Tänään on 21.05.2018, 18:13.

Tennis ma 23.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ma 23.10

Viesti Kirjoittaja timo »

WTA - Generali Ladies, Linz

Shahar Peer – Marion Bartoli 3.15 (- komissio) (Betfair)

Tässä ranskalainen hyvä dogi, sillä Peerin viime viikot olleet vaihtelevia ja ei kahta peräkkäistä voittoa sitten US Openin. Tosin vastassa ovat olleet huiput.
Bartoli voitti Japanin turnauksen muutama viikko sitten ja muutenkin on esiintynyt syys-lokakuussa US Openin jälkeen edukseen (13-4). Keskinäiset tosin murskaavasti Peerille 4-0, mutta viimeksi Montrealissa tällä kaudella oli jo tiukkaa (2-6, 7-5, 6-4).
Kerrointaan paremmat saumat Marionilla (~40%).

ATP - St. Petersburg Open

Jarkko Nieminen -3.5 games - Janko Tipsarevic 1.80 (Gamebookers)

Jarkon viime viikon 0-2 tappion Gasquetia vastaan ei saa antaa hämätä liikaa. Jakke on kuitenkin hyvässä fyysisessä kunnossa. Tosin mattomenestystä ei ole ollut, mutta sisäkovilla peli kulkee.
Jugolla puolellaan hyviä mattopelejä ja nappasi toissa viikolla jopa erän Safinilta Moskovan neljännesfinaalissa. Jos Jakke pelaa samanlaista lentopeliä kuin pari viikkoa sitten Tukholmassa uskon Tipsarevicin olevan aika aseeton, koska baselinen Nieminen hallitsee.

Igor Kunitsyn 2-0 - Bjorn Phau 1.95 (-komissio) (Betfair)

Phaulla alla kolme tappiota ja viimeisen kahden kauden aikana vain 2 matsia matolla!
Kunitsyn aina kova kotimaansa matolla mm.viimeksi toissa viikolla Moskovan semeissä. Keskinäinen keväällä Miamin karsinnoissa 2-0 (7-6,6-0) ja jotain sellaista on nytkin odotettavissa.

ATP - Grand Prix de Tennis de Lyon

Florian Mayer – Nicolas Mahut 2.15 (Nordicbet)

Mayerilla heikko historia sisäkentiltä ja nyt alta sisäkovilta 1-2 saldo. Mahut on ehkä astetta heikomman tasoinen, mutta on matolla pelannut hyviä matseja. Nyt alla hiukan hämäävä neljän tappion putki, sillä vastassa ovat olleet mm.Safin ja Davydenko. Mahut nousee herkästi verkolle ja näin saattaa Mayerin olla vaikeuksia. Fransulla kotikentällään 4-2 saldo kun taas saku täällä ekaa kertaa.

Nicolas Massu - Kevin Kim
Sebastien Grosjean - Paul-Henri Mathieu

yhteensä 2.17 (Nordicbet)

Ekassa parissa peliä vaivaista ja surkeaa Kimiä vastaan! Jenkillä US Openin jälkeen 1-4 saldo ja yksi voitettu erä. Lisäksi toissa viikolla luovutti Moskovan ekalla alaselkäongelmien takia. Massu on kokenut kettu, joka ehdottomasti parhaimmillaan massalla, mutta ei ole huono kovallakaan ja tässä vie voiton.
Grosjean oli viime kaudella täällä semeissä ja on alustalla hyvä (mm.pari ATP-turnausvoittoa). Kuun alussa kärsi olkapäävammasta, mutta viime viikolla Björkman-voitto ja taistelu A-Rodia vastaan Madridissa todistivat kaiken olevan kunnossa. Keskinäinen AUS Openissa suoraan Grosjeanille 3-0 ja Mathieu tuntuu nyt olevan lisäksi laskukunnossa, koska viime viikolla ei läpäissyt edes Madridin karsintoja !

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Ascione - Söderling 8,69 Betfair(-komissio) 13%

Ascione voittanut kauan sitten ruotsalaisen eikä se enää paina, tosin tukee vetoa. Ascionen kerroin ollut aika huimassa muutoksessa. Käyntiin 7:stä, siitä kuuteen ja tasaisen varmasti nykyiseen. Ascionella kotietu, mutta Söderling on hurjassa vireessä, lyönneissä on painoa ja vastustajaa käy melkein sääliksi kun Söderling pääsee syöttämään, Fedrer ei onnistunut murroissa. Toisaalta Söderling ei ole se vakain kaveri, joka painaa samalla temmolla turnauksesta toiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”