Tänään on 19.06.2018, 00:26.

Ranskan avoimet

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Ranskan avoimet

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Herätellääs taas tätäkin tennispalstaa ja myöskin itseäni vähän taas seuraamaan tennistäkin kun lomakin tässä alkaa niin nyt kerkeää hyvin seuraan ranskan avoimet ja vielä wimbledoniakin...

Itselläni on ollut jonkin aikaa hiljaista mutta taas koitetaan päästä vähän rahan makuun miesten tennisten osalta ja heti lauantaille löytyi pari kokeilemisen arvoista kohdetta:

F.GONZALEZ - Wawrinka 2.56 (Betfair)

Tässä kokeillaan kokenutta massajyrä Chilen Gonzalezia vaikka vastassa on kovakuntoinen Sveitsin kakkospeluri Wawrinka, joka on jo noussut ranking listalla 10.!! Molemmat ovat edenneet kolmannelle kierrokselle todella helposti, Gonzalezilla voitot Cuevasista ja Anduja-Albasta kun taas Wawrinka on matkallaan kaatanut jo Kohlschreiberin ja Cilicin, jotka eivät kumpikaan mitään erikoisia massakenttien miehiä ole. Molempien herrojen pelit ovat viime aikoina luonailleet todella hyvin (Wawrinka Barcelona välierä, Rooma finaali; Gonzalez Munchenissä voitto). Rooman turnauksessa chileläinen luovutti Almagroa vastaan kolmannen kierroksen ottelunsa, mutta ilmeisesti mistään sairaudesta ei ainakaan johtunut tai ainakaan ei ole minulle selvinnyt syy. Miehillä on melkein sama saldo massakentiltä, Gonzalez 97-39, Wawrinka 100-44 eli molemmat viihtyvät ja pärjäävät todella hyvin massakentillä. Mikä sitten saa minut pelaamaan chileläisen Gonzalezin puolesta on se, että miesten aiemmat kohtaamiset ovat Gonzalezin eduksi voitoin 4-0, kaikki tosin vuodelta 2006 mutta silti on hänellä mielestäni jonkinlainen yliote vastustajaansa. Uskoisin että tiukka mahdollisesti viisieräinen vääntö tästä tulee joka loppujen lopuksi kääntyy hieman kokeneemman chilen Fernando Gonzalezin voitoksi.

SERRA - Ginepri 2.10 (Sportingbet)

Tässä kohteessa on pakko pelata ranskan omaa poikaa Florent Serraa joka kohtaa jenkki-Gineprin joka ei todellakaan ole mikään massakenttien peluri (saldo 7-24). En ymmärrä miten jenkki on edennyt jo kolmannelle kierrokselle asti? Voitti ekalla Youngin ja toisella hyvän massapeluri Andreevin erin 3-1. Serra on edennyt kohtuu helposti tänne asti voittamalla Giraldon ja Hanescun jotka viihtyvät todella hyvin massakentillä. Ranskalaisella ei Avoimia edeltävät turnaukset menneet mitenkään kehuttavasti, kun taas Ginepri väläytti Poertschachissa voittaen Ancicin ja O.Rochusin, mutta ei sekään kyllä minua vakuuta. Ranskalaisen huomattavastu parempi saldo massakentillä ja varmasti kovat kotiyleisön kannustukset siivittävät hänet voittoon jenkki-Ginepristä.

Aamulla ehkä lisää jos löytyy vielä jotain pelattavaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”