Tänään on 20.06.2018, 12:30.

Tennis Wimbledon to 28.6

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Tennis Wimbledon to 28.6

Viesti Kirjoittaja Strat »

Naisten puolelta pistää silmään PAFfin kerroin 1.80 Azarenkalle Garbinia vastaan. Muualla kertoimet jo syöksyneet rajusti alas.

Voi tarvittaessa surettaa esim. Expektin 2.65 Garbinille kanssa (7.19% sure tarjolla). Molemmilla samat säännöt luovutustilanteessa.

Voi olla erittäin todennäköistä että ottelua ei pelata loppuun saakka....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +645.17 yks.

Palautus%: 102.83%

Panosten ka: 4.91 yks.

Vetoja: 4640

Pisteitä: 2854
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Mitä mieltä olette Mirnystä? Mirnyllä alla surkea massakausi. Toisaalta massa hänen ylivoimaisesti huonoin alusta (35%) ja vastustajat olleet varsin nimekkäitä. Canasin kohdalla päinvastoin (massa 74%). Esimekiksi Canas kaatoi massalla maaliskuussa mm. Federerin. Myös keskinäinen kohtaaminen löytyy huhtikuulta 2-0(6-2, 7-6) Canasille.

Nyt kuitenkin alustana ruoho (Mirny 64%, Canas 54%), joten kaiken pitäisi olla toisin. Mirnyllä muutama hyvä ruohovoitto alla (Monfils, Verdasco), kun taas Canasilla ei vielä varsinaisia tekijöitä ollut vastassa.

Itse saan tässä Mirnyn suosikiksi.

Toinen mielestäni mielenkiintoinen on Björkman-Wang. Miehet kohtasivat ruoholla noin vuosi sitten ja Wang voitti 2-0 (6-3, 6-3). Björkmanin odotin olleen jo menneen talven lumia, mutta miehen otteet kevään aikana ovat olleet huikeita. Myös Wang on kovassa vireessä - 9 voittoa putkeen ja vain kahdessa niistä mies on menettänyt erän. Lukemat 3-2 eivät kerro ihan koko totuutta Wang-Kunitsyn ottelusta, sillä voitetut pisteet olivat 198-169 Wangille. Kaksi erää Kunitsyn kuitenkin venytti tie-breikkiin ja vei ne myös nimiinsä joten 5 erän ottelu oli tuloksena. Björkman taas oli täysin ylivoimainen Vicenteä vastaan, joten hänen huippukunnostaan ei ole epäilystä.

Wangista tarjolla 5 kertoimia. Molemmat olleet niin kovassa vireessä että häviäjää vaikea veikata. Björkman selvä suosikki, mutta ei kuitenkaan niin suuri(?).

Guccionen kerroin oli eilen vielä 2.7 tietämissä. Pidän Bogdanoviciä Davydenkoa kovempana ruohopelaajana ja kun Bogdanovic kaatui varsin selvästi, niin luulisi miehen kaatavan Davydenkonkin. Guccione ruoholla 54%, Davydenko 22%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Mirnyille 45-46%:n arvio, Mirnyin serve&volley pelin pitäisi tuoda Canasille vaikeuksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Tänään haetaankin sitten taas parilla kohteella...

ARTHURS - Robredo - 3.50 (PAF)

Tässä kohteessa kokeillaan kokenutta aussi-Arthurssia joka omaa paljon pelejä ruoho alustalla 23-15 (suurin osa karsinta/challenger-tason pelejä). Täällä kaatui karsinnoissa R.Delgado, Calatrava ja C.Rochus, ensimmäisellä kierroksella Arthursin ässien tehon (41 ässää!!) sai kokea hollannin nuori De Bakker. Espanjan Robredo joutui heti ensimmäisellä kierroksella tiukoille jenkki Kendrickiä vastaan hoiten ottelun itselleen vasta tiukan viisieräisen väännön jälkeen. Vaikka Arthurs ei enää tällä kaudella olekaan paljoa pelaillut kaksinpelejä (3-1 saldo ATP-peleistä) niin pidän tätä turnausta loistavana paikkana näyttää että kyllä vanhakin vielä jaksaa painaa. Robredo pelasi viime viikolla Hertogenboschissa voittaen Koningin ja Vliegenin ja häviten Wesselssille puolivälierissä. Aussivasuria puoltaa myös miesten aiemmat kohtaamiset jotka Arthurs on molemmat voittanut, viimeisin voitto Pietarin mattoturnauksesta viime kauden lopulta. Tässä on mielestäni aivan kokeilemisen arvoinen kohde hyvälle kertoimella.

MIRNYI - Canas - 2.28 (Unibet)

Tässä kohteessa en ymmärrä miten välittäjät ovat saaneet massamies Canasin suosikiksi valko-venäjän petoa vastaan. Vaikkakin Mirnyi pelaa nykyisin pääosin neluria niin matto/ruoho turnauksissa hän on mielestäni parhaimmillaan kaksinpeleissä. Lontoon turnauksessa Mirnyi otti voitot Verdascosta ja Monfilsistä ennen tappiota Nadalille, Nottinghamissa viime viikolla tiukka vääntö Leen kanssa ja täällä sai ensimmäisellä kierroksella luovutusvoiton kolmannessa erässä Lulta voittaen kaksi ensimmäistä erää lukemin 6-3 6-4. Canas joka ei todellakaan ole ruohokenttien peluri voitti täällä ekalla Navarro-Pastorin joka ei myöskään ole juuri koskaan pelannut ATP-tason pelejä ruoholla. Viime kaudella Mirnyi eteni Wimbledonissa neljännelle kierroksella asti jossa tuli tappio neluriparilleen Björkmanille joka on ruohoalustalla elementissään, voitot Mirnyi nappasi Ramirez-Hidalgosta, Philippoussissilta ja Blakelta jotka myöskin viihtyvät todella hyvin ruoho alustalla. Miesten aiemmat kohtaamisetkin puoltavat valko-venäläisen puoleen, voitot 2-1 Mirnyin hyväksi, Canas voittanut tällä kaudella Barcelonan massaturneessa, Mirnyillä voitot matolta ja kovilta kentiltä. Uskoisin että Beast from the East vie tämän ottelun helposti itselleen.

Vielä mietein Guccionea joka kohtaa ruoholla todella heikon Davydenkon, mutta tarvii odotella iltaan asti ja katsoa jos tuo kohde maistuisi...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mario66 »

grenberg kirjoitti:Vielä mietein Guccionea joka kohtaa ruoholla todella heikon Davydenkon, mutta tarvii odotella iltaan asti ja katsoa jos tuo kohde maistuisi...
Jos olet aikeissa pelata Guccionea, niin kannattaa napata heti, koska kertoimet tulevat alas koko ajan. Voi jopa olla, että ottelu on lähes tasabuukki myöhemmin päivällä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”