Tänään on 25.05.2018, 09:26.

Tennis Paris Masters

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Tennis Paris Masters

Viesti Kirjoittaja Willy »

Federerin ohjelma näyttäisi tältä, vieressä karkea todennäköisyys Federerin voitolle:

Karlovic 90%
Nalbandian 80%
Berdy/Ferrer 80%
Murray/Gasquet 80%
Nadal/Davydenko 80%

Näillä Federerin voittotodennäköisyyksillä turnauksen voiton todennäköisyydeksi tulisi noin 37%. Näistä Federer on aiemmin hävinnyt Nabandianille, Berdylle, Gasquetille, ja Nadalille. Tällä hetkellä Nalbandian ja Berdych ainakin näyttäisivät olevan huippukunnossa.

Se mikä kuitenkin tekee Federin turnausvoiton myymisestä maistuvampaa, on takana olevat kaksi viikkoa, joissa molemmissa Federer oli finaalissa. Federerillä ei ole tapana pelata kolmea viikkoa perätysten, mutta nyt lisämotivaatiota tuo ylimääräinen 750k$ bonus, jonka mies saa jo pelkästään osallistumalla riittävän moneen Masters-sarjan turnaukseen. Seuraava turnaus on Masters Cup, jonka voitto on huomattavasti palkitsevampaa kuin tässä tunauksessa menestyminen.

Näillä perusteluilla Federerin turnaus voittoa voi myydä Betfairilla kertoimella 1.80. Tosta tulee siis kertoimeksi 2.25 ja mielestäni hyvinkin varovainen arvio 55%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Samoilla linjoilla. Tosin uskoisin Federerin kaatuvan ensimmäisissä otteluissaan jos on kaatuakseen. Onko "palleja" käydä vain kuittaamassa Djokovicmaisesti rahapalkinto ja lähteä keskittymään Shanghaihin. Karlovic vienee taas erän tai kaksi tiebreikkiin vaikka Federer pelaisikin täysillä niin tiukille voi mennä. Tiebreikit periaatteessa ovat 50-50 tilanteita, mutta Karlovicin pitäisi pystyä syöttämään ykkössyöttönsä 100%:sti tämän viisauden pitäessä paikkansa.

Jos Federer selvittää Karlovicin vastaan tulee huikeassa vireessä oleva Nalbandian, joka vaikuttaa turnauksen kovakuntoisimmalta pelaajalta tässä vaiheessa. Kaveri päätti kuukausi-kaksi viikkoa ennen Madridia alkamaan pelata jälleen tennistä kunnolla ja lopputuloksena kaatuivat maailmanlistan 3-2-1. Nadal tuskin etenee finaaliin asti ja Davydenko on lyöty niin syvälle lyttyyn, että Federerille ei lopussa saata pysäyttäjää löytyä vaikka ei täysillä paahtaisikaan eli huomisen ottelua voi kutsua turnauksen "finaaliksi" edellyttäen Federerin voittoa Karlovicista. Tänään Karlovicin pelaamisessa pakkorako ja jos Federer etenee niin eiköhän huomenna pääse Nalbadianiakin kokeilemaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Jep, koitin juuri tuosta syystä pienellä Karlovicia. Mietin, että onkohan halua kohdata Nalbandian uudestaan. Pari viikkoa sittenhän Federer ei pelannut ollenkaan huonosti, Nalbandian oli yksinkertaisesti vaan parempi. Kohtalaisen hidas alusta vielä Pariisissa, joka ei ehkä suosi eniten juuri Federeriä (Karlovicia vastaan suosii, muuten ehkä ei).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”