Tänään on 27.05.2018, 06:34.

Tennis ti 08.05

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ti 08.05

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Rome

Olivier Rochus – Michael Llodra 2.75 (Pinnacle)

Olivierilla alla neljän matsin tappioputki. Pikku mies on kärsinyt myös jalkavammasta eikä massa ole hänen paras alustansa.
llodra ei ole hänkään massamies, mutta tulee nyt karsintojen kautta kaksi vakuuttavaa voittoa vyöllään (Russell ja Ramirez-Hidalgo 6-4,6-1).
Tässä fransulla kerrointaan parempi sauma voittoon.

James Blake – Gael Monfils 2.38 (Pinnacle)

Paljon kerroinasetteluaan tiukempi matsi!
Ranskan musta helmi on osoittanut viime aikoina parempaa peliä. Viime vuonna Gael oli täällä semifinaalissa (Nadal). Alla kolmen tappion putki, mutta on kärsinyt akillesjännevammasta.
Blake ei ole kotonaan punaisella massalla, vaikka olikin kolmannella kiekalla Hampurissa ja Roland Garrosissa viime kaudella.
Roland Garrosissa Gael vei 3-2 ja saattaa tässä uusia voiton!

Gaston Gaudio - Mardy Fish 1.79 (Pinnacle)

Tässä pelataan enemmänkin enemmän Fishiä vastaan kuin Gaudion puolesta. Jenkki ei ole vuosiin pelannut punaisella massalla ATP-tasolla ja lisäksi hävisi vihreällä massalla Zabaletalle Houstonissa kuukausi sitten. Tämän jälkeen on pitänyt taukoa.
Gaudio on todellinen massajyrä, mutta kärsinyt mentaalisista ongelmista ja motivaation puutteesta. Jos kaveri on pelipäällä on tässä odotettavissa helppo voitto. Haastattelussa Gaston kertoi tähtäimen olevan Roland Garrosissa, joten kaveri tarvitsee muutaman hyvän voiton alleen ennen sitä!

Richard Gasquet - Fernando Verdasco 1.46 (Pinnacle)

Richard on kuntoutumassa hurjaan vireeseen! Monte Carlossa oli puolivälierässä ja viime viikolla Estorilin finaalissa vääntäen kolme erää Djokovicin kanssa.
Verdascolla alla viiden matsin tappioputki ja kolmisen viikkoa sitten Richard oli Monte Carlossa parempi 2-1.
Lisäksi keskinäiset 4-0 fransulle, joista kaksi massalla.
Mikään ei puhu tässä Verdascon puolesta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Hmmm....Verdascon puolesta puhuu ainakin se, että Gasquet tahkosi vielä sunnuntaina Estorilin finaalissa. (väsymys?)

Monfils on aika suuri kysymysmerkki...Mies vetäytyi juuri ensi viikon Hampurin turnauksesta (siis veti nimensä listalta), joka luonnollisesti herättää kysymyksiä (vamma, muita ongelmia???) varsinkin kun miehellä on ollut vammoja alla.

Nuo ottelut ovat ainakin mulla "no bet". Harkinnassa Blake, täytyy hieman kalastella tarkempaa infoa tuosta Monfilsin tilanteesta.

Gaudio taas on ollut pihalla kun lumiukko (esim tuo 60 61 tappio Söderlingille), kaiken lisäksi mies harkitsi huonojen otteiden (?) takia jättävänsä koko massakuden väliin vain hetken aikaa sitten.
Viitsiikö tuollaiseen kaveriin sijoittaa rahojaan, on aika reilu kysymys?

Pelionnea anyway.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Llodrasta samaa mieltä, mutta ei enää nykyisellä kertoimella.

Rooman kenttä on massakentäksi erikoinen, sillä useimpien pelaajien täytyy totutella siihen ennen kuin pystyvät pelaamaan alustalla kunnolla varsinkin jos ovat pelanneet edellisellä viikolla pitkään jossakin muussa turnauksessa vie totuttelu aikansa, eikä väliä vaikka pelattu alusta olisi ollut massakin. Massun nousseet kertoimet hyvin pelannutta Bolellia vastaan houkuttelevat. Benneteaulla, eikä Youzhnyllä ole kummallakaan pelejä alustalla alla, mutta Youzhnyn edellisen viikon finaalin jälkeen Benneteaulla oman arvion mukaan paikka pistää peli kerran kolmesta poikki ja kerroin tällä hetkellä Pinnaclella 3,93.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2001
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +638.80 yks.

Palautus%: 102.89%

Panosten ka: 5.18 yks.

Vetoja: 4267

Pisteitä: 2734
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Gasquet:n ja Verdascon peliin en uskalla koskea. Vai Gasquet voitti edellisen kohtaamisen, niin peli oli äärimmäisen tasainen. Mikäli Verdascon olisi onnistunut kääntämään viimeisen tie-breikin, niin kerroin asetelma olisi tässä paljon tasaisempi. Faktat puoltavat Gaqueta näilläkin kertoimilla, mutta itselle ei jostain syystä tämä maistu.

Wawrinka-Montanes pelissä Wawrinkan pelaamattomuus tekee arvioinnista arpapeliä. Ilman taukoa pitäisin Wawrinkaa selvänä suosikkina. Peli taitaakin olla jo käynnissä..

Toinen arpapeli lienee Gaudion ja Fishin. Gaudion peleissä erät tuppaavat päättymään varsin usein lukemiin 6-0 tai 6-1. Viime aikoina Gaudio ollut ottavana osapuolena. Fish kaatoi massalla huhtikuussa Vassallo-Arguellon ja hävisi Zabaletalle. Muutoin ei massapeleistä löydy merkintää tältä kaudelta. Voittoprosentti uran aikana massalla on 50% eli ihan kädetön ei Fishkään ole. Timo lähti tässä pelaamaan Fish:iä vastaan. Itse taas kallistuisin pelaamaan ailahtelevaa Gaudiota vastaan.Haas-Stepanek

Haas kovilla 70%, massalla 55%. Stepanek kovilla 56%, massalla 64%. Haas ollut hieman paremmassa vireessä alkukaudella, mutta massa alustana tekee ottelusta hyvin tasaisen. Itse sain Stepanekille 51%. Näyttää tämäkin peli juuri alkaneen.[/b]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”