Tänään on 24.05.2018, 19:09.

Tennis ma 16.10

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ma 16.10

Viesti Kirjoittaja timo »

Tänään yllättävän vähän pelattavaa löytyi avauspäiväksi…

ATP - Masters-Series, Madrid

Paradorn Srichaphan - Gorka Fraile
Sebastien Grosjean - Jonas Björkman
Carlos Moya - Juan Ignacio Chela

Yhteensä 2.26 (Centrebet)

Aloitetaan tällaisella hiukan horjuvalla junalla (!).
Paranormaali on sisäkentillä kotonaan ja on viime viikkoina pelannut kohtullisesti. Oli jopa kotimaassaan semifinaalissa. Espanjalainen on kokenut, mutta pelannut massalla 97% matseistaan eikä yhtään sisäkovien matsia ainakaan viiteen vuoteen! Tulee karsinnoista läpi kaadettuaan Spadean ja Hernychin, mutta matka päättyy tähän.
Grosjeanilla pari viikkoa sitten ongelmia olkapäänsä kanssa. Pelasi tätä ennen hyvin ja oli Metzin semifinaalissa. Kuuluu myös alustan taitajiin. 34-vuotias svedu pelaa ”pakollisen” kaksinpelinsä ja keskittyy paremminkin nelinpeliin, jossa Mirnyin parina mahdollisuudet korkealle.
Moya pelaa kotiyleisönsä edessä ja vanha herra varmaan tsemppaa täällä. Viime viikolla Almagrosta 2-0 voitto ja 1-2 tappio finalisti Gonzolle. On ollut täällä usein kuten vastustajansakin. Kotiyleisön tuki takanaan Carlos suuri suosikki!

Tim Henman - Fernando Verdasco 2.00 (- komissio) (Betfair)

Markkinoilla Timin kerroin nousussa (?). Toivottavasti minulta ei ole mikään mennyt ohi…
No, joka tapauksessa Tim tässä terveenä ollessaan ehdoton suosikki. Oli Tokion finaalissa muutama viikko sitten aseeton Fed-Exiä vastaan, mutta muuten pelasi hyvän turnauksen. Alusta sopii Timille. Verdasco saa kotiyleisön tuen, mutta se ei yksin riitä, koska tiettävästi oli viime viikolla jonkun viruksen kourissa. Lisäksi espanjalaisella kolmen tappion putki allaan. Tim vei viime kaudella keskinäisen 3-0 US Openissa.

WTA Zurich Open, Zurich

Mary Pierce - Katarina Srebotnik 1.87 (- komissio) (Betfair)

Pierce ollut pari turnausta alamaissa ja lentänyt ekoilla katsomoon. Sairastellut ja pelannut vain 14 matsia koko kaudella. Alusta sopii ranskalaiselle. Slovakin kausi ollut vaihtelevaa ja usein yhtä voittoa on seurannut tappio. Nyt pelataan Tier I –tason turnausta ja varmuudella Mary syttyy täällä. Viime kaudella US Openissa 2-0 Marylle ja voittoa on syytä odottaa tässäkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”