Tänään on 22.05.2018, 11:30.

Ranskan avoimet 3. kierros

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Ranskan avoimet 3. kierros

Viesti Kirjoittaja Maverick »

O Rochus - Martin 1,76 Pinnacle

Kolmisen vuotta sitten viimeisimmässä kohtaamisessa Martin vei Umangin massalla pelin erin 2-0. Kun lasketaan tätä ennen pelatut ottelut mukaan voitot menevät Martinille 4-0 erin 8-3. Tällöin Rochus vielä "totutteli" ATP-maailmaan ja nyt alkaa löytymään kokemustakin. Rochus on saanut hiottua peliään massalla ja Roland Garros ei ole menestymisen puolesta kuulunut Martinin lempialustoihin. Molemmat päässeet tähän saakka melko helpolla. Pitäisin Rochusia tällä hetkellä tasokkaampana pelaajana ja aikaisempaan nähden yllättävän kova kenttä antaa Rochusille lisäetua.


Dementieva - Peer 2,31 (-komissio) Betfair

Naisten otteluihin en prosentteja laske, mutta "sivusilmällä" tulee seurattua. Vaikka naisten tennistä pelataankin niin Dementievalla on suuria vaikeuksia pitää syöttöään. Edellinen ottelu Kutuzovaa vastaan meni alussa penkin alle, kunnes peli keskeytettiin valon puutteen vuoksi. Seuraavana päivänä Dementieva vei näytöstyyliin 6-0 toisen erän, mutta viimeisessä erässä molemmat pelaajat mursivat toisensa syötöt viimeisessä erässä, kunnes Dementievan onnistui pitää viides syöttönsä. Peer osaa pelata massalla ja on todella vaarallinen vastustaja verrattuna Dementievan alkutaipaleeseen ja Dementievan viikon esityksiin vaaditaan huomattavaa parannusta ettei Peer vie jatkopaikkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smart
Jäsen
Viestit: 149
Liittynyt: 16.05.2004, 17:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Smart »

Itse lähden tänään yrittämään menestystä ainoastaan tuplalla Dechy-Kirilenko. Molempien vastustajat ovat mielestäni heikompia juuri nyt ja ennen kaikkea äärimmäisen epävarmoja ja -tasaisia. Dechy pelaa kotiyleisön edessä ja saa lisää draivia peliinsä. Kirilenko taas on muuten vaan menossa urallaan aivan eri suuntaan kuin Dani.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1299
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Joo, Dechy maistuu mutta kun alkaa oleen jo tasabuukissa niin pistää vielä miettimään...

Ana Ivanovicia vedän sitä vastoin oikein mielelläni ( :P ). Tyttö alkaa vihdoinkin lunastaa suuria odotuksia, ja takana murskaavat voitot 6-0,6-3 Stosurista ja 6-1, 6-1 Emile Loitista ja peli kulkee. Yllätti viime vuonna Ranskassa Mauresmon ja pääsi kvartseihin.
Myskina ei ole vakuuttanut oikein pitkään aikaan, ja on kaukana siitä kunnosta jolla voitti tittelin 2004. Eivät kohdanneet aikaisemmin.
Ivanovicin lyöntivoima ja momentum tekee hänestä selvän suosikn vaihtelevasti pelaavaa Myskinaa vastaan.
Interwetten lienee paras tällä hetkellä, 1,80 joka riittää.

MODERATOR EDIT: Kuva poistettu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Elena Dementieva - Shahar Peer 2.20 (BAW)

Maverickin linjoilla eli uskon myös, että Elenan peliin täytyy tulla parannusta jos aikoo jatkoon...
Syöttöpeli on parantunut, mutta edelleenkin ykkössyöttö on uskomattoman huono ja syö tehoja. Peerin alkukausi ollut erittäin hyvä: kolme turnausvoittoa ja massalla 18-2 saldo! Uskon nuoren israelilaisen kykenevän kokeneemman venäläisen kaatoon.
Saas nähdä kuinka paljon BAW antaa tuohon lyödä :roll: , mutta Nordicillakin 2.15...

Novak Djokovic - Tommy Haas over 40.5 games 1.80 (Gamebookers)

Tämä vääntö tulee olemaan tasainen. Haas edellisellä 45 peliä Wasken ja Djovokic 43 Gonzon kanssa. Pelataan neljä erää ellei viisi ja tiebreak on todennäköinen ainakin yhdessä erässä.

James Blake -5.5 games - Gael Monfils 1.80 (Gamebookers)

Ranskan musta helmi, fakiirimaisia otteita väläyttelevä nuori Gael kohtaa jenkkien "Black Train" Blaken ja juna kulkee ranskalaisen yli.
James on tukkinut ne suut, jotka ovat aliarvioineet hänen kykyään pelata massalla. Almagron kaataminen antoi muutenkin itsevarman jenkin itsetuntoon lisäpuhtia. Roland Garrosin Chatrier-areenan massan kerrotaan olevan aavistuksen normaalia kovempi ja tämä on etu kovaa syöttävälle ja voimapeliä pelaavalle Blakelle. Monfils oli onnekas noustuaan 1-2 asemasta voittoon Murrayta vastaan ja vain vastustajan selkäongelmat ratkaisi matsin hänelle. Normania vastaan vääntö oli tiukkaa ja kotiyleisön edessä pelaaminen selkeästi ajoittain tuntui häiritsevän ranskalaista. Iltapeli Chatrierilla, tupa täynnä ja menestymisen paineet niskassaan on Monfilsin tätä vaikea viedä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”