Tänään on 20.07.2018, 11:59.

ATP Milano 30.1.2003

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

ATP Milano 30.1.2003

Viesti Kirjoittaja Andy »

Moro!

Jotkut saattavat tuntea minut Arvaajana eräältä toiselta palstalta, mutta päätin vaihtaa nimeäni, koska tuntuu, että tuo entinen söi hiukan uskottavuuttani! :wink:

Tämän päivän parhaat:

HRBATY -Ljubicic 2,10 Expekt
SANGUINETTI -Mirnyi 2,20 Centrebet

Hrbatyn alkukausi sai lentävän lähdön Aucklandissa, jossa mies selviytyi finaaliin saakka voitettuaan mm. Gambillin ja Mantillan. Aus. Open päättyi yllättäen melko selvään tappioon 1. kierroksella Belgian Malissea vastaan. Ljubicicin alkukausi on ollut synkkä. Adelaidessa hän selvisi toiselle kierrokselle, mutta seuraavissa kahdessa turnauksessa noutaja on tullut jo 1. kierroksella. Henk. kohtaisesti arvioisin Hrbatyn jopa suosikiksi kyseisessä ottelussa. Miesten keskinäiset kohtaamiset ovat 3-0 Ljubicicille, mutta kaksi näistä kohtaamisista on ollut massalla, ja yksi olympialaisissa..

Italian oma poika Davide Sanguinetti puolustaa Milanon turnauksen voittoa. Viime vuonna hän voitti mm. Ferreron, El Aynaouin, Escuden ja Federerin.. kotikisa sytyttää myös tänä vuonna.. Mirnyi on erittäin ailahteleva pelaaja.. joskus hän saattaa kulkea montakin kuukautta varjojen mailla, mutta yllättää yhtäkkiä. Ja jos syöttö ei kulje, niin takkiin tulee.. ainut miinus italialaiselle on pelattavan alustan nopeus. Sanguinetti on perinteinen italialainen "massajyrä", mutta uskon viime vuoden hyvien esityksien jatkuvan kotoisissa oloissa.. jo pelkästään kertoimen vuoksi.. :D

Kommentit tervetulleita.. Täältä tähän..

-Andy

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”