Tänään on 18.06.2018, 06:00.

Tennis to 7.6

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Tennis to 7.6

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Ana Ivanovic - Maria Sharapova (2.16 Pinnacle)

En saa millään tässä Ivanovicia altavastaajaksi. Ivanovic oli Kuznetsovaa vastaan selkeästi parempi, vaikka Kuznetsova toki kärsikin viimeisessä erässä vatsalihasten krampeista.
Sharapova ei ole kohdannut vielä ainoatakaan todellista haastetta, sillä vastustajat olleet tähän mennessä luokkaa Ivanoviciä heikompia ja alusta puoltaa selkeästi serbiä. Jo ensimmäisellä kierroksella Sharapovalla oli suuria vaikeuksia Loitia vastaan ja neljännellä oli todella lähellä tippua Ivanovicia heikompaa Schnyderia vastaan.
Ivanovicilla jo kaksi todellista testiä alla, koska Medina Garriguesin sekä Kuznetsovan kaadot osoittavat, että hermot pitävät myös tiukoissa paikoissa, viimeiset erät kuitenkin ovat hoituneet ilman vaikeuksia.
Sharapova muutenkin toipumassa loukkaantumisen jäljiltä eikä ole osoittanut parasta pelikuntoa, kun taas Ivanovic pelaa tähän mennessä ehkä uransa parasta tennistä. Tämän huomaa loistavasti helppojen virheiden määrässä joka on Ivanovicillä koko turnauksessa 115 kun taas Sharapovalla lähes 170, vaikka Ivanovic on kentällä joutunutkin olemaan erän Sharapovaa pidempään.

Ivanovicin kertoimet saattanevat nousta joten pelaaminen ennen ottelun alkua lienee kannattavinta, koska massa painanee Sharapovaa juuri ennen ottelun alkua. Ivanovicistä sai viime kierroksellakin pitkälti yli kolmen kertoimia ennen ottelun alkua Kuznetsovaa vastaan. Eli eiköhän tuokin nouse 2.20 paremmalle puolelle.

Henin kaatanee Jankovicin omassa ottelussa, mutta kertoimet alkavat olla sen verran aneemiset että jätetään valiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”