Tänään on 23.05.2018, 20:49.

Tennis ke 01.11

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Tennis ke 01.11

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Berdych - O Rochus 2,96 Pinnacle 38%

Berdych, hallitseva Pariisin mestari aloittaa urakkansa vasta keskiviikkona kun Rochus pääsi aloittamaan tänään voittamalla Tipsarevicin. Berdychin kertoimissa taitavat näkyä vielä voitot Roddickista ja Nadalista. Syöttötyöskentely menee Berdychille ja läpisyöttöjä pitäisi viuhua lyhyen saksalaisen ohitse, mutta kun pallo menee peliin, pitäisi Rochusilla olla ohjat käsissään. Paljon on kiinni siitä, millä prosentilla Berdych saa ykkössyöttönsä osumaan ruutuun, sillä kakkossyötöissä Rochus on paha. Rochus on myös onnistunut seisomaan varsin kiitettävästi oman ykkössyöttönsä takana. Aikaisemmat tiukat ottelut Rochus on onnistunut kääntämään hyväkseen 3-1, sisäkovilla 1-1 ja massalla 2-0.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Benneteau - Gonzalez 3,85 Pinnacle 30%
Blake - Clement 1,33 Pinnacle 77%
Nieminen - Bracciali 2,92 Pinnacle 37%
Grosjean - Robredo 2,47 Pinnacle 43%

Huomiselle päivälle prosenttien mukaan kauhea hinku pelata altavastaajia, mutta uskoa näihin ei tahdo löytyä, livevetoihin näistä pitäisi löytyä kumminkin hyvää pelattavaa. Oman lisänsä tuo päätösturnaukseen pääsylippujen vajavainen määrä, joka koskee Blakea, Robredoa, loppukirin tehnyttä Gonzalezia ja Ancic haluaa myös mukaan. Haasilta ja Berdychiltä kaivattaisiin turnausvoittoa ja Berdych edellisellä kaudella sen teki ja tälläkin kerralla mahdollisuuksia, mutta Haas on toivottomassa tilanteessa josta päästään ensimmäiseen peliin.

Haas-Llodra. Haasin pelit olleet aika köyhiä US Openin jälkeen ja Llodralla päinvastoin. Llodra ei kumminkaan pysty kovin hyvään liikkeeseen ja Llodran peliä katsoessa näyttää, että tämä ehtii aina juuri ja juuri lyömään palloa ja Haasia vastaan on vain vaikeuksia odotettavissa, Llodralla syöttötyöskentely ollut kohtalaisen hyvää ja kotiyleisön etu.

Robredo-Grosjean. Robredolta lisämotivaatiota ei pitäisi puuttua, mutta mattopelit olleet yhtä tuskaa. Grosjeanilla taas päinvastoin, mutta tuskin pelaaja ei ole läheskään 100%:ssa kunnossa. Ensimmäisellä kierroksella ranskalainen tiputti edellisellä viikolla nivusvaivoista kärsineen Malissen jota vastaan historia oli totaalisesti Grosjeanin puolella. Ensimmäinen erä oli tiukkaa, mutta toisessa erässä Grosjean oli varmasti tyytyväinen ettei peli venynyt kolmanteen erään. Grosjean ollut niskan päällä nopeilla ja sisäalustoilla keskinäisissä kun Robredo hitaammilla alustoilla.

Bracciali-Nieminen. Niemisen haavajalalla ollut viikko aikaa parantua. Ei välttämättä kumminkaan kokonaan parantunut ja mattomenestys ollut aika laihaa. Pariisissa saldo 1-3 ja Bracciali esiintynyt edukseen.

Blake-Clement. Blake selvästi parempi nopealla alustalla ja Shanghaihin pitäisi riittää kun pelaa pari kierrosta eteenpäin. Clementin avausvoitto Massusta ei vakuuttanut, mutta sitten tullaan Blaken mattomenestykseen, Clement pitäisi silti selättää helpohkosti.

Benneteau-Gonzalez. Gonzalezilla lisämotivaatio ja Benneteau varmasti kotiyleisön suosikki eilisen ottelun jälkeen. Benneteau varmaan onnellinen päästessään pelaamaan suoraviivaista ja hyökkäävää pelaajaa vastaan Santoro matsin jälkeen, jossa molempien pelaajien esiinnyttyä edukseen Benneteau oli selvästi parempi, mutta sortui helppoihin virheisiin ja olisi hävinnyt ottelun jos Santoron hermot olisivat pitäneet pikkaisen paremmin. Ensimmäisessä kilpaottelussa alustalla näytti olevan vaikeuksia matalan pompun kanssa monien lyöntien osuttua verkon yläreunaan. Gonzalez puuskuttaa kuin juna viikosta toiseen, Pariisista saldo on kumminkin 0-4, häviöt 2*Blakelle, Mirnyille ja Mathiulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Masters-Series, Paris

Jarkko Nieminen -3 games - Daniele Bracciali 1.80 (Gamebookers)

Jaken jalkaongelma tietojeni mukaan täysin ohi!
Italialainen voitti ekalla odotetusti Simonin, mutta nyt on kovempi luu vastassa. Braccialilla on kuitenkin nyt vain kaksi pelattua voittoa 11 pelistään ATP-tasolla pääsarjoissa. Carrazin ja Tsongan voittaminen karsinnoissa ei tässä paljoa paina! Jakella ei liiemmin kokemusta matolta, vaikka vuosia sitten voitti haastajaturnauksen alustalla. Mutta tämän vuoden saldo kovilta 28-15 (sisältä 9-5) on kunnioitettava ja todistaa, että nopeat alustat sopivat maskulaiselle. Ja Wimpelin menestys luo tähän hiukan pohjaa, sillä täällä on suunnilleen yhtä nopea alusta (mitattuna Games Per Set (GPS) –menetelmällä). Lisäksi Jakke tietää, että tämä on viimeinen ja poissaolojen vuoksi hyvä sauma saavuttaa tällä kaudella jotain!

Tommy Haas - Michael Llodra
Thomas Johansson - Teimuraz Gabashvili
James Blake - Arnaud Clement

Yhteensä 2.81 (Unibet)

Haasin ja Llodran välinen tasoero mitattiin alkuvuonna Davis Cupissa sisäkovalla (6-3,6-3) eikä kausi ole mitään muuttanut.
ToJo on kokeneempi ja peruspeliltään parempi kuin venäläinen ja muutaman tappiomatsin jälkeen saa voiton vyölleen.
Blakella tosiaan kokemusta matolta vähän, mutta tieto, että pari peliä saattaa siivittää Shanghaihin varmasti antaa lisäpuhtia. Ja keskinäiset 4-0 yhdellä eränmenetyksellä jenkille puhuvat omaa kieltään…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Täältä pelit Braccialille

Aiemmin jo huikeita 3.40 tason kertoimia, jotka maistuvat todellakin. Niemisen peli ailahdellut niin paljon laidasta laitaan ja kun lisäksi pohjalla luovutukseen päättynyt ottelu niin yli 30% mennään ja heittämällä. Niemisellä ei tosiaan matolta mitään kunnon meriittejä ATP-tasolla.
Vedot sellaselle välittäjälle joka ei luovutus tilanteessa palauta panoksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Toinen peli tänään Djokovic - Mathieu 1.40 75%

- Djokon kertoimia syöty melko lailla, mutta kun en näe mitään millä PHM voisi serbin lyödä niin pakkohan se on pelata. Menttaalipuolella miehet ovat kuin yö ja päivä. 87-syntyiseksi pelaaksi serbi käsittämättömän vahva tappiotilanteissakin. PHM taas sekoilee johto ja tappioasemasta riippumatta joka turnauksessa ja tässä onkin miehen suurin ongelma. Tältä kaudelta kohtaaminen Miamista 6-1,6-3 Djokovicille.

Edit: Livessä hienokohde, jos PHM pääsee jossain vaiheessa breikillä johtoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Bawdy, 01.11.2006, 12:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Masters-Series, Paris

Mario Ancic -3.5 games - Kristof Vliegen 1.85 (Gamebookers)
Mario Ancic - Kristof Vliegen under 23 games 1.85 (Unibet)

Pari peliä hyvävireisen Super-Marion varaan. Viime viikolla Pietarissa ei hävinnyt erääkään kuudessa matsissaan. Vliegen oli ekalla täällä Serran kanssa jo kolmessa eikä muutenkaan viime aikoina ole liiemmin loistanut. On tosin pelannut muutaman hyvän pelin sisäkovilla, mutta Super-Marion vauhti on tässä selkeästi liikaa.

Sebastien Grosjean -1.5 games - Tommy Robredo 1.80 (Gamebookers)

Grosjean otti muutaman hyvän voiton viime viikolla Lyonissa ja täällä kaatoi jo Malissen (6-1,7-6 ja johti peleissä jo 11-0). Osaa pelata alustalla, vaikka viime vuosina on sillä vähemmän pelannutkin.
Tommy haahuilee yhä näissä Euroopan turneissa, vaikka menestys on viime aikoina ollut vaatimatonta eikä pelejä ole US Openin jälkeen kuin kymmenkunta. Mutta yhä silmissä siintää mahdollisuus päästä Shanghaihin. Sauma on pieni ja tässä sekin hyytyy tappioon.

Richard Gasquet – Stanislas Wawrinka 3.10 (Unibet)

Fransu tässä aivan liian korkea suosikki!
Gasquet on pelannut täällä 0-3 ja ei ole viimeisen kolmen turnauksen ajan kyennyt kahteen voittoon peräkkäin. Sveitsiläinen osoitti Baselissa, että mattokin käy pelialustana. Voitti eilen odotusteni vastaisesti toisen fransun (Gicquel 2-1). Otteluraporttien mukaan Wawrinka syötti 21 ässää ja voitti 90% ykkössyötöistään Gicquelia vastaan !!! Jos pysyy samalla tasolla, niin tässä kotipaineitten alla (?) pelaava Gasquet saa taipua. Joka tapauksessa kerroin “velvoittaa” pelaamaan sveitsiläistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”