlajit/uu ... 134-1.html

"Ketä pidät voittajasuosikkina?

Ehkä hieman yllättäen Andy Murrayta. Skotti on kehittynyt tänä vuonna yhä paremmaksi pelaajaksi. Taannoinen Masters-voitto kovalta kentältä teki hänestä saman tien kandidaatin myös Grand Slamien mestariksi. Hän on nyt fyysisesti vahvempi kuin viime vuonna ja jonkun verran tasaisempi. Pelillisesti en näe hänen juuri kehittyneen. Murray on Nadalin kaaviopuoliskolla. Uskon, että Nadal ei etene välierään asti, joten Murray välttäisi sillä Nadalin kohtaamisen. Totta kai kaaviossa on pahoja pelaajia, kuten Stanislas Wawinka ja neljä edellistä kisaansa voittanut Juan Martin Del Potro, mutta kukaan ei ole Murraylle liian paha. Hänen vastahyökkäämisensä ja aktiivisuutensa hyvä sekoitus sopii loistavasti US Openin kovalle alustalle. Samoin Roger Federer ja Novak Djokovic sopivat pelityyliltään Murraylle. Jompikumpi voisi tulla vastaan finaalissa."


Hieman yllättäen :roll: ! Tuohon Nadalin tippumiseen ennen välieriä on vaikea uskoa kun katsoo kuinka helppoja ukkoja Rafa kohtaa!
Del Potro tulee olemaan ehkä Andylle jo liian kova luu.

Omat karkeat arviot tittelille:

Rafa ~40%
Roger 35%
Nole ~15%
Muut ~10%

Parhaiten maistuvat yli nelosen Fed-Exin kertoimet, sillä neljä kertaa peräkkäin napattu titteli täällä todistaa turnauksen ja alustan sopivan.
Rafa voi olla loppupeleissä uupunut enkä usko Noleen täällä.

Lähetetty:
Kirjoittaja Gini
Mun mielestä Murray voi hyvinkin napata tittelin täällä. Timon kanssa samaa mieltä ND:stä, mutta Federeristä on vaikea sanoo nyt mitään. Nadalin eilinen väkisin voitto Bjorn Phausta oli kyllä osoitus siitä, että nyt on pelattu liikaa ja ranking ykköstilan saavuttaminen on voinut tuoda espanjalaiselle jonkunlaisen hyvänolontunteen. Ei silti, ettei Phau olisi kova taistelija.

Eilisen perusteella:

Turnauksen voitto:

Nadal Lay 2.70, Betfair