Tänään on 27.05.2018, 16:40.

Wimbledon 5.7, miesten puolivälierät

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Wimbledon 5.7, miesten puolivälierät

Viesti Kirjoittaja timo »

Jarkko Nieminen - Rafael Nadal 4.25 (Centrebet)

Nadal on ollut kaaviossa onnekas tähän saakka, sillä vastukset ovat olleet heikkoja (Bogdanovic, Kendrick, vanhus-Agassi ja "sopupeli"-Labadze. Joutui Bogdanovicin kanssa tiebreakiin, Kendrickin kanssa viiteen erään ja vain jenkin hermoilu pelasti, Agassin kanssa tienbreak ja jopa Labadze kykeni tiebreakiin! Nadal pelaa aina tosikovalla asenteella, mutta voimapeli ei yksinkertaisesti toimi tällä alustalla.
Jarkko oli jo Barcelonan massalla lähellä voittoa espanjalaisesta voittaen ekan erän 4-6 ja johdettuaan toista jo 4-1. Nyt on revanssin paikka, sillä Jarkon asenne on ollut täällä kohdallaan ja on pelannut upeaa nurmitennistä. Jarkolla alla kova viisieräinen Tursunovin kanssa, mutta välipäivä merkitsee paljon.
Markkinoiden yli neljän kertoimet riittävät tässä kevyesti peliin...

Fed-Ex tuskin menettää erääkään Super-Mariolle.
Stepanek - Björkman on avoin peli, jossa joku yli 37-40 games voisi olla pelin arvoinen.
Hewitt ei ole Kyproksen fakiiria vastaan ihan niin suuri suosikki kuin kertoimet antavat ymmärtää, mutta uskon Lleytonin hoitavan homman ehkäpä 3-1.
Täytyy katsella josko näihin löytyisi jostain pelattavaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Stepanek - Björkman 2,70 Betfair

Stepanekin serve&volley peli tekee tähän mielestäni Bjorkmanista pienoisen suosikin. Bjorkman selvitti tieltään jo samantyylisen Mirnyin ja Stepanek otti loppukirin loukkaantunutta Verdascoa vastaan. Panostusta hillitsee ottelutahti. Stepanek keskittynyt pelkästään kaksinpeleihin kun Björkmanilla sunnuntain lepopäivän jälkeen yhdeksän erää takana ja vielä mukana nelin- sekanelin- ja kaksinpeleissä. Eihän kovilla urheilijoilla tuollainen jaloissa paljoa paina, mutta huipputasolla ei kovinkaan suuria marginaaleja tarvitakaan.


Itse en Niemiselle paljoa mahdollisuuksia antaisi. Helppo tie Tursunoviin asti, missä hermopeli vei ottelun Niemiselle ja vaikka Nieminen kovahermoinen onkin ei siinä taida aivan Nadalille pärjätä. Nadalille vaikeuksia ovat tuottaneet kovat lyöjät Kendrickin muodossa ja jossakin määrin Labadzekin, kumminkin vain kaksi breikkipallomahdollisuutta koko viisieräisessä Kendrickille ja nolla Labadzelle, joka tapauksessa Nadalilla vielä helpompi tie jälkikäteen katsottuna. Niemisen syötöissä ei ole sitä viimeistelevää voimaa, etenkin kakkossyöttöön Nadalin pitäisi päästä hyvin mukaan. Tursunovia vastaan näkyi kuinka Nieminen väsyi ottelun venyessä ja jos ottelu venyy niin ei ole syytä miksi Nieminen ei väsyisi jälleen (Nadalia vastaan pelaamisen luulisi olevan uuvuttavampaa kuin Tursunovia vastaan pelaaminen) ja Nadal ei taida tuntea kyseistä sanaa, ainoa mahdollisuus olisi, että Nieminen saisi hyvän alun ja pystyisi viemään ottelun kolmessa tai neljässä erässä. Etukäteen kummankaan ei pitänyt olla täällä asti, mutta jos ajatellaan kumman pelissä olisi voinut olla enemmän aliarvioimista niin Nadal on periaatteessa edelleenkin kehitysiässä ja osoittanut huiman kehityksen massalla ja sitten kovalla alustalla, ei kovinkaan montaa syytä ole ettei samanlaista kehitystä pystyisi tekemään myös ruoholla ja ehkä parin vuoden päästä Wimbledonissa on uusi valtias. Wimbledonissa pelatussa harjoituspelissä Nieminen onnistui viemään Nadalilta erän ja tämä oli Niemisen mielestä lyötävissä, mutta nyt on tosipeli. Niemisen vasenkätisyyttä voi pitää aseena myöskin vasenkätistä Nadalia vastaan. Peukut pystyyn Niemiselle, mutta en usko, että pystyy erää enempää viemään

Pinnaclella 3-0 Nadalille 2,71 ja Federer pankki auki Pinnaclella 1,067.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


[Teemu]
Avatar
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 09.09.2005, 21:34

Tuotto: -94.39 yks.

Palautus%: 98.27%

Panosten ka: 4.16 yks.

Vetoja: 1310

Pisteitä: 74

Viesti Kirjoittaja [Teemu] »

Rafael Nadal vs Jarkko Nieminen

Total Games Played

Over 35.5 1.72 (Bet365)

Bet365:n linja poikkeaa melkoisesti muista. Esim Betsafella o40.5 1.80, Unibetilla o39.5 1.80. Kyllähän Jarkko ainakin sen verran kampoihin pistää, että tuo 36 peliä tulee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 17:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Jotkut asiat puoltavat Jarkon pelaamista ja ehkä nostavat Jarkon pelattavaksi pienellä sinivalkoisbonuksella, mutta minäkään en näe Jarkon voittavan Nadalia. Jarkkoa en menisi kovahermoiseksi sanomaan. ennemminkin tsemppaa hyvin altavastaajana, mutta mikään tärkeiden pallojen jäämies hän ei ole, ennemminkin päinvastoin. Ottelu Tursunoviakin vastaan olisi ollut neljässä erässä ohi, ellei Jarkko olisi ratkaisupalloissa sortunut käsittämättömään tuuppailuun. Nyt vastassa on kiertueen tämän hetken suurimman voittamisen auran kentälle tuova pelaaja.

Tuo on niin vaikeasti mitattava asia, että on siinä ja siinä tuleeko Jarkkoa pelattua. Itse tenniksessä puntit ovat vähintään tasaiset, mutta "oikeiden" pallojen voittamisen tullessa kyseeseen voimasuhteet heilahtavat rankasti Nadalille. Lisäksi Jarkolla ei ole juuri aseita käyttää sen kummemmin hyväkseen Nadalin nurmitenniksen mustaa aukkoa, eli surkeaa syötönpalautusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Meikäläisen täytyy varmaan olla sitten se vastarannan kiiski (tai ainakin vähemmistöön kuuluva) joka näkee Jarkolla selvästi kerrointaan paremmat mahdollisuudet Nadalia vastaan. Nadalia pidetään (tai on ainakin ennen tätä turnausta) pidetty ruoholla samantapaisena pelaajana kuin Niemistä: huonona. Ennen Wimpeliä monet vihjailivat eri foorumeilla miestä vastaan. Nadal selvitti Queensissa Verdascon todella vaivoin (juuri tuolla voittamisen taidolla) mutta olisi ottanut Hewittilta satanolla turpaan vaikka keskeyttikin. Wimpelissä Nadal on selvittänyt kaikki erien valossa suhteellisen helposti mutta joka pelissä ollut selvissä vaikeuksissa ja hankaluuksia olisi tullut jos vastustaja olisi vaan osannut iskeä. Lisäksi ensimmäistäkään Tursunovin (tai Niemisen) tasoista kaveria Nadal ei ole vielä kohdannut.

Tuosta Nadalin syötönpalautuksesta olen Biitin kanssa samaa mieltä, mutta siitä täysin eri mieltä etteikö Nieminen osaisi tai pystyisi siihen iskemään. Mies syötti erinomaisesti Tursunovin rystylle ja hankki monta pistettä juuri tarkoilla syötön sijoituksilla. Nadal on juuri pelaaja jota vastaan pitää pelata tarkasti syöttäen koska tekniikka ei ruoholla ole lähellekään massan tasoa. Niemisen pelityyli soveltuu mielestäni Nadalia vastaan paremmin kuin Tursunovia, joka hänkin kaatui.

Usein väitetään että nurmi ei sovellu Jarkolle, mutta itse ainakin koitin ottaa onkeeni Jarkon haastattelusta ennen Wimpeliä jossa mies totesi pitävänsä nurmesta jopa enemmän kuin massasta ja uskoi pelityylinsä soveltuvan sille jopa paremmin. Ja kerrankin kun asenne on suomalaisella kohdallaan ("lähdin voittamaan") niin onhan tässä nyt pakko suomalaista pelata hyvällä syyllä. Jarkolle helposti 30% ja pelattavaa löytyy.

EDIT: JakkeK: Itselläni on Jarkko voittamaan Wimbledonin kertoimella 1000 :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut JAH, 05.07.2006, 13:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

Biitti kirjoitti:Jarkkoa en menisi kovahermoiseksi sanomaan. ennemminkin tsemppaa hyvin altavastaajana, mutta mikään tärkeiden pallojen jäämies hän ei ole, ennemminkin päinvastoin.
Nyt en ymmärrä, Jarkko on voittanut viisieräisistä kamppailuista 9 ja hävinnyt 4, voittanut valtaosan pitkistä otteluista eli todellakin on tärkeiden tilanteiden ja pallojen mies. Kevyesti pelikelponen Nadalia vastaan. Nadal on massatilastojensa takia todella yliarvostettu ruoholla, Jarkko on suhteessa massatasoonsa parempi ruoholla kuin Nadal vaikka molemmille massa onkin paras alusta. Kevyesti voittaa Jarkko kerran kolmesta pelistä Nadalin tänään, joten mikään jättisuosikki Nadal ei ole kuten markkinan kertoimet osoittavat. Selkeät ylikertoimet Jarkolla. Kannattaa pelata nyt ennen kuin osoittaa että pystyy menemään grand slameissa pitkälle ja kertoimet romahtavat tulevissa turnauksissa. Itsellä on Jarkko voittamaan Wimbledon kertoimella 450.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Manku
Jäsen
Viestit: 275
Liittynyt: 01.02.2003, 02:02
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Suomi

Viesti Kirjoittaja Manku »

Mitä mieltä olette Bet24:n tarjoamasta 1,9 kertoimesta sille että Nieminen voittaa vähintään yhden erän?

Edit: kerroin muuttunut alkuperäisestä 1,90 - 1,65:sta (yes-no) 1,50 - 2,15:een. Liekö vedon mitätöinti edessä... :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Manku, 05.07.2006, 13:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2001
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +625.74 yks.

Palautus%: 102.82%

Panosten ka: 5.16 yks.

Vetoja: 4295

Pisteitä: 2734
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

<table border="1">
<tr>
<th>player 1</th>
<th>player 2</th>
<th>prob 1</th>
<th>prob 2</th>
<th>odd 1</th>
<th>odd 2</th>
<th>exp.</th>
<th>stake</th>
<th>win</th>
</tr>
<tr><td>Roger Federer </td><td><B>Mario Ancic </B></td><td>87.39</td><td><B>12.61</B></td><td>1.00</td><td><B>13.75</B></td><td>1.73</td><td>1.44</td><td>19.78</td></tr>
<tr><td>Radek Stepanek </td><td><B>Jonas Bjorkman </B></td>
<td>56.50</td><td><B>43.50</B></td><td>1.00</td><td><B>2.53</B></td><td>1.10</td><td>1.64</td><td>4.16</td></tr>
</table>
Total stake 3.08137

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 17:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Luettuani viestini uudestaan haluan sanoa, että tarkoitus ei ollut mitenkään dissata Jarkkoa noin yleensä, vaikka siitä ehkä sellainen sävy saattoi välittyä. Hieno pelaaja ja eilen lauotut "tulin voittamaan Wimbledonia" -kommentit saavat nostamaan hattua, raikasta kuultavaa perinteisen suomalaisen "tulin katsomaan mihin rahkeet riittää" -hymistelyn sijaan.

Jarkolla on kuitenkin historiaa voittavista asemista ottelujen tyrimisessä ja johtoasemassa passivoitumisesta. Nopeasti tulee mieleen esimerkkeinä Jaken voittamisen vaikeudesta viime vuoden kaksi viimeistä Grand Slam -putoamista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Kyllä minunkin mielestäni Nadalin 1,16:n ja 1,25:n väliin asettuvat kertoimet on vitsejä. Se JAH:n arvioima Jarkon 30 prossaa on ihan hyvä arvio, ja Niemiselle saa joka puolelta hyviä kertoimia. Kertoimissa ei ole otettu huomioon Jarkon Vimpelin pelejä, ja koko vuoden on jätkä mennyt eteenpäin. Lisäksi Nadal nyt saa nadal-lisää täälläkin. Massakenttä spesialistihan se on. Tuo 70-30 voi olla jopa Niemisen aliarvioimista. Nyt jos koskaan…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Uncle H
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 27.04.2004, 15:09
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Hki

Surebettiin apuja

Viesti Kirjoittaja Uncle H »

Miten tekisit oheisessa skenaariossa:

Betfairille vedetty kertoimilla 610-620 jarkon Wimbledonin voittoa siten, että voittoa tulisi 9200€

Samoin Betfairille pelattu kertoimella 270 Jarkon Wimbledonin voittoa (without Federer) siten, että voittoa tulee 3700€

Miten hoitaisit surebettaamisen semeissä (jos ja KUN Jakke pesee nurtsia Nadalilla, vai yrittäisitkö surebetata jo Nadal-peliä?)

-setä hoo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Ihan miten pää kestää, mukavempihan se paljon rahaa on voittaa, itse uskon Nadalin vievä ja varmistaisin, että voittoa tulee vaikka Nieminen tippuisi tässä vaiheessa, mutta jättäisin Niemisen mestaruudelle pikkaisen enemmän jos Nieminen menisi jatkoon ja sitten vetäisin yhtä ison voiton molemmille mahdollisuuksille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”