Tänään on 24.06.2018, 12:04.

Tennis ti 15.5.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis ti 15.5.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Pari peliä löytyi tälle päivälle Hampurin turnauksesta:

SÖDERLING - Ferrer - 2.15 (Unibet)

Tässä kohteessa uskon ruotsin ykköspelaaja Söderlingiin, joka on viime aikoina pelannut aikas hyvin massakentillä vaikka menestystä ei olekaan tullut, viime viikolla Rooman turnauksessa voitto Beckeristä ja tiukan taistelun jälkeen tappio kovassa kunnossa olevalle Djokovicille. Vastaansa ruotsalainen saa kokeneen massajyrä Ferrerin joka kyllä viihtyy todella hyvin massalla, mutta itse pidän häntä enemmän kovien kenttien miehenä (vaikkakin uransa peleistä puolet massalta). Ferrerin vireestä ei voi aivan varmaksi sanoa, viime viikolla Roomassa ensimmäisen kierroksen tappio Andreevia vastaan selvin lukemin 4-6 1-6, onko vaivoja vai eikö vain Rooman massa-alusta sopinut?? Molemmilla eilinen ensimmäisen kierroksen ottelu takanaan joissa kumpikin joutui pelaamaan täydet kolme erää selvästi heikompiaan vastaan. Söderling voitti jenkki Gineprin 4-6 6-4 6-3 ja Ferrer voitti "neluripeluri" Björkmanin lukemin 6-4 3-6 6-2, eli kumpikaan miehistä ei mitenkään erikoisemmin vakuuttanut, mutta se mikä kääntää vaakakupin minun mielestäni ruotsalaisen puoleen on miesten aiemmat kohtaamiset ATP-tasolla. Neljä kohtaamista ja kaikista on voittajana poistunut Söderling, viimeksi Dubain turnauksessa tältä vuodelta. Kerran miehet ovat massalla pelanneet, viime vuonna Bastadissa jossa ruotsalainen voitti selvästi 6-3 6-1. Kolme kertaa Söderling on vienyt ottelut suoraan erin 2-0, ainoastaan Nottinghamin nurmiturnauksessa '04 pelattiin kolme erää. Uskon että ruotsalainen tietää mitä tarvitaan Ferrerin voittamiseen ja sen hän tänään tekeekin, mutta mahdollisesti vasta kolmen pelatun erän jälkeen...

Olen ajatellut ruveta löysentämään kertoimia joita pelaan joten kokeillaan nyt ainakin Ranskan Avoimiin asti pelata myös alle 1.8 kertoimisia kohteita, tässä mielestäni päivän paras niistä:

VOLANDRI - Murray - 1.70 (PAF)

Tässä kohteessa pelataan huimassa vireessä olevaa italian Volandria joka viime viikolla kaatoi Roomassa itsentä Federerin. Vastaan tulee nuori Murray joka on esittänyt myöskin loistavia otteita tällä kaudella uuden valmentajansa alaisuudessa, mutta uskoisin että Murray ei tule tälläkään kaudella pärjäämään massakentillä sitten lainkaan. Murray pelasi ensimmäisen massapelinsä tällä kaudella Roomassa viime viikolla missä tuli ensimmäisen kierroksen tappio ranskan Simonille lukemin 1-6 6-1 3-6. Kun taas Volandri kaatoi Roomassa Fed-Exin lisäksi kovista nimistä Gasquetin ja Berdychin ennenkuin tuli välierätappio Gonzalezille. En millään usko että Murray on viikossa saanut peliään yhtään paremmaksi massalla kuin mitä se oli Roomassa. Miesten saldot massalta puhuvat selvää kieltä italialaisen hyväksi Murray 6-11, Volandri 146-74. Kahdesti herrat ovat kohdanneet toisensa, tämän kauden ensimmäisessa turnauksessa Dohassa Murray voitti tiukan kolmieräisen taiston (pelattiin kovalla alustalla) ja viime kauden Rooman massaturneessa Volandri voitti lukemin 6-4 6-4. Uskoisin että tänään Volandri voittaa vielä selvemmin lukemin skotin joka pääsee näin rauhassa harjoittelemaan ranskan avointen massoja varten...

EDIT: Söderling Unibet 2.15

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Hamburg

Filippo Volandri - Andrew Murray 1.725 (Pinnacle) (VOID)

Pippo oli loistava viime viikolla Roomassa edeten välierään ja nappasi mm.Federerin ja Berdychin päänahat menettäen voittomatseissaan vain yhden erän! Italialainen on kokenut massajyrä ja on parantanut peliään viime viikkojen aikana.
Andy on lähes kädetön massalla! Uransa aikana (vuodesta 2003) massalla 6-11 ja viime viikolla ekalla katsomoon Roomassa (Simon 2-1). Lisäksi skotilla ollut selkäongelmia.
Tässä Volanrilla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia jatkaa hyviä otteitaan!

Jose Acasuso - Guillermo Garcia-Lopez 1.64 (Pinnacle)

Jose ei ole ollut parhaimmillaan viime aikoina. Tosin 6-6 massalla alkukaudesta ei ole huono ja olen varma, että parantaa massakauden kuluessa. Argentiinalainen on massapelaaja ja on voittanut monta turnausta alustalla myös Euroopassa.
Garcia Lopez on all-round pelaaja, jonka paras alusta on massa. Mutta pelailee vielä paljon haastajatasolla eikä ole oikeastaan koskaan kohdannut aivan huippuja.
Acasuso on kokeneempi ja puhtaasti parempi pelaaja, jonka pitäisi voittaa tämä vaikeuksitta!

Filippo Volandri - Andrew Murray (VOID)
Jose Acasuso - Guillermo Garcia-Lopez

Yhteensä 1.55 (Centrebet)

Edellä olevin perusteluin luotto on niin kova näihin kahteen, että voi laittaa tuplankin!


Jarkko Nieminen - Tobias Summerer
Oscar Hernandez - Benjamin Becker
Carlos Moya - Mardy Fish

Yhteensä 2.10

Jarkko ollut alavireinen viime aikoina ja alla onkin kaksi tappiota ja 3-5 saldo massalla.
Maskulainen kuitenkin parantaa varmuudella enkä usko, että edes kotiyleisön edessä haastajatason Summerer pärjää!
Becker on surkea massalla ja Hernandez taasen puhdas massajyrä. Kolmisen viikkoa sitten Barcelonan massalla Oscar oli parempi 2-0 eikä mikään ole muuttunut.
Moyan massavahvuuden kaikki tuntevat ja vaikka espanjalainen onkin ailahdellut viime aikoina (kaksi tappiota alla) ei alustalla heikommalla Fishillä pitäisi tässä olla jakoa varsinkin kun jenkki viime viikolla oli sairas!


Ivan Ljubicic - Florent Serra 1.61 (Pinnacle)

Ljubon massakausi ei ole alkanut hyvin (vain 1-2), mutta hän on hyvä myös massalla. 2004 oli täällä semifinaalissa kuten viime vuonna Roland Garrosissa. Ljubon vahva ase on kova ja tarkka syöttö ja kelvollinen volley!
Serra on monta astetta surkeampi pelaaja, joka ei ole osoittanut oikeastaan koskaan mitään erityistä! Lentää useimmiten katsoon viimeistään toisella kiekalla!
Helppo voitto Ljubolle!

Tommy Robredo - Nicolas Almagro 1.61 (Pinnacle)

Almagrolla selviä vaikeuksia saada peliään kuntoon! Viime vuonna tähän aikaan kaveri oli tulessa, mutta nyt ei ole voittanut kahta matsia peräkkäin sitten Valencian yli kuukausi sitten.
Tommy oli Estorilin semifinaalissa (Djokovic 2-0) ja puolivälierässä Roomassa (Davydenko 2-1). Lisäksi hän on puolustava mestari, jolla paljon puolustettavaa!
Rodredo on paremmassa kunnossa ja motivoitunut ja ailahteleva Almagro jää jalkoihin.

WTA Rome

Francesca Schiavone - Samantha Stosur 1.51 (Pinnacle)

Fransesca on pelannut viime aikoina alakanttiin ja kausi alkanut vain 7-10 (massalla 2-3). Mutta hän on hyvätasoinen pelaaja, joka kykenee voittamaan koviakin kunnossa ollessaan. Massa ei ehkä ole tilastojen valossa italialaisen paras alusta, mutta on väläytellyt alustalla silloin tällöin!
Samantha on todella surkea massalla ja lisäksi hävinnyt jo viisi matsia peräkkäin!
Kotiyleisön edessä Schiavone skarppaa ja vie tämän!

EDIT: Lisätty VOID-merkinnät ja muutettu kerroin vastaamaan toteutunutta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”