Tänään on 24.05.2018, 19:43.

Tennis to 10.05

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis to 10.05

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Rome

Fernando Gonzalez – Nicolas Massu 2.95 (Pinnacle)

Kahden chileläisen kohtaaminen on kerroinasettelua tiukempi!
Gonzo ei näytä olevan parhaimmillaan juuri nyt. Hän on hävinnyt kolme matsia peräkkäin, joista kaksi viimeistä massalla (Andreev Monte Carlossa ja Mathieu Estorilissa) ja massasaldo on tällä kaudella vain 4-4. Täällä ekalla kaatui Tursunov, mutta Dmitri ei ole mikään massakenttäpelin mittari.
Massu on pelannut vain 16-8 tällä kaudella, mutta nyt ei ole kyennyt kahteen peräkkäiseen voittoon kolmessa viimeisessä turnauksessaan. Mutta täällä tulee karsinnoista ja nyt jo on neljä voittoa vyöllä. Keskinäiset ovat 3-2 Fernandolle (massalla 2-2). Gonzolla kova syöttö, mutta viime aikoina se ei ole ollut parhaimmillaan.
Gonzon viime aikojen huonojen esitysten nojalla parantava Massu omaa kerrointaan paremmat saumat tässä!

Juan Ignacio Chela – Andy Roddick 2.03 (Pinnacle)
Juan Ignacio Chela – Andy Roddick 2-0 3.46 (Pinnacle)

A-Rod ei ole todellakaan massapelaaja, mutta täällä Roomassa alusta on hiukan tavallista nopeampi. Jenkki kaatoi Gaudion eilen 6-1,7-6. Viime vuonna Andy oli täällä puolivälierässä ja 2002 välierässä.
Chela ei ole massaspesialisti, vaikka onkin alustalla parhaimmillaan. Täällä kaatanut Gicquelin ja Andreevin. Mutta argentiinalainen ei koskaan aiemmin ollut täällä toista kiekkaa korkeammalla.
Lisäksi keskinäiset 6-1 Andylle (kaikki kovalla) ja Chelan voitto vuodelta 2002! Roddick näyttää viihtyvän Rooman kentillä ja lisäksi pommisyöttönsä turvin vie tämän helposti!

Pinnaclen 3.46 riittää suoraan eräpeliin. Uumoilen ainakin yhtä tiebreakia ja jenkki on niissä kova luu syöttönsä turvin. Chela napannut vain kaksi erää Andyn kuudessa voittopelissä. Lisäksi argentiinalainen näyttää ehkä hiukan epävakaalta juuri nyt.

Tommy Robredo - Gilles Simon 1.60 (Pinnacle)

Tällä alustalla tasoero näiden kahden välillä on selkeä!
Tommy on rankingin #7 ja tietää miten massalla pelataan. Espanjalainen on voittanut monta ATP-turnausta massalla urallaan. Viime viikolla Tommy oli Estorilin semifinaalissa (Djokovic).
Gilles on all-round pelaaja, jolla vain 3-3 saldo massalla tällä kaudella. OK, eilen kaatui Canas, mutta en ole ollenkaan varma missä kunnossa Guillermo on juuri nyt?
Keskinäiset 1-1 ja molemmat pelit viime kaudelta: kaksi kolmieräistä ja Tommy oli parempi massalla.
Espanjalainen on paremmassa vedossa juuri nyt ja alusta on hänen puolellaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Itellä kaksi tykkipeliä tänään. Roddick 60% ja Berdych 69%. Acasuso ei oman näkemyksen mukaan pysty vastaamaan Berdychin voimakkaisiin lyönteihin vasemmalta ja oikealta ja Roddickin kerrointa en oikein ymmärrä vaikka massalla pelataankin. Chelalta puuttuu voittavalle pelaajalle tarpeellinen pään pitäminen kylmänä ja vaikka kaikki pelit on pelattukin kovalla alustalla niin aiemmat kohtaamiset kummittelevat Chelan pään sisällä keskivertopelaajaa enemmän, josta lisäsin Roddickille vielä pari prosenttia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”