Tänään on 21.05.2018, 14:07.

Tennis 5.9.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Velho
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 26

Tennis 5.9.

Viesti Kirjoittaja Velho »

Bet24: Chakvetadze - Peer (+3,5) 2 2,10

Käykäähän nopeimmat syömässä tämä pois.

Kaikkialla ei vielä avattuna, mutta esimerkiksi Pinnaclelta saa tällä hetkellä pienen suren(2,08).

Katsoin itse Chakvetadzen ottelun Paszekia vastaan ja ainakaan tuossa ottelussa venäläinen ei vakuuttanut, vaikka veikin ottelun 2-0 (6-1,7-5).
Chakvetadze yritti jatkuvasti liian vaikeita lyöntejä rajoille ja teki paljon helppoja virheitä. Paszek pelasi hieman reitensä loukanneena ja tyytyi vain jatkuvasti tuuppaamaan palloa verkon yli sen kummemmin hienostelematta. Peer pystyy luokkaa Paszekia parempana varmasti luomaan enemmän painetta venäläisen kenttäpuoliskolle ja uskon että vie ainakin yhden erän tässä kamppailussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


labako
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 18.02.2004, 19:27
Pisteitä: 0

Venus Willliams - Jelena Jankovic

Viesti Kirjoittaja labako »

Williamsin kertoimet ovat kaikkialla laskeneet kuin lehmän häntä. Olenko ainoa, joka on tässä eri linjoilla? En saa millään Venusta 66% suosikiksi. Jankovic on ollut jo pitkään tasaisessa nousussa, ja on voittanut pelaajien 3 viimeisintä kohtaamista. Venus on tietysti vanha maailman ykkönen ja parhaimmillaan huikea pelaaja kuten mm. Wimbledonissa nähtiin, mutta silti tuntuu että Jankovic olisi melko tasaveroinen. Vai onko kenties jotain loukkaantumisia joista en ole tietoinen?

Jankovic 3.2 Pinnaclella vaikutta minusta pelikelpoiselta siis.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Peerille saan 45%:ia. Vaikuttaa kuntoutuneen taas kuntoonsa, missä oli ennen notkahdustaan.

Jankovicilla ei loukkaantumisia pitäisi olla, ei ainakaan omaan silmään ole sattunut. Yksi asia mikä ehkä laskee Williamsin kerrointa on Jankovicin näennäinen väsymys. Pelannut tällä kaudella enemmän otteluita kuin millään muulla kaudella ja 89 ottelua tähän asti on aika paljon verrattuna esimerkiksi neljän edellisen kauden otteluiden kokonaismäärään, 73-65-63-70. Nyt Amerikan mantereelle siirtymisen jälkeen pelannut pikkaisen päälle kuukaudessa 15 ottelua. Vähän samantapainen juttu kuin joillakin baseball syöttäjillä alkaa käsi väsymään kun ottelurasitus kasvaa kauden puolivälin jälkeen. Nuo ovat tietenkin yksilökohtaisia, mutta tähän asti vaikuttanut, että Jankovicilla on ollut turnauksessa pikkaisen puhti pois. Williams löysi vasta Wimbledonissa kuntonsa, mutta keskinäiset kohtaamiset puhuvat tästä huolimatta sen puolesta, että Jankovicilta löytyy ainakin potentiaalia Williamsia vastaan (eri alustoista huolimatta), mutta tässä tilanteessa en lähtisi Jankovicia pelaamaan. Jos kertoimet jatkavat nousuaan niin sitten toinen asia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Tuossa Pinnaclen nykyisillä kertoimilla vihjeet:

Chakvetadze - Peer 2,71 46% 3,5/5
Oon koettanut kattoa ottelua joka suunnalta ja tasaisemmaksi vain muuttuu.

Szavay
- Kuznetsova 3,48 37% 2,5/5
Ottivat yhteen vähän aikaa sitten ja Szavay otti ensimmäisen erän, mutta joutui keskeyttämään ottelun selkävaivojensa takia, nyt selän pitäisi olla kunnossa. Kuznetsova on ottanut nyt kahdeksan peräkkäistä voittoa putkeen eli tuntuu ehkä oudolta sanoa ettei Kuznetsovan peli ole lähellä sitä, mitä sen pitäisi olla ja tekisi melkein mieli antaa Szavaylle enemmänkin prosentteja. Naisissa tasoerot ovat niin isoja, ettei Kuznetsovan "heikkous" (oma mielipide) ole näkynyt tuloksissa. Ylimmät kertoimet voittoputkessa ovat olleet 1,54 Dementievaa vastaan, joka luovutti viimeisessä erässä, voitti ensimmäisen. 1,36:n suosikki aiemmin mainitussa Szavay ottelussa ja Schiavonea vastaa 1,33:n suosikki, jonka voitti ensimmäisen erän jälkeen Schiavonen luovutukseen. Szavaylla pitäisi olla huomattavasti kertoimiaan paremmat saumat horjuttaa "epävireistä" Kuznetsovaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Davydenko - Haas
-2.5/1.83 Sportingbet

Pidän Davydenkoa yli 60 prosentin suosikkina voittajaksi. Äijällä alla todella helppo peli, ja Haas voitti omansa viidennessä erässä, kun Blake meni täysin kipsiin. Sportingbetin HC paras löytämäni veto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”