Tänään on 21.05.2018, 11:18.

Wimbledon 23.6. - 6.7.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Wimbledon 23.6. - 6.7.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Jaahas ja se on aika perinteikkään Wimbledon ruohokenttäturnauksen. Ruohollahan Fed-Ex on hallinnut viime vuosia, mutta tänä vuonna puhutaan Nadalista ja Djokovicistä mutta itse silti epäilen että kyllä Sveitsiläinen vie tänäkin vuonna. Tänään alkaa ja nyt kun näyttää että sadekuurot sotkevat meidän elämää täällä kotisuomessa niin englannissa ei pitäisi tulla tippaakaan ja pelejä päästään pelaamaan oikealla tahdilla, 1. pelipäivänä on vuorossa miesten ylemmän kaavion ottelut joista löytyi kolme kokeilemisen arvoista kohdetta:

FERRERO - Querrey 2.04 (Betliner)

Tässä kohteessa kannattaa seurata mikä on espanjan Ferreron jalan tilanne, hän loukkasi sen Ranskan avoimissa missä joutui luovuttamaan vaivansa täkiä. Mutta jos jalka on parantunut täyteen kuntoon uskon että jenkkitykki Querreyllä ei ole mitään mahdollisuuksia ruoholla viihtyvää Ferreroa vastaan. Querreyllä kolme peliä ruoholta tällä kaudella takana (voitto Fallasta, tappiot Patiencelle ja Karlovicille). Ferrero ei siis ole pelannut Ranskan avointen jälkeen joten hän ei kerennyt ottaan lainkaan tuntumaa ruohoalustaan, mutta kokemusta hänellä kyllä on ruohokentiltä (saldo 18-10, Querrey 2-6). Viime vuonna Wimbledonissa Querrey putosi ensimmäisellä kierroksella Fallalle kun taas Ferrero eteni hienosta puolivälieriin jossa tulikin sitten noutaja Federerin toimesta. Mutta jos vaan Ferrero on saanut jalkansa täyteen kuntoon niin uskon että jenkki kaatuu todella helposti.

BOGDANOVIC - Bolelli 2.42 (Betfair)

Seuraavaksi kokeillaan brittien omaa miestä Alex Bogdanovicia joka ei muuten paljoa pelaile ATP-tason turnauksia kuin kotimaassaan ja tämä herra viihtyy hyvin ruoholla (niinkuin kaikki muutkin britit). Bogdanovicin saldo ruoholla 38-29 kun taas italian Bolellilla saldo 5-5. Molemmilla muutama ruohopeli tältä kaudella alla, Bolelli luovutusvoitto Dancevicista ja tappiot Gasquetille ja Benneteaulle, kun taas Bogdanovic esitti hyviä otteita Nottinghamin turnauksessa jossa voitot karsinnoissa Soaresista, Kunitsynista ja Fallasta, ekalla kierroksella kaatui Ward kunnes tuli tappio hyvälle ruohopelaaja Cilicille. Bolelli eteni viime vuonna Wimbledonissa toiselle kierrokselle kaatamalla ekalla Garcia-Lopezin jonka jälkeen Hewitt pudotti hänet, Bogdanovic putosi ekalla kierroksella Guccionelle, mutta tällä kertaa uskon että britti jatkaa toiselle kierrokselle. Miehet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin ja molemmat ovat saaneet luovutusvoiton toisistaan, Bolelli massalla 2003, Bogdanovic matolla 2006. Mutta britin puoleen minut saa hänen huomattavasti parempi kokemus ruoholla, kotiyleisön tuki ja viime aikaiset otteensa varsinkin ruohoturnauksissa.

PEYA - Zverev 2.65 (Expekt)

Viimeiseksi koitetaan karsintojen kautta mukaan tullutta Itävallan Peyaa, joka kohtaa saksan nuoren Zverevin. Molemmilla sopivasti kokemusta ruohoalustasta Peya saldo 11-13, Zverev 10-10. Zverevin ainut voitto tämän vuoden ruohoturnauksissa tuli Hallessa Jarkko Niemisestä, muuten onkin tullut selkään niin Bogdanovicilta, Beckiltä kuin Canasilta. Peyalla alla kolme karsintaottelua ruoholta joista voitot Warburgista, Francisista ja Bloomfieldistä. Viime vuonna molemmat kokivat ensimmäisen kierroksen tappion Wimbledonissa, Peya hävisi Tipsarevicille ja Zverev hävisi Nalbandianille. Itävaltalainen on nyt saanut hyvän tuntuman Wimbledonin kenttiin karsintapelien kautta niin väitän että yli 2.5 kerroin on aivan liian suuri Zvereviä vastaan joten tätä on aivan pakko kokeilla kun saksalainenkaan ei mitään hääviä peliä ole esittänyt ruohokentillä viime aikoina (Voittoa Niemisestä ei voi pitää minään ihmeenä...)

Näillä mennään tänään ja katsotaas huomenna sitten jos löytyisi taas uutta pelattavaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilen ei osunut kuin Ferrero jonka kertoimet putosivatkin aikas hyvin päivän aikana, Bogdanovic ja Peya eivät olleet lähellä sitä tasoa mitä odotin heiltä. Eilen tuli muutama luovutusvoitto ja muutama mukava yllätys varsinkin Dancevicin voitto Nalbandianista. Tänään kokeillaankin sitten kanssa karsintojen kautta mukaan päässeitä pelaajia joille löytyy aikas mukavia kertoimia...

ROGER-VASSELIN - Cilic 4.72 (Redbet)

Tässä kohteessa on Ranskan Roger-Vasselinille annettu aivan liian suuri kerroin vaikka vastassa onkin nuori kroatti Cilic, joka on esittänyt hyviä otteita tällä kaudella ruohokentillä. Ranskalaisella on kolme vakuuttavaa voittoa karsinnoista (Gensse, Sörensen ja Przysiezny), myöskin Surbitonin challenger-tason turneessa oli välierissä jossa hävisikin eilen loistaneelle Dancevicille. Cilic oli taas Nottinghamin turnauksen välierissä, jossa hävisi Verdascolle, voitot tulivat Mathieusta, Bogdanovicista ja Johanssonista. Molemmilla aikas mukavata saldot ruohoalustalta, Cilic 13-7, Roger-Vasselin 11-4. Viime vuonna Cilic putosi ekalla kierroksella täällä Wimbledonissa ranskan Simonille, kun taas Roger-Vasselin pelasti loistavasti karsintojen kautta ja eteni kolmannelle kierrokselle jossa maanmies Gasquet hänet vasta pudotti. Uskoisin että ranskalaisella on hyvät muistot täältä ja haluaa taaskin näyttää että pärjää ruoholla joten yli 4 kertoimet ovat mielestäni kokeilemisen arvoisia...

GIL - Chardy 3.15 (Betfair)

Tässä kohteessa vastakkain kaksi todella vähän ruoholla pelannutta pelaajaa. Nuori ranskan Chardy saldo 2-2 (tänä vuonna 1-1) ja portugalin Gil saldo 3-0 jotka kaikki tämän vuoden karsinnoista (Meffert, Okun, Armando). Ranskan avoimissa miehet kohtasivat ensimmäisellä kierroksella jossa voiton vei kotiyleisön edessa Chardy, mutta täällä uskoisin olevan asiat toisin. Portugalilainen on saanut jo hyvän tuntuman ruohoon karsintojen ansiosta ja kun molemmilla hyvin vähäinen kokemus ruohosta siitäkin voi olla jo aikasmoinen hyöty. Joten tässäkin kohteessa mielestäni aivan liian suuria kertoimia annettu Gilille, jolla on todella hyvät mahdollisuudet edetä toiselle kierrokselle.

VAN DER MERWE - Garcia-Lopez 2.33 (Redbet)

Tässä kohteessa kokeillaan ihan uutta nimeä minulle, nimittäin Etelä-Afrikan Izak Van der Merweä joka myöskin on selvinnyt karsintojen kautta mukaan pääsarjaan (voitot Lopez-Jaenista, Plessistä ja Niemeyeristä). Vastaan nuori etelä-afrikkalainen saa Espanjan Garcia-Lopezin joka ei todellakaan ole mikään ruohokenttien erikoismies, tällä kaudella kaksi peliä ruoholla, viime viikolla Nottinghamin karsinnoissa jossa voitto Evansista ja tappio Eatonille. Viime vuonna espanjalainen putosi ensimmäisellä kierroksella Wimbledonissa Bolelli ja uskonkin että tällä kaudella on sama tulos Etelä-Afrikkalaista vastaan joka saa tässä mukavan päänahan...

LEVINE - Young 2.02 (Betfair)

Ja vielä kokeillaan yhtä karsijaa. Jenkkien kohtaamisessa uskotaan pari vuotta vanhempaan Levineen joka voitti karsinnoissa Labadzen, Chekhovin ja Kudryavtsevin aikas helposti. Nuorempi jenkki Young jolla ainut ruohopeli urallaan oli viime viikolla Nottinghamissa, jossa ensimmäisen kierroksen tappio ranskan Simonille. Levinen muutaman pelin kokemus ruohokentillä (saldo 9-2) ja täällä hyvät tulokset karsinnoista puoltavat hänen pelaamistaan vaikkakin miesten aiemmat kohtaamiset ovat Youngin eduksi voiton 2-1, kaikki pelit viime kaudelta jenkkien challenger turnauksista. Mutta ruohoalusta on silti aivan erillainen kuin kovat kentät joissa Young hallitsisi Levineä joten sen täkiä kokeillaan Levineä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 2791
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +2568.64 yks.

Palautus%: 104.53%

Panosten ka: 11.81 yks.

Vetoja: 4808

Pisteitä: 2134

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Sen verran täytyy noita kommentoida että Chardy oli kyllä Roland Garrosilla aika ylivoimainen Giliä vastaan vaikka Gil on suht puhtaasti massapelaaja. Chardy on all round kaveri joka pelaa hyvää lentopeliä joten eron pitäisi ruoholla olla vielä selvästi suurempi kuin massalla. Chardy on myös voittanut Wimbledonin juniorimestaruuden joten alusta sopii. Chardyn kertoimet onkin tulleet jo aika rajusti alas ja itse hieroskelen jo karvaisia kämmeniä yhteen 1,5x lunastusta odotellessa.

Donald Young myös voitti viime vuonna täällä juniorisarjan joten ruohopelaaminen sujuu ja siinä missä Young on rajusti rankingissa ylöspäin tuleva kaveri on Levine hyvin pitkälti "peruspena" joka tuskin tulee urallaan mitään järin suurta saavuttamaan. En ole tässä välttämättä Youngiakaan pelaamassa mutta missään nimessä en ymmärrä miten Levine olisi suosikki tähän pariin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 1990
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +636.57 yks.

Palautus%: 102.89%

Panosten ka: 5.24 yks.

Vetoja: 4198

Pisteitä: 2708
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Itse kääntyisin Gil:in kannalle.

Chardy tappion jälkeen Gil on voittanut 14/15:sta viime pelistään. Chardy tilastot kertovat miehen olevan massapelaaja (massa 55%, kovat 37%). Gil:in kohdalla lukemat (58% ja 54%). Ruoho on alustana lähempänä kovia alustoja kuin massaa, joten tämän perusteella voisi kuvitella ruohon sopivan paremmin Gil:ille.

Molemmilla ruoho pelejä niin vähän ettei niille voi antaa painoa. Gil tällä hetkellä niin kovassa voittoputkessa, että itseluottamusta on varmasti kohdillaan tässä revanssissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

odds kirjoitti:Itse kääntyisin Gil:in kannalle.

Chardy tappion jälkeen Gil on voittanut 14/15:sta viime pelistään.
Onko Gil Ranskan jälkeen ehtinyt pelata 15 peliä? Missä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 1990
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +636.57 yks.

Palautus%: 102.89%

Panosten ka: 5.24 yks.

Vetoja: 4198

Pisteitä: 2708
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Korjataan ainakin sen verran että oli Roland Garrosin karsinnat ajallisesti sijoitettu itse pääturnauksen jälkeen:

<table><tr><th>Tournament</th><th>Player 1</th><th>Player 2</th><th>Result</th><th>odd 1</th><th>odd 2</th></tr>
<tr><td width="300">6/2008 Wimbledon qualifying(Q)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Hugo Armando</td><td width="140">6-2, 7-6, 4-6, 7-6</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">6/2008 Wimbledon qualifying(Q)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Noam Okun</td><td width="140">6-1, 6-3</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>

<tr><td width="300">6/2008 Wimbledon qualifying(Q)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Dominik Meffert</td><td width="140">6-4, 3-6, 6-4</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
</table>
<table><tr><th>Tournament</th><th>Player 1</th><th>Player 2</th><th>Result</th><th>odd 1</th><th>odd 2</th></tr>
<tr><td width="300">6/2008 enith Tennis Cup - Harbour Club(CH)</td><td width="180">Diego Hartfield</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="140">7-6, 6-3</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>

<tr><td width="300">6/2008 enith Tennis Cup - Harbour Club(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Alberto Brizzi</td><td width="140">6-1, 6-4</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">6/2008 enith Tennis Cup - Harbour Club(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Andrea Stoppini</td><td width="140">6-4, 1-6, 6-1</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">6/2008 enith Tennis Cup - Harbour Club(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Mathieu Montcourt</td><td width="140">6-3, 6-4</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
</table>
<table><tr><th>Tournament</th><th>Player 1</th><th>Player 2</th><th>Result</th><th>odd 1</th><th>odd 2</th></tr>

<tr><td width="300">6/2008 Memorial A.Manfredini(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Santiago Ventura</td><td width="140">6-2, 6-3</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">6/2008 Memorial A.Manfredini(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">David Marrero</td><td width="140">6-2, 6-1</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">6/2008 Memorial A.Manfredini(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Boris Pashanski</td><td width="140">3-6, 7-6, 6-4</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">6/2008 Memorial A.Manfredini(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Lukas Rosol</td><td width="140">6-2, 6-2</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>

<tr><td width="300">6/2008 Memorial A.Manfredini(CH)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Guillermo Olaso</td><td width="140">3-6, 6-4, 6-2</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
</table>
<table><tr><th>Tournament</th><th>Player 1</th><th>Player 2</th><th>Result</th><th>odd 1</th><th>odd 2</th></tr>
<tr><td width="300">5/2008 French Open qualifying(Q)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Santiago Giraldo</td><td width="140">3-6, 7-6, 6-2</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>

<tr><td width="300">5/2008 French Open qualifying(Q)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Simon Stadler</td><td width="140">6-2, 6-4</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
<tr><td width="300">5/2008 French Open qualifying(Q)</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="180">Stephane Piro</td><td width="140">6-1, 6-0</td><td width="80"></td><td width="80"></td></tr>
</table>
<table><tr><th>Tournament</th><th>Player 1</th><th>Player 2</th><th>Result</th><th>odd 1</th><th>odd 2</th></tr>

<tr><td width="300">5/2008 French Open</td><td width="180">Jeremy Chardy</td><td width="180"><b>Frederico Gil</b></td><td width="140">6-3, 6-2, 7-6</td><td width="80">2.12</td><td width="80">1.82</td></tr>
</table>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Taaskaan ei oikein meikäläiseltä osunut tipsit kohdalleen, ainut voittaja oli Levine joka kaatoi maanmies Youngin. Gil venytti sentään pelin Chardyä vastaan viiteen erään, mutta Roger-Vasselin ja Van der Merwe olivat täysin vastaanottajia...

Tänään kokeillaan vain yhtä maistuvaa kohdetta...

DEL Potro - Wawrinka 2.46 (Pinnacle)

Pelataan jos toisen kierroksen otteluista ylemmästä kaaviosta ja tässä kokeillaan argentiinan nuorta Del Potroa. Molemmat kaatoivat ensimmäisen kierroksen vastustajansa suoraan kolmessa erässä, Wawrinka kaatoi brassi Danielin kun taas Del Potro pesi tsekki Snobelin. Miehet ovat kerran aiemmin kohdanneet pari vuotta sitten massalla jossa voiton vei sveitsin Wawrinkan, mutta tuota peliä en noteeraa millään tavalla. Se mikä tässä kohteessa kääntää pelini argentiinalaisen puoleen ovat viime aikaiset otteet. Del Potro eteni välieriin hollanin Hertogenboschissa viime viikolla voittaen Santoro, Schuettlerin ja Clementin kunnes tuli tappio turnauksen lopulta voittaneelle Ferrerille, kun taas Wawrinka ei ole lainkaan tällä kaudella pelannut ruoholla, ainoastaan massaturneita viime aikoina ja viime kaudellakin kolme peliä ruoholla ja kaikista tappiot. Luulenpa että Wawrinka viime aikaiset esitykset massakentillä ja nousi ATP listan top15 ovat turhan paljon huomioituneena tämän kohteen kertoimissa, koska mielestäni Del Potron kuuluisi olla suosikki tässä kohteessa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Kertoimet Pinnaclelta:

Stadler - Bellucci 1,81 63%
Baghdatis - Johansson 1,17 88%
Ferrero - Zverev 3,58 34%
Zheng - Baltacha 1,35 77%
Li -Pavlyuchenkova 1,48 70%
S.Williams - U.Radwanska 21,00 7%

Stadler itselläni selvästi eroava yleiseen linjaan ja kertoimien muutoksiin nähden. Bellucci lahjakas hyvine peleineen, mutta massalta ei saa kokemusta nopeammista alustoista vaikka syöttö onkin toimiva. Monille massalle erikoistuneille pelaajille matalampi pomppu on vaikea käsitellä ja pelissä tulee virheitä, tosin Belluccin virhemäärä ensimmäisessä ottelussa oli pieni. Bellucci osallistui Wimbledoniin kahdesti juniorina, jolloin tulos oli ulos ensimmäisessä ottelussa suorin erin molemmilla kerroilla, jonka jälkeen toissapäivänä voitto Kunitsynista, joka ei ruoholla muutenkaan viihdy ei kauhean isolta jutulta vaikuta ja edellisellä viikolla tappio Coxille, joka kuuluu nuorten englantilaisten kaartiin, jotka pääsevät haistelemaan kotimaassaan turnauksien tunnelmaa ilman odotuksia pärjäämisestä ja toivosta päästä muihin turnauksiin. Vastassa on tyypillisen saksalaisen pelitavan ruoholle omaksunut pelaaja, jolla on kokemusta ja kohtalaisia tuloksia alustalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 1990
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +636.57 yks.

Palautus%: 102.89%

Panosten ka: 5.24 yks.

Vetoja: 4198

Pisteitä: 2708
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

grenberg kirjoitti: DEL Potro - Wawrinka 2.46 (Pinnacle)
mielestäni Del Potron kuuluisi olla suosikki tässä kohteessa...
Itsekin yllätyin kerroinasetelmasta tässä pelissä.

Del Potrolla alla nyt useampi ruohopeli, kun taas Wawrinka Wimbledoniin kylmiltään. Wawrinka ei ole ruoholla viihtynyt (voitot 4/11), kun taas Del Potrolla sama saldo 8/12.

Jos molemmat kunnossa ja kyse ei sopupelistä, niin pidän Potron kerrointa todella houkuttelevana. 2.46-tasosta kerroin tullut kyllä roimasti alas.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Ja taas meni metsään tämänkin päivän veikkaus... Wawrinka vei argentiinan Del Potroa suoraan erin 3-0... Mutta ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja kaikille tiedoksi jollette ole jo huomanneet etsin yleensä yli 2 kertoimisia tipsejä mitä tänne sivustolle postailen, kyllähän paljon pelattavaa löytyy jos rupeaisi kaikki >1.5 kertoimisia laittamaan myös...

Tänään olisi pari kokeilun arvoista kohdetta:

GARCIA-LOPEZ - Almagro 3.45 (Betliner)

Kahden espanjalaisen kohtaaminen joista rankinglistalla parempi eli Almagro ei todellakaan ole mikään ruohokenttien mies, ennen voittoa ensimmäisellä kierroksella myöskin espanjalaisesta Granollers-Pujolista hänellä oli neljä peliä alla ruoholta ja niistä kaikista tappiot. Pari vuotta Almagroa vanhempi Garcia-Lopez ei myöskään ole mikään erikoinen ruohopeluria mutta kokemusta löytyy hieman enemmän (saldo 8-8) ja täällä ekalla kierroksella suora 3-0 voitto karsija Van der Merwestä. Almagro on miehistä taidoltaan paljon parempi, mutta ruohoalusta tasoittaa huomattavasti miesten voimasuhteita ja myöskin miesten keskinäiset kohtaamiset ovat Garcia-Lopezin puolella voitoin 2-0, tosin muutaman vuoden takaa massakentiltä. Näiden pohjalta ottelu on mielestäni lähellä tasabuukkia eikä Almagron pitäisi ainakaan noin suuri suosikki olla...

CLEMENT - Becker 2.20 (Betliner)

Tässä kohteessa uskoisin vedonvälittäjien liikaa huomioineen saksan Beckerin voittoa Davydenkosta, joka ei todellakaan ole mikään häävi peluri ruohokentillä eikä muutenkaan ole ollut viime kausien tasollaan tänä vuonna. Ranskan Clement pudotti ensimmäisellä kierroksella uransa viimeistä Wimbledonia pelaavan ruotsin Björkmanin, joka on todella hyvä ruohopeluri, mutta niin on myös Clement jolla on aikas mukava saldo ruohokentiltä 30-17, ei Beckerinkään huono ole 17-8. Miehet ovat aiemmin kohdanneet kolme kertaa joista viimeisin viime viikolla hollannin Hertogenboschissa jossa Clement voitti ensimmäisen kierroksen ottelun erin 2-1. Viime kaudella Becker voitti matolla ja Clement kovalla kentällä eli voitot Clementille 2-1. Jos vaan Clement saa helpot virheensä korjattua pelistään vähemmälle kuin ensimmäisellä kierroksella (33kpl) niin uskoisin että saksalaisella ei ole mitään sanottavaa ranskalaista vastaan...

Että näillä mennään tällä erää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Taas nykyiset kertoimet Pinnaclelta:

Almagro - Garcia-Lopez 2,86 42%
Clement - Becker 2,14 59%
Stepanek - Troicki 1,28 81%
Gulbis - Nadal 9,00 15%
Martinez-Sanchez - Mirza 2,15 53%
Zvonareva - Tanasugarn 2,70 46%

Pari sanaa noihin, missä on suurimmat heitot kertoimiin nähden.

Clement ja Becker ovat parhaillaan molemmat hyviä ruohopelaajia, Clementin hyvin palauttava pelityyli inhottava Beckerille ja tänään on tuulinen päivä, millä on ollut tapana viedä Beckerin peli puhtaaksi hit or miss peliksi, milloin paukuttelee palloa ulos rajoilta liukuhihnalta.

Mirza ei oikeastaan kärsi enää loukkaantumisestaan, mutta ei ole päässyt vielä omalle tasolleen. Ainoa kunnon voitto loukkaantumisen jälkeen Pennettasta, joka vetäytyi samalla viikolla nelinpeleistä eli Mirza ei ole todistanut omaa iskukykyään kun Sanchez on tullut karsinnoista kohtuullisella pelillä.

Zvonareva oli kerran Wimbledonin finaalissa, mutta ylipäätänsä neidin ruohosaldo näyttää harhaanjohtavalta, koska ei ole kauheasti pelannut hyviä ruohopelaajia vastaan. Tanasugarn ruohospesialistina on yksi hetken kuumimmista pelaajista ja jos otteluruuhka ei paina jaloissa pitäisi antaa vähintäänkin tasapäinen vastus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Baghdatis - Stadler 1,19 89%

Perjantai näyttää aika köyhältä päivältä ennen pelien alkua omalla kohdalla. Federerin pitäisi hoitaa oma ottelunsa suunnilleen 99,9%:sti jos tykkää 1.01 kertoimista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Hewitt-Bolelli +5,5/+6

Neljä vuotta nuorempi italiaano rankissa vielä vajaat 20 sijaa heikommalla, mutta on hyvässä iskussa. Juuri Wimpelin alla Nottinghamin finaalissa niukka tappio. Tämän vuoden saldot Hewiit 16/9 ja enemmän pelanneella Bolellilla 20/17. Bolellin tasoitukset +5,5 ja +6 pelattavia ottelussa, josta odotan erittäin tasaista. Esim. Sportingbet +5,5 1,83. Bwiniltä sai aamulla vielä enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 1990
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +636.57 yks.

Palautus%: 102.89%

Panosten ka: 5.24 yks.

Vetoja: 4198

Pisteitä: 2708
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Pieni kokeilemisen paikka voisi olla Reynolds Lopezia vastaan.

Reynoldsilla ehkä hieman paremmat näytöt tämän vuoden ruohopeleistä. Yhteinen vertailukohta on Nicolas Mahut, jonka Reynolds ruoholla kukisti ja jolla Lopez ruoholla hävisi.

Reynoldsilla menossa paras ATP-kausi, ja varsinkin ruohopelit sujuneet nyt hyvin. Mahutin kaataminen kertoimella 5.7 ja Dancevicin kaataminen kertoimella 3.8 kertovat että Reynolds pelaa nyt uransa parasta peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Jaahas ja lauantaille kokeillaan yhtä kohdetta:

HAAS - Murray 3.35 (Betfair)

Kahden paljon loukkaantuneena viime aikoina olleen kohtaaminen, jossa Murray saa valtavat kannustukset kotiyleisöltään, mutta silti kokeilen saksan ykköspeluri Tommy Haasia. Molemmilla hyvät saldot ruoholta, Haas 17-8, Murray 25-14. Täällä molemmat edenneet vakuuttavasti kolmannelle kierrokselle, Murray kaatanut Santoron ja Malissen suoraan kolmessa erässä, mutta mielestäni Haasilla ollut tähän mennessä kovemmat vastukset (Canas ja Robredo) jotka hän on todella selvin numeroin selvittänyt. Saksan Haas on käyttänyt säästeliäästi tykkisyöttöään (kummassakin ottelussaan alle 10ässää), kun taas Murray on pelannut varmaa peruspeliään jollat voitot ovat irronneet helpolla, mutta nyt vastus kovenee usealla asteikolla aikaisempiin verrattuna. Viime vuonna Haas eteni Wimbledonissa neljännelle kierrokselle jossa luovutti ennen ottelun alkua Federerille ja viimeksi Indian Wellsin turnauksessa kun taas vastaan tuli Federer, saksalainen luovutti ennen pelin alkua mistä lie johtunee? Murray oli viime vuonna sivussa Wimbledonista sairastelunsa vuoksi joten tänä vuonna on varmaan kova halu näyttää kotiyleisölleen, mutta luulenpa ettei sekään tällä kertaa auta. Miehet ovat kohdanneet aiemmin kahdesti, vuonna 2007 Murray voitti Indian Wellsissä ja tänä vuonna samassa turnauksessa oli Haasin vuoro voittaa. Ja uskotaan ja toivotaan että Haasin voittoputki Murrayta vastaan jatkuu Wimbledonissakin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 2791
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +2568.64 yks.

Palautus%: 104.53%

Panosten ka: 11.81 yks.

Vetoja: 4808

Pisteitä: 2134

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Joo Haasista olen grenbergin kanssa samaa mieltä,yli 3 kertoimia ei voi käsittää mitenkään ja erinomainen kohde.

Naisten puolella innostun hieman AZARENKAsta,en ole kyllä nähnyt kumpaakaan en Azaa enkä Petrovaa täällä mutta aiemmin tänä vuonna olen nähnyt Petrovan useampaan otteeseen ja täytyy sanoa että on nykyisin lähinnä onnetonta se liikkuminen. Petrovahan on hyväkätinen ja voittaa "luokallaan" itseään huonommat pelaajat mutta tuolla dieselkoneella varustettuna on erittäin vaikea kaataa todella hyviä pelaajia jollainen Azarenka kiistatta on. Nämä kohtasivat viime vuonna Luxemburgin kovalla ja siellä Azarenka vei 62 61.
Ainoa seikka mikä tässä hieman tökkii 10/10 panostusta vastaan on Petrovan eteneminen finaaliin asti Eastbournen ruoholla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Dorian Gray
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 05.06.2003, 10:58
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja Dorian Gray »

Petrova pelasi Eastbournessa hienon turnauksen ja olisi "omalla tasolla" pelatessaan pystynyt voittamaan finaalissa Radwanskan. Valitettavasti vain Petrovan peli heittelee laidasta laitaan, ja huono liike korostuu tosiaan kun vastassa on huippupelaaja. Azarenkalla on taatusti aseet voittaa, mutta hieman arveluttaa kun hänellä on ollut loukkaantumisia aika tavalla viime aikoina.. tosin aika tukevasti tuettuna on Petrovankin polvi ollut.

Mitäs mieltä muut ovat tästä: Tanasugarn. Todellinen ruohomestari joka pätki Dinaran Hertogenboschissa maan rakoon ja voitti turnauksen. Edellisellä kierroksella pudotti Zvonarevan ja elää todellista kevättä nyt vaikka ikää alkaa ollakin. Erakovic on myös hyvä ruohopelaaja, mutta luokaltaan ei kuitenkaan "huippu", ja itse uskon vahvasti että hurmoksessa pelaava Thaitar vie tämän. ~60-40 arviolla ja 1,75 tasoa on saatavilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Dementieva-Dulko 3,65 -komissio Betfair

Dementievalla ollut hieno vuosi, mutta Wimbledonissa peli tökkinyt. 23-vuotias argentiinalainen Dulko on päässyt helpolla, Davenportista luovutusvoitto, ja Dulkonkin kausi on ollut hyvä 16/10. Keskinäiset kaksi matsia suoraan 2-0 Dulkolle, tosin 2004 ja 2005. Silti tuo Betfairin kerroin on napattava,niin paljon ilmaa siinä on.

Tuo täti Tanasugarn on mielenkiintoinen. On kyllä suosikki, mutta kertoimet on laskeneet ja tasaista ottelua odotan. Erakovic tänä vuonna 34/12, ja ranking on kakskymmpisellä nyt korkeampi kuin koskaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Safina - Peer 1,26 84%
Kudryavtseva - Peng 1,90 56%

Murrayn ja Haasin ottelu on mielenkiintoinen, itse sain Murrayn pelattavaksi vaikka Haas kaikesta huolimatta voi olla "musta hevonen". Oman vaa'an kääntää se, että hyvistä peliesityksistä huolimatta Haasin olkapää ei täydessä kunnossa taida olla, ainakin itse sanonut niin ja ehkä noissa ässämäärissäkin näkynyt, että joko säästää olkapäätään tai sitten ei pysty syöttämään täysin haluamallaan tavalla. Toiseksi vaikka miehillä on kaksi tiukahkoa keskinäistä kamppailua on Murrayn puolustava pelityyli se joka lähentelee Haasille lähes painajaista, ruoholla täysin eri tason vastustaja kuin Canas. Toisaalta jos Haas on ollut loukkaantumisherkkä niin sitä on Murraykin. Esimerkiksi Federer sanoi ellei Murray muuta pelityyliään niin skotin ura saattaa jäädä pahasti vajaaksi. Wimbledonin päivän otteluennakossa onkin aika hyvin kiteytetty ottelua humoristisessa mielessä :)

So for both of them to get through today's match on Centre Court unscathed would be a triumph of medical science

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Dorian Gray kirjoitti: Mitäs mieltä muut ovat tästä: Tanasugarn.
Itse en saa pelattavaksi asti. Tanasugarnilla kovemmat voitot alla ja tässä ottelussa tuskin voidaan väsymyksesedusta puhua edes teoriassa kun molemmat ovat pelanneet otteluita urakalla, mutta Erakovicin pelattua ruoholla Ranskan jälkeen kuusitoista ottelua 14-2 saldolla tuntuisi vähän vaaralliselta lähteä hakemaan ohipeliä sellaisesta pelaajasta vaikka samaa mieltä siitä ettei Erakovic ainakaan vielä mikään huippu ole, mutta ykkössyöttönsä pystyy pitämään hirveän hyvin, mikä ei ole Wimbledonissa koskaan paha.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 19:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2794
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Viesti Kirjoittaja razor »

Haas juuri ennen ottelun alkua Betfairillä 3,40 :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Nadal - Youzhny 30%

Oon varmasti joskus ollut enemmänkin pihalla, mutta Betfairilta reilusti päälle kahdeksan kerrointa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Maverick kirjoitti:Nadal - Youzhny 30%

Oon varmasti joskus ollut enemmänkin pihalla, mutta Betfairilta reilusti päälle kahdeksan kerrointa.
Aika ison prosentin saat Mishalle! Painaako arviossasi viime vuoden neljäs kiekka, jossa venäläinen onnistui venyttämään matsin viiteen?
Mikhail on jo kaksi kertaa pelannut täällä huonon matsin: ensin Galvanin kanssa suuren suurena suosikkina viisi erää ja sitten dogina myös viisi erää Stepanekia vastaan, joka edeltävät viikot on ollut epävarma ja lisäksi Radekilla pieniä ongelmia alavatsan kanssa.
Ei Rafa ole esittänyt mitään ihmeitä täällä, mutta pelasi kuitenkin pari viikkoa sitten Lontoon ruoholla upeasti menettäen vain erän ja kukistamalla mm.Ivon, A-Rodin ja Nolen,
Täällä vain yksi erä menetys (Gulbis).
Itse en saa edes 20% Mishalle! Tietysti kasikerroin on likaa ja kaikki yli kuuden myös kovia, mutta Rafan tietäen skippaan...

Huomenna parhaat dogit Safin ja Kuznetsova, jotka molemmat klaaraavat voiton. Myös Clement on paha vastus Cilicille eikä Murray saa helposti voittoa parantavasta Gasquetista.

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Kerroinhaukka
Avatar
Jäsen
Viestit: 594
Liittynyt: 11.08.2006, 13:10
Pisteitä: 279
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Kerroinhaukka »

Jos jollain muullakin on bet-at-home lafkassa tilia niin he lahjottelevat, etta Nadal-Youzhny pelissa pelataan 4+ settia kertoimella 2.10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuolema kuittaa univelat.
MM2010 & EM2012 & MM2014 Korttiseuranta
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... =8&t=37150

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

timo kirjoitti: Aika ison prosentin saat Mishalle! Painaako arviossasi viime vuoden neljäs kiekka, jossa venäläinen onnistui venyttämään matsin viiteen?
Omassa arviossa ei tuo tietty ottelu pahemmin paina, ennemminkin positiivinen lisä, koska silloin Nadal oli pelaaja, joka pystyi venyttämään ottelun viiteen. Youzhnylla oli tuolloin turnauksessa aiemmassakin vaiheessa selkäkipuja ja vei Nadalia kuin pässiä narussa kaksi ensimmäistä erää kunnes selkä sananmukaisesti taittui. Loput kolme erää olivat Nadalille läpihuuto juttu, koska Youzhny ei pystynyt taivuttamaan paljoa selkäänsä ja Nadal pääsi lyömään ohituslyöntejä oikealta sekä vasemmalta. Nadal on sittemmin oppinut aggressiivisemmaksi omassa pelissään ja Youzhnylla tämä kausi ollut aika vaisua. Galvania vastaan heikko peli, mutta Stepanekia vastaan parempi, koska Stepanekin pelityyli on Youzhnylle vaikea, tietenkin vaikea sanoa paljonko mahollinen vatsakipu auttoi voittoa. Youzhny on itselleni vaikeammin arvioitava pelaaja, koska otteet voivat muuttua kesken turnauksenkin loistavasta surkeaksi ja sama päinvastoin. Lontoossa Nadal voitti kovia nimiä, mutta kolme tiebreikkiä Karlovicia vastaan tuskin on huippusaavutus, Roddickilla oli edelleen ongelmia olkapäänsä kanssa ja Djokovic vaikutti vaisulta vaikka kyseinen ottelu olikin hieno voitto Nadalilta. Voiton arvoa pelillisessä mielessä heikentää itselleni myös se kuinka helposti Djokovic lopulta kaatui Safinille. Sitä kuitenkin koetin sanoa ettei tuo vanha Wimbledonin ottelu paljoa itselläni paina, koska Youzhnyn otteet ovat olleet tällä kaudella heikompia kuin edellisellä kaudella ja Nadal vienyt taas selvästi ruohopeliään eteenpäin.


Player to Win ATP Wimbledon 2008: Murray 29,87 Pinnacle

Toiselta puolelta kaaviota finaalissa on Federer ellei tapahdu ihmeitä ja Murray on yksi niistä harvoista pelaajista, jotka pystyvät Federerin kanssa lähes tasapäiseen peliin nopeammilla alustoilla ja kun pidän Youzhnyn mahdollisuuksia tiputtaa Nadal kohtuullisina niin prosentit Murraylle vaan kasvavat vaikka Murraylla on jonkunlaiset mahdollisuudet tiputtaa itsekin Nadal. Tänään etukäteen tiukahko ottelu tulossa Gasquetia vastaan, jossa kertoimet sopusoinnussa omaan arvioon verrattuna, mutta lohkonsa finaaliin edellyttäen Murrayn sinne pääsyä vastus vaikuttaisi olevan helpohko olematta tietenkään liian helppo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”