Tänään on 20.05.2018, 15:11.

Tennis Wimbledon 7.6

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
tonobu
Jäsen
Viestit: 268
Liittynyt: 07.11.2004, 14:02
Pisteitä: 0

Tennis Wimbledon 7.6

Viesti Kirjoittaja tonobu »

Nonniin. Nadali pesi Berdychin mutta nytte Djoko joka voitti 3-2 omansa joka meni todella tiukalle. Uskon että Djokovic ainakin yhden erän saa unibetillä kerroin 1.42 siitä. Djokovicin suoran voiton kerroin parhain taitaa olla 3.75 pinnaclella.

Huh mahtaa Roddickia hatuttaa. Gasquet rupesi pelaamaan todella hyvää tennistä kahden ensimmäisen erän jälkeen. Jos Gasquet jatkaa tuollaista peliä niin myös Federer on edes vähäsen hätää kärsimässä.

Naisten finaalissa kyllä kokemus tulee varmasti viemään tämän mutta Bartoli kyllä pelasi myös hänkin upeaa tennistä. Erä vetoja voisi tehdä ja unibetillä olisi Venuksen 2-1 voitosta 4.30 ja Bartolin 2-1 voitosta 9.00. Varsinkin tuo Bartolin 9 eroaa linjasta.

http://www.livevideo.com/video/ESPYS/3B ... -song.aspx

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

KalPa SM-liigaan

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Berdychin häviölle ei jäänyt selittelyjä, oli päivän kunto tai tuuli mikä tahansa niin parempi mies voitti ja selvästi. Nadalille voi olla kissan päivät tänään, koska Djokovicilla ollut pienehköjä vaivoja ja viisieräiset ottelut painavat jonkin verran, mutta Djokovic on vielä sen verran nuori, että palautuminen on nopeaa. Nadal vain parantaa ruoholla, mutta nyt tulee hieman monipuolisempi vastustaja, 27-28%:ia Djokovicille.

Gasquet on aika ailahteleva, että voisi olettaa tämän pelaavan hyvää tennistä koko ottelun ajan, mutta aseet Federerin lyömiseen on kun Federer kuulemma vilustunutkin lievästi. 2,38 Pinnaclella, että Gasquet vie vähintään erän. Eilen Ferreroa vastaan Federer ei ollut oma itsensä ja itse en ole ainakaan kuullut Federerin ennen huutaneen itselleen kentällä camoon huutoja. Todennäköisesti kaikki ei ollut eilen ainakaan kunnossa.

Bartoli teki mahtavan nousun oltuaan breikin tappiolla viimeisessä erässä, Heniniltä ei mikään uusi temppu, mutta aika hyvin tähän asti onnistunut nousemaan vastaavanlaisista tilanteista. Bartolin voitto oli eilen mannaa kaikille Venuksen turnausvoittoon uskoneilla ja tuskin Bartolilla kunnollisia mahdollisuuksia tänään on paitsi jos Venus lähtee ylimielisesti otteluun. 2-1 Venukselle pelattava.

Bryanin veljesten häviölle nelinpeleissä on myös aikamoinen kerroin. Santorolle ja Zimonjiciille antaisin 29%:ia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Venus on kyllä yllättänyt minut täysin tässä turnauksessa, ja rahaa on mennyt... Nyt tein täyskäännöksen, ja peliin Venus -4,5/1.90 Nordicbet. Jatka nyt prrkl samaan tahtiin loppuun asti. Vastus on kyllä niin kokematon, että Venuksen olohuoneessa voi olla tukalat paikat nuorella tytöllä.

Lisäksi Betfairilla Nadalia vastaan ja Federer-Gasquet under 35,5 /1.9 (miinus komissio), mutta siellä kerroin näyttää heiluvan ylös alas. Tuolla jos saa peliä, mielestäni ok.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 12:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Bartoli oli loistava varsinkin kolmannessa erässä Heniniä vastaan ja jos murskaa Heninin niin ei mitenkään voi olla 5 kertoiminen altavastaaja ketään vastaan. Bartoli tulee jo niin takaa ettei paineita voi olla, miksi edes alkaisi hermoilemaan kun muuta kuin voitettavaa ei ole. Olisi pudonnut jo aiemmin jos pää ei kestäisi. Noin periaatteellisesti on kuitenkin turhaa edes pohtia kumman hermo kestää, kun peli ratkeaa pelillisiin asioihin ja ne joilla on mentaalivaikeuksia ovat pudonneet ajat sitten. Venus ei kuitenkaan mitenkään olisi jättisuosikkina Heniniä vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”