Tänään on 21.05.2018, 10:51.

Tennis ke 21.2

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ke 21.2

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - ABN AMRO World Tennis Tournament, Rotterdam

Radek Stepanek - Jan Hernych 1.50 (Eurobet)

Radek vetäytyi viime viikolla Marseillesissa kylkivammaan vedoten. Käsittääkseni teki sen ikään kuin varmuuden vuoksi, koska ei halunnut riskeerata tämän viikon turnausta. Stepanek voitti siellä kolme karsintamatsiaan menettämättä erääkään. Radek pelaa hyvin alustalla ja voitti viime vuonna täällä tittelin! Hernych tulee karsintojen kautta, mutta ei ole parhaimmillaan sisäkovalla. Ennen tätä viikkoa Jan hävinnyt 3 matsia peräkkäin.
Keskinäiset 2-0 Radekille ja alusta ja motivaatio huomioiden on tässä selkeä suosikki!

Gilles Simon - Philipp Kohlschreiber 1.75 (Nordicbet) (VOID)

Ranskalainen vei tittelin Marseillesissa viime viikolla ja oli hyvin vakuuttava menettämättä erääkään. Simon pelaakin hyvin sisäkentillä. Kohlscreiberilla vähemmän matseja alustalta. Saksalaisen tämä kausi alkanut vain 3-5. Simon on parempi pelaaja tällä alustalla ja nyt juuri huippukunnossa!

Rik de Voest - Martin Verkerk 1.55 (Gamebookers)


Martin tuli tuntemattomuudesta suuren yleisön tietoisuuteen yltäessään Ranskan avointen finaaliin 2003. Hänen paras alustansa onkin ollut juuri massa. Verkerk muistetaan räjähtävästä syötöstä ja hyvästä rystylyönnistä. Hollantilainen ei pelannut matsiakaan 2005 ja viime kaudellakin vain muutaman.
De Voestin kausi alkanut 8-6 ja oli finaalissa kotimaassaan Durbanin haastajaturnauksessa kuukausi sitten.
Verkerk on täällä, koska on harjoitellut Rotterdamissa yhdessä ex-Davis Cup kapteeni Bogstran kanssa. Tarvitsee varmasti matseja alleen ennen kuin on 100 %:ssa kunnossa ja tähyääkin ilmeisimmin massakauden alkuun!
Etelä-Afrikkalainen on tässä lucky looserina, koska Jonas Björkman vetäytyi, mutta Rikillä enemmän pelituntumaa eikä kotiyleisön tukikaan tässä auta Verkerkiä voittoon!

Naisten Dubaissa näyttää tänään kovin suosikkipitoiselta, mutta täytyy katsella josko löytyisi sopivia tasoituksia…

EDIT: Muutettu kerroin toteutunutta vastaavaksi ja lisätty VOID-merkintä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 21.02.2007, 20:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilen meni molemmit tipsit täysin puihin, mutta eipä lannistuta ja kokeillaan tänään samaa kaveria kuin eilenkin vaikka siitä ei ole tietoa millä mielialalla hän on eilisen tappion jälkeen...

Buenos Aires:

STARACE - Monaco 2.44 (Unibet)

Eilen uskoin Staracen voittavan Moyan, mutta myöhemmin kun timo hieman vihjasi Moyan motivaatiosta ja muusta, rupese minuakin vähän harmittamaan että pelasin Moyaa vastaan joka lopulta voitti eilisen pelin Staracea vastaan erin 2-0. Tänään kokeillaan uudestaan italianpoikaa, vaikka tappio eilen tulikin ei jatkopaikka silti vielä täysin karannut käsistä, tänään on kyllä pakko tulla voitto muussa tapauksessa jatkopaikasta pelaavat huomenna Monaco ja Moya. Niinkuin Staracesta eilen kerroin hän sai pelinsä viime viikolla kuntoon Costa de Sauipen massalla ja eilenkin pelasi tilastojen valossa hyvän pelin vaikka tappio tulikin. Ykkössyöttö toimi eilen 79% tarkkuudella joka takuulla riittää Monacon tasoista vastustajaa vastaan. Argentiinalainen Monaco saa takuulla kovaa kannustusta kotiyleisöltään joka voi antaa muutaman lisävaihteen hänen peli-intoonsa, mutta mahtaako se siltikään riittää Staracen kaatamiseen. Miehet ovat kerran aiemmin kohdanneet ja se tapahtui viime vuonna tässä samaisessa turnauksessa ensimmäisellä kierroksella jolloin voiton vei italian Starace lukemin 6-3 6-3. Jos vain Starace ei menettänyt täysin toivoaan eilisen tappion myötä niin uskon vahvasti että hän kaataa tälläkin kertaa Monacon etenemisen kotiturnauksessaan, mutta silti toivoo Monacon voittavan huomenna Moyan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”