Tänään on 23.05.2018, 20:46.

Tennis la 24.3

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis la 24.3

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Sony Ericsson Open , Miami

Jarkko Nieminen - Evgueni Korolev 1.80 (Pinnacle)

Huolimatta venäläisen viimeaikaisesta kohtuullisesta vireestä luotan tässä Jarkkoon aika paljon. Korolevin alkukausi 15-10 ja parhaana sijoituksena Las Vegasin välierä. Täältä alla kolme suoraa voittoa.
Jarkko ollut täällä usein ja aina jatkokiekoilla. Alusta sopii ja olen varma, että maskulainen on alkukauden kompurointien jälkeen nousukunnossa ja nälkäinen. Nieminen kokeneempana vie tässä tämän taiston joskin edessä saattaa olla tiukka, jopa kolmieräinen vääntö!

Tomas Berdych – Arnaud Clement 2.60 (Pinnacle)

Berdych oli AUS Openin neljännellä, mutta on sen jälkeen hiipunut (2-4). Viime viikolla Indian Welssin ekassa pelissään putosi Russellille suoraan kahdessa. Ranskalaisen kausi ollut alavireinen, mutta viime viikolla väänsi Rafan kanssa tiukasti Indian Wellsissä 6-3,7-6 ja monien mielestä olisi voinut viedä koko matsin jos olisi vienyt toisen erän tiebreakin.
Täällä ekalla murskasi Montanesin 6-4,6-1. Kaudella 2005 juuri täällä Clement oli parempi saatuaan luovutuksen johdettuaan 6-3,3-0. Tässä fransulla kerrointaan parempi sauma kukistaa viime aikoina ailahdellut tsekki.

Tommy Haas - Alejandro Falla under 19.5 games 1.83 (Fonbet)

Tasoero on tässä suuri. Haas viime viikolla kolmessa voittomatsissaan kukisti vastustajansa 17 pelissä (Llodra), 15 pelissä (Gabashvili) ja 17 pelissä (Gonzalez). Falla on edellä mainittuja huonompi ja pääsi sarjaan lucky loserina. Uskon, että Tommy tekee tässä selkeää jälkeä ja tässähän riittää jopa esim.6-4,6-3.

Guillermo Canas – Juan Carlos Ferrero 3.05 (Pinnacle)

Uskomaton kerroinasettelu!
Canas pelannut paluunsa jälkeen upeasti 51-6 ja kaatoi viime viikolla Fed-Exin.
Osoitti kuitenkin mentaalipuolen tasonsa putoamalla heti seuraavalla Moyalle suoraan kahdessa. Täällä oli tiukilla heikon Henmanin kanssa joutuen vääntämään kolme erää.
JCF ei ehkä ole parhaimmillaan, mutta on kokenut ja hiukan hitaahko alusta suosii espanjalaista. Ferrero kykenee pitämään pallon pelissä riittävän kauan ja kyttäämään Canasin virheitä. Tällä tasolla argentiinalainen ei ansaitse näin suurta suosikkiasemaa!

Nicolas Almagro – Potito Starace 2.78 (Pinnacle)

Almagro on massamies, joka tässä saa kohtuuttoman suuren suosikin viitan!
Viimeisen kahden kauden aikana pelannut kovilla vain kymmenkunta matsia ja viime viikolla hävisi ekalla Indian Wellsissä Johanssonille 2-0.
Ei italialainenkaan kuulu alustan taitajiin eikä ole kovilla paljoa pelannut, mutta nyt viime viikkojen jenkkiturneissa 3-2 saldo sisältäen täällä ekan kiekan 2-0 voiton Kuznetsovista.
Tästä odotettavissa kerroinasettelua tiukempi vääntö, jonka kokenut italialainen saattaa hyvinkin kääntää edukseen.


Radek Stepanek - Gaston Gaudio
Carlos Moya - Fabrice Santoro

Yhteensä 2.10 (Nordicbet)

Monet uumoilevat, että argentiinalaisen peliura olisi jo ohi. Gaudion kauden alku surkea 3-6 eikä täällä ekalla kolmen erän vääntö Ramirez-Hidalgon kanssa antanut mairittelevaa kuvaa nykyvireestä. Stepanek on hävinnyt kolme peräkkäin, mutta on alustalla Gastonia parempi. Kaudella 2004 Gaudio oli 2-0 parempi ulkokovalla, mutta nyt numerot kääntynevät toisin päin.
Carlos on vetreytymässä parhaiden päiviensä vireeseen. Alkukaudesta oli Sydneyn kovalla finaalissa ja muutama viikko sitten Acapulcon massalla finaalissa ja sen jälkeen Indian Wellsin kovalla neljännellä! Santoro käänsi eilen matsin edukseen C.Rochusia vastaan hävittyään ekan erän ja oltuaan toisessakin tappiolla, mutta nyt vastassa on kovempi luu. Kaudella 2005 juuri täällä Moya voitti 2-0 ja nyt on odotettavissa alustan hitaus huomioiden voitto espanjalaiselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”