Tänään on 27.05.2018, 16:46.

Tennis pe 23.2

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis pe 23.2

Viesti Kirjoittaja timo »

WTA - Dubai Duty Free Women's Open

Jelena Jankovic – Amelie Mauresmo 1.90 (Nordicbet) (VOID)

Jelena oli odottamaani parempi eilen lyödessään Hingin suoraan 2-0. Alla nyt kolme suoraa voittoa täältä. Mutta pidän Jankovicin parempana alustana ulkokovaa. Amelie taasen on yksi alustan parhaista! Ranskalainen voitti viime viikolla Rotterdamin tittelin (ja timanttimailan) ja jatkaa hyvää menoaan täällä. Varsinkin finaalissa Clijstersiä vastaan Amelien peli näytti hyvältä. Hän ollut täällä usein ja vei tittelin 2002.
Näiden kahden välillä on vielä tietty tasoero ja lisäksi Amelie liikkuu paremmin ja hänellä on voimaa enemmän erityisesti yhdenkäden rystyssään.

ATP - ABN AMRO World Tennis Tournament, Rotterdam

Mikhail Youzhny - David Ferrer 1.70 (Expekt)

Espanjalaisen peli ailahdellut sitten AUS avointen neljännen kiekan. Ennen tänne tuloaan ei ollut kyennyt voittamaan parissa turnauksessa kuin avausmatsinsa. Täällä edennyt vakuuttavin 2-0 voitoin. Youzhny kaatui AUS Openissa ekalla Fed-Exiin. Sen jälkeinen saldo on hyvä 7-2 ja oli mm.Zagrebin matolla semifinaalissa. US Openissa viime kaudella venäläinen voitti 3-1. Venäläinen on parempi tällä alustalla ja etenee semifinaaliin.

Novak Djokovic - Tommy Robredo 1.75 (Nordicbet)

Tässäkin passitan jo toista espanjalaista katsomoon :wink: ...
Tommylle sopisi paremmin pehmeämpi alusta kun taas Novak on näillä alustoilla kotonaan! Espanjalainen piti miltei kuukauden tauon AUS avointen puolivälierän jälkeen ja pelaamattomuus saattaa tässä tuntua nopeaa Novakia vastaan.
Djokovic näytti kauden alussa olevansa nousussa voittaen Adelaiden turnauksen ja etenemällä AUS avoimissa neljännelle, jossa sai todeta Fed-Exin olevan yhä liian kova.
Alusta tuntuu sopivan parikymppiselle serbille parmmin ja voi viedä koko turnauksen, jos vain pää kestää!

EDIT: Lisätty VOID-merkintä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”