Tänään on 22.05.2018, 13:55.

Tennis to 26.4

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
odds
Jäsen
Viestit: 1991
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +633.02 yks.

Palautus%: 102.87%

Panosten ka: 5.23 yks.

Vetoja: 4209

Pisteitä: 2708
Paikkakunta: Helsinki

Tennis to 26.4

Viesti Kirjoittaja odds »

Moya-Nalbandian


Moya vahvimmillaan massalla. Voittoprosentti massalla Moyalla 71% ja Nalpandianilla 70%. Keskinäisen kohtaamisen Ranskan avoimissa Moya vei puhtaasti 6-3, 6-3, 6-1 (2004).

Ennen Barcelonaa Nalpandianilla alla tänä vuonna vain 3 massa peliä, joista hän hävisi ne kaikki (Horna, Canas, Kohlschreiber). Moya taas pelannut massalla 9 peliä, joista voittanut 6. Edellinen massatappio tuli luovutuksella Youznylle ja se asettaa pienen varjon Moyan puolesta pelaamiseen. Onko mies täydessä kunnossa?

Mikäli Moyan kunnosta ei enempää tietoa, niin pidän kerrointa 2.69 hyvinkin pelikelpoisena (kerroin tulossa alas).


Volandri-Davydenko

Oma näkemykseni eroaa tässäkin linjasta niin paljon, että kysymyksiä herättää että onkohan pelaajien kunnosta olemassa parempaa tietoa. Volandri on massaspesialisti (voittoprosentti 66%), kuten myös massaa voidaan pitää Davydenkon vahvimpana alustana (67%). Keskinäiset kohtaamiset massalla on 2-0 Davydenkolle (2-0(2005) ja 2-0(2006)). Pelaajien välisissä voimasuhteissa on tapahtunut kehitystä hieman Davydenkon hyväksi noitten kohtaamisten jälkeen.

Volandrin alkuvuosi oli varsin synkkä - 7 peräkkäistä tappiota. Volandri otti ensimmäisen voittonsa vasta huhtikuussa, joten ihan vankimmalla pohjalla hänen itseluottamus tuskin on. Kevään aikana saavutetuista voitoista sekä Koubekia että Mahut vastaan saatu voitto on tullut luovutuksella pelin alkuvaiheessa.

Davydenkonkaan kevät ei ihan vakuuttavin ole. Maamies Schukin kaatui vasta kolmannessa erässä ja muutenkin tulokset ovat olleet varsin ailahtelevia. Mielestäni Davydenko tässä kuitenkin kertoimia suurempi suosikki, joten vedot venäläisen puolesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Barcelona

Jarkko Nieminen 2-0 – Oscar Hernandez 2.12 (-komissio) (Betfair)

Hernandez kaatoi ekalla kiekalla Tursunovin ja toisella Beckerin, joita ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua massapelaajiksi! Tänne tullessaan espanjalaisella oli kolmen matsin tappioputki alla (Starace, Koubek ja Haehnel) saamatta erääkään. Lähes kolmekymppinen Oscar ei ole koskaan pelannut positiivista ATP-kautta. Itse asiassa hän on vain muutaman kerran urallaan edennyt ATP-turnauksessa pääsarjassa toista korkeammalle. Onkin tyypillinen haastajatason latino-massajyrä.
Jarkon esitys Seppiä vastaan oli vakuuttava (7-5,6-4), vaikkakin ykkössyöttö ei kulkenut (50%). Viime kaudella täällä suomalainen taisteli loistavasti puolivälierässä Nadalia vastaan ja nappasi jopa erän. Jakella tässä etua kokemuksesta kovista matseista ja kun pisteitäkin on puolustettavana, ei motivaatiosta ole tässä pulaa! Tasoero on niin suuri, että uskon suoraan voittoon!

Filippo Volandri – Nikolay Davydenko 2.28 (Expekt)

Kolyalla oli vaikeuksia oikean olkapäänsä kanssa eilen. Hän joutui tosissaan taistelemaan maanmiestään Schukinia vastaan (ranking 218) ja menetti syöttönsä useasti voittaen ”vain” 2-1. Davydenkolla oli kolmen tappion putki allaan tänne tullessaan: viime viikolla hävisi Söderlingille Monte Carlon ekalla, hävisi myös Mathieulle Davis Cupissa (massa) ja Delicille Miamin toisessa pelissään.
Pippo on ihan kelpo massapelaaja. Italiaano ei ole huippu, mutta joskus pelaa hyviä turnauksia ja on voittanut muutaman kovankin!
Veto on oikeastaan enemmän Davydenkoa vastaan, joka mielestäni ei ole juuri nyt parhaimmillaan.
Veto kannattaa jättää yhden-pallon säännön omaavalle bookkerille, sillä Kolya voi jopa joutua keskeyttämään olkapäävamman vuoksi!

David Nalbandian – Carlos Moya 3 sets 2.50 (-komissio) (Betfair)

Peli rakennettu 2-1 molemmille pohjalle.
Nalbandianin kausi alkanut surkeasti (8-9) ja massalla vain 2-3. David vetäytyi viime viikolla Monte Carlon toisella selkävammaan vedoten. Täällä kaatoi ekalla Martinin selkeästi 6-2,6-0.
Moya on pelannut paremmin tällä kaudella kuin argentiinalainen (17-9, 7-4 massalla). Carlos oli jo helmikuussa Acapulcon finaalissa. Myös Moya luovutti Monte Carlon ekalla lähentäjälihasvamman vuoksi. Täällä on kaatanut Granollers-Pujolin ja Mantillan.
Moemmat tietävät miten massalla pelataan! Moya saa kotiyleisön tuen taakseen, mutta Nalle peli varmuudella jossain vaiheessa paranee.
Keskinäiset 2-2 ja kolmesti on väännetty kolme erää! Tämäkin on kerroinasettelua tiukempi vääntö, joka helposti menee kolmanteen erään!

ATP Casablanca

Albert Montanes – Nicolas Massu 2-0 1.90 (Centrebet) (VOID)

Albert on maansa 3-4 luokan massajyriä, joiden on vaikea saada positiivista kautta aikaan ATP-tasolla. Massu taas kuuluu alustan taitajiin ATP-tasolla. Kaverukset kohdanneet viisi kertaa massalla ja joka kerta Massu ollut parempi 2-0! Tällä kaudella Vina Del Marin semifinaalissa tulos oli Massulle 6-1,6-3 ja Houstonin puolivälierässä 6-3,6-4.
Lisäksi chileläinen oli täällä viime kaudella finaalissa ja edelliselläkin puolivälierässä, joten Massulla riittää pisteitä puolustettavanaan.
Vaikea uskoa, että Montanes saisi tässäkään erääkään!

EDIT: Lisätty viimeiseen VOID-merkintä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

timo kirjoitti:ATP Barcelona

Filippo Volandri – Nikolay Davydenko 2.28 (Expekt)

Kolyalla oli vaikeuksia oikean olkapäänsä kanssa eilen. Hän joutui tosissaan taistelemaan maanmiestään Schukinia vastaan (ranking 218) ja menetti syöttönsä useasti voittaen ”vain” 2-1.
Tuosta venäläisten ottelusta sen verran, että taisi olla mafian järkkäämä homma jonka huomasi jo kauas asti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”