Tänään on 24.05.2018, 11:54.

Tennis ti 29.5.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis ti 29.5.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Jokohan tänään päästäisiin Ranskassa pelaamaan ilman sade herran keskeytyksiä, on meinaan pelejä jo sen verran rästissä että saa laittaa järjestäjät vauhtia jos meinaa saada pelit sopivin ajoin alkamaan...

Tälle päivälle ajattelin kokeilla paria karsijaa sekä erästä rakasta argentiinalaista herraa...

ULIHRACH - Hrbaty - 2.35 (PAF)

Kokenut Tsekki jyrä kohtaa toisen kokeneen slovakki jyrän ja kyllä tässä parissa pelini kaatuu tsekkiläisen Ulihrachin puoleen. Hrbatyn pitäisi olla tasoltaan paljon parempi kuin tsekkiläisen, mutta Hrbatyn koko kausi on mennyt täysin päin mäntyjä (paras saavutus Casablancassa puolivälieriin). Massalla slovakki on ollut täysin kädetön viime aikoina, tappiot Ferrerolle, Monacolle ja viime viikolla Spadealle. Ulihrach on pelannut tällä kaudella ainoastaan challengertason turneita saldolla 11-5 joista massasaldo 7-3, muutama viikko sitten tuli Ostravan turnauksen voitto jossa kaatoi hyviä massapelaajia mm. Navarro-Pastor, Pashanski ja Dlouhy. Täällä Ulihrachi on jo selvittänyt kolme karsintapeliä todella helposti (Kim, Lammer ja Giraldo kaatuivat kaikki suoraan erin 2-0). Vaikka miesten keskinäiset ovat Hrbatylle 4-0 voitoin, huomioidaan että viimeisinkin kohtaaminen on jo tasan kolmen vuoden takaa ranskan avoimista jossa Ulihrach joutui luovuttamaan. Ulihrachin hyvät otteet täällä ja aiemmin kaudella challengertasolla ja Hrbatyn heikot otteet koko kaudella tähän mennessä = pelaamista kokeneen Ulihrachin puolesta loistavalla kertoimella.

RECOUDERC - Querrey - 2.44 (Unibet)

Tässä kohtaavat kaksi todella vähän massalla pelannutta pelaajaa joissa kannatukseni kaatuu kotiyleisönsä edessä pelaavan karsija-Recoudercin puoleen. Vaikkakin nuorella jenkki-Querreyllä on tältä kaudelta jo hyviä taisteluja ATP-tason massaturneissa, silti pidän hänen ainoana aseenaan hyvää/kovaa syöttöä joka täällä Ranskan massalla ei niin paljoa auta häntä. Recouderc saa varmasti huimat kannustukset Pariisilaisyleisöltä joka varmasti auttaa häntä ja häiritsee nuorta ja kokematonta jenkkiä. Recoudercilla on myöskin täältä jo kolme karsintapeliä alla joista voitot irtosivat suht helposti kaikilta (Mertl, Sluiter, Guzman). Jos ranskalainen saa pidettyä Querreyn syötöt aisoissa niin uskon että hänen voittoputkensa jatkuu jo neljän pelin mittaiseksi tässä turnauksessa...

GAUDIO - Gicquel - 2.08 (Unibet)

Kyllä sitä nyt täytyy Gaudiota kokeilla vaikka hänen koko kautensa on ollut täyttä alamäkeä saldollaan 5-11 (massalla 4-8), mutta jostain muistan lukeneeni/kuulleeni että argentiinalaisen tavoitteet tämän vuoden massapeleihin on asetettu täysin siihen että pärjää täällä Ranskan Avoimissa. Nyt vastus ei ole heti alkuun vaikeimmasta päästä, ranskan oma kokenut peluri Gicquel joka myös viihtyy massalla (uran saldo 62-38), mutta tällä kaudella ei ole hänkään mitään ihmeitä esittänyt (Casablanca välierät paras saavutus). Viimeksi Hampurin massaturneessa maanmies Simon murskasi Gicquelin lukemin 6-1 6-0!?!? Viime vuonna avoimissa Gicquel putosi toisella kierroksella Kieferille ensin voitettuaan Di Mauron. Gaudio taas otti voitot Karanusicista, Korolevista ja Ferreristä ennen kuin tuli tappio neljännellä kierroksella Davydenkolle joten Gaudiolla on täältä kovat pisteetkin puolustettavanaan jos vielä mielii tällä kaudella nousta rankinglistalla (nykyinen sijoitus 72.) Uskoisin siihen että jos argentiinalainen on saanut pelinsä siihen kuntoon mikä hänellä on ollut tarkoituksena niin ranskalaisen pitäisi kaatua suht helposti, joten pienellä kokeilua Gastonin puolesta...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Sateet tosiaan vaivaavat turnausta ja vaikea löytää kohteita tälle päivälle!
No, tänään pitäisi auringon paistaa, mutta ainakin parina seuraavana päivänä odotettavissa on sadetta , joten saas nähdä miten homma etenee ja joudutaanko jopa rukkaamaan miesten matseja kolmieräisiksi!
Sääennustus loppuviikolle Pariisiin
http://www.weather-forecast.com/locatio ... cast.shtml

ATP Roland Garros

Jarkko Nieminen 3-1 – Feliciano Lopez 4.00 Fonbet
Jarkko Nieminen 3-2 – Feliciano Lopez 7.50 Unibet

Usko tässä Jarkon voittoon on vahva, mutta suoran voiton nappaaminen on Jakelle joskus vaikeaa varsinkin suurissa turnauksissa, joissa pelataan paras viidestä.
Jarkon kausi ollut alavireinen (12-13) ja massalla vain 5-6. Viime viikolla Hampurissa näkyi jo parempaa: Summerer ja Mayer kaatuivat suoraan kahdessa ja piti Djokovicia tiukilla napaten erän.
Espanjalainen on maansa 3-4 luokan tykkejä eikä ole koskaan esittänyt mitään ihmeellistä.
Ollut muutaman kerran massalla ATP-turnauksen finaalissa. On massalla itse asiassa huonompi kuin kovilla alustoilla. Tällä kaudella massalla vain 2-3 ja pari viikkoa sitten tuli takkiin Estorilin karsinnassa Patiencelta!
Jarkon pelin ollessa ailahteleva on Lopezilla kuitenkin hyvä sauma napata ainakin erä (ellei jopa kaksi)!

Ernest Gulbis – Tim Henman 1.59 (Pinnacle)

Ei britti ole todellakaan massapelaaja, mutta tässä on muutoin suuri tasoero Henmanin hyväksi! 32-vuotiaan britin alkukausi ollut kärsimysnäytelmä (3-5) ja alla kaksi tappiota massalla (Ferrero,Almago). Latvialainen edelleen haastajatason pelaaja, jolla urallaan vain yksi voitto massalla ATP-tasolla. Timillä tallella yhä tarkka ja vakaa syöttö ja hyvä volley, joilla Gulbis kaatuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”