Tänään on 22.06.2018, 03:07.

Tennis ti 29.8

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Tennis ti 29.8

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Tiedä miten aikataulua sumplitaan sateen takia, mutta aikaisintaan tiistaina pelattavia pelejä, kertoimet Pinnaclelta.


Odesnik - Sluiter 1,58

Sluiterilla ollut ongelmia päästä tällä kaudella ensimmäistä kierrosta pidemmälle, mutta tässä Sluiter lähtee peleihin uskonpuutteesta huolimatta. Odesnik, 20-vuotias Amerikkalainen on kolunnut tällä kaudella pääosin haastajaturnauksia, epäjenkkimäisesti enimmäkseen massalla. ATP-tason pelit rajoittuvat Australian avoimiin, jossa lähtö tuli Josephia vastaan karsinnoissa ja Amersfootin massalle, jossa ei päässyt varsinaiseen turnaukseen karsinnoista vaan hävisi lopulta Guzmanille. Jos jätetään voitot 2004 Joachim Johanssonista ja 2005 Kohschreiberistä kovalla alustalla laskematta en kovinkaan suurta yllätysvalmiutta antaisi Odesnikille.


T Johansson - Grosjean 2,37

Kaksi erinäisistä vaivoista kärsivää pelaajaa kohtaa toisensa eli arvioimisessa omat vaikeutensa, mutta juuri tämä tekee arviosta omissa kirjoissa tasaisemman. Edellisessä US-Openissa Grosjean vei Johanssonia ensimmäisen hävityn erän jälekeen kuin pässiä narussa.


Jenkins - Björkman 1,50

Björkman vetäytyi edellisen viikon turnauksesta selkävaivojensa takia, mutta "kuulemma" nyt selkä toimii. Tuskin selkä täysin kunnossa on, mutta nuoren Jenkinsin 2005 loppukauden jälkeen ei otteissa ole ainakaan tuloksien valossa suurta kehitystä ollut havaittavissa. Jenkinsille varmasti kaikkein "rakkain" turnaus, koska pelasi täällä ensimmäisen ATP-ottelunsa häviten Roddickille, mutta Björkmanin syötönpalautuskyvyn pitäisi pitää Jenkins aisoissa.


Seuraavat pelit omissa kirjoissa pelin arvoisia, mutta pienemmällä panostuksella.


Federer - Wang 62

Federer syöttää ottelupallosta kun yleisöstä lentää banaaninkuori kentälle johon Federer liukastuu ja joutuu jättämään leikin sikseen...niinpä, Federerille loukkaantuminen ja Wangille peli on melkein ainoa skenaario vedon toteutumiselle, mutta tuolla kertoimella kannattaa kokeilla.


Coria - Sweeting 1,64

Riskialtis veto. Sweeting esiintynyt pirteästi kun Corialle tuli jälleen pelitauko, tällä kertaa kuukauden mittainen tämän loukattua oikeaa olkapäätään. Coriassa oli potentiaalia massakenttien kuninkaaksi, eikä kovillakaan alustoilla heikosti mennyt, mutta loukkaantumiset veivät pelituntuman. Ollut kuluneella kaudella vaikeuksissa ykkössyöttönsä kanssa ja tuplavirheet rumentavat tilastoja. Sweeting voittanut viime peleissään mm. seuraavat pelaajat: Gimelstob, Garzia Lopez ja Spadea.


Ginepri - Benneteau 3,27

Robby "mr.muskeli" Gineprillä loppuvuosi 2005 on ollut tähän asti uran parasta aikaa. Ginepri taisteli tasaväkisesti Federeriäkin vastaan. 2006 kausi alkoi puolestaan katastrofaalisesti, häviöitä häviöiden perään. Kotimaahan siirtyminen koville alustoille on tuonut asiaan parannusta, mutta vielä ei ole näkynyt otteita parhaimmasta. Ginepri ottelun oikeutettu suosikki, mutta Benneteau omasta mielestä kerrointaan vaarallisempi.


Nalbandian - Berrer 8,20

Tasoero kahden pelaajan välillä on selvä Nalbandianin hyväksi. Kumminkin Roland Garrosin jälkeen Nalbandianin saldo on viisi voittoa 14:sta ottelusta, kovilla 3-4. Pitäisin Nalbandiania vahvasti mielialapelaajana, joka pystyy huippujen kanssa tasaväkiseen vääntöön, mutta motivaation puute vaivaa pelaajaa. Milloin ottelun alkamisaikaa pitää siirtää Argentiinan jalkapallomaajoukkueen pelin takia ja milloin Nalbandianilla on kiire katsomaan rallia ja tällöin turnaus saa jäädä oman onnensa nojaan, Nalbandianista tulee kuulemma rallikuski tennisuransa jälkeen.


Calleri - Moya 2,52

Calleri ollut huimassa vireessä ja voitti Moyankin Miamissa kahdessa erässä vähän aikaa sitten. Moya on pystynyt säilyttämään tasonsa aika hyvin vuodesta toiseen. Callerin esitykset eivät vielä vie miestä kovinkaan paljoa Moyaa korkeammalle kovalla alustalla


Del Potro - Falla

Tähän ottelupariin tuli vakavasti harkittua Fallaa kertoimen vuoksi, mutta Del Potrolla on 14-2 tilasto vasenkätisiä pelaajia vastaan. Lisäksi vielä 17-vuotiaalla Del Potrolla pysyy ykkössyöttö ihailtavan usein syöttöruudussa. Kallistun Del Potron voittoon, mutta ei peliä.


Davydenkon, Haasin ja Gonzalezin pitäisi päästä suurempaa rehkimistä toiselle kierrokselle, mutta kertoimet ovat melko alhaiset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”