Tänään on 22.05.2018, 01:20.

Tennis la 19.5

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis la 19.5

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Hamburg

Roger Federer 2-1 - Carlos Moya 4.950 (Pinnacle)

Moya näytti eilen väsyneeltä Djokovicia vastaan ja kolmannessa erässä yritti lopettaa pallot mahdollisimman pian. Voitto Novakista oli kuitenkin osoitus, että kokenut espanjalainen on parempaan suuntaan menossa. Tämä on Carlosin ensimmäinen semifinaali sitten kauden 2004! Espanjalainen on täällä pelannut jo kolmesti 3 erää.
Roger ei ole pelannut omalla tasollaan täällä! Ainoastaan Ferrero on kaatunut kahdessa erässä ja kolme erää on tahkottu Monacoa ja Ferreriä vastaan.
Tässä tietty vain yksi suosikki perustuen Rogerin menestykseen täällä ja keskinäisten 6-0 saldoon. Mutta koska Roger ei ole ollut parhaimmillaan ja Moya vaikuttaa nousukuntoiselta niin espanjalaisella yli 20% saumat napata erä!

Rafael Nadal 2-0 - Lleyton Hewitt 1.388 (Pinnacle)

Tässä en näe aussilla suuriakaan saumoja! On totta, että vanha kenguru on ollut vakuuttava ja kaatanut kovia massamiehiä (Davydenko, Chela, Almagro ja Calleri)! Tätä täytyy erityisesti arvostaa, koska massa ei ole Lleytonin paras alusta ja paras saavutus onkin Ranskan avointen puolivälierä vuodelta 2001.
Mutta nyt vastaan asettuu Massakenttien Kuningas, Punaisen Alustan Hallitsija! Nadal on yksi maailman kaikkien aikojen parhaista massapelaajista. Tänä vuonna 18 voittoa ja vain kerran menettänyt erän. Viimeisen neljän kauden aikana saldo 88-6!
Lleyton nappasi erän viime kaudella Roland Garrosissa, mutta ei nyt, koska ei voi olla parhaimmillaan johtuen pelitauosta ja Rafa taas on ehkäpä juuri parempi nyt kuin koskaan! Suora voitto on todennäköisin lopputulos!

WTA Rome

Svetlana Kuznetsova 2-0 - Daniela Hantuchova 1.99 (Pinnacle)

Olen yllättynyt, että Daniela pelaa täällä välierässä! Hän ei ole massapelaaja: viime vuonna 5-4 ja ennen tänne tuloa 2-4. Täällä kuitenkin napannut neljä voittoa, mutta ei ole kohdannut kovia.
Svetlana on massalla kova luu: oli Roland Garrosin finaalissa viime vuonna ja Berliinin finaalissa viime viikolla, jossa hävisi kuumalle Ivanovicille. Täällä ei ole menettänyt erääkään.
Svetlana on voimapelaaja, joka kykenee pitämään pallon elossa pitkään. Danielan liikkuvuus ei ole sujuvaa ja vaikeuksia on odotettavissa Svetlanan painaessa palloja vasemmalta oikealle ja päinvastoin.
Keskinäiset 5-3 venäläiselle, mutta koskaan tytöt eivät ole kohdanneet massalla. Alusta on selkeästi Svetlanan puolella ja suora voitto on lähellä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”