Tänään on 22.05.2018, 00:05.

Ranskan avoimet 28.5 - 11.06,miehet,äänestys ja ennakointia

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin

Miesten turnauksen voittaja

Äänestys päättyi 29.05.2006, 20:47

Rafael Nadal (ESP)
36
41%
Roger Federer (SUI)
22
25%
David Nalbandian (ARG)
1
1%
Ivan Ljubicic (CRO)
0
Ei ääniä
Nikolai Davydenko (RUS)
1
1%
Tommy Robredo (ESP)
2
2%
Fernando Gonzalez (CHI)
1
1%
Gaston Gaudio (ARG)
0
Ei ääniä
Nicolas Almagro (ESP)
4
5%
Joku muu
21
24%
 
Ääniä yhteensä: 88

timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Ranskan avoimet 28.5 - 11.06,miehet,äänestys ja ennakointia

Viesti Kirjoittaja timo »

Ranskan avoimet (Tournoi de Roland-Garros) ovat toinen Grand Slam-turnaus tänä vuonna ja ne pelataan 28.toukokuuta ja 11.kesäkuuta välisenä aikana. Turnaus pelataan tunnetusti massa-alustalla. Tällä viikolla pelataan karsinnat.

Turnauksen kotisivut
http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html


JOS ÄÄNESTIT Joku muu-vaihtoehtoa, olisi paikallaan ehkä perustella asiaa muutamin sanoin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 23.05.2006, 20:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Smart
Jäsen
Viestit: 149
Liittynyt: 16.05.2004, 17:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Smart »

Noniin. Nadal tai Federer tämän vie. Kannattaako tahkota kaikki kaksi viikkoa vain sen takia, että finaalissa pelaavat nämä miehet? :lol:

No ei sitä noin tietenkään voi ottaa, mutta jossei asia näin mene niin sitten nähdään joku uusi Mariano Puerta tai vastaava.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 15:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Nadal vaiko Federer - haastajat vähissä

Massakausi on edennyt täysin kahden pelaajan dominoidessa peliä. Rafael Nadal sivusi Rooman voitollaan Argentiinan Guillermo Vilasin peräkkäisten massaotteluiden voittoennätystä, vietyään huikean viisituntisen taiston uran parhaaseen massapeliinsä yltänyttä maailmanykköspelaajaa Roger Federeriä vastaan.

Roland Garrosille lähtee siis kaksi valtavaa suosikkia ylitse muiden. Kovimpia haastajia heille ovat Nadalia vuotta vanhempi maamies Nicolas Almagro sekä Argentiinan allround-pelaaja David Nalbandian. Almagro on kokenut tällä kaudella tappiot sekä Nadalille että Federerille, Nalbandian vain Federerille, Nadalia cordobalainen ei ole vielä uransa aikana kohdannut. Kaavioista riippuen he ovat tiukimmat suosikit välieriin Nadalin ja Federerin rinnalle.

Vähintään neljännesfinaaleihin tyrkylle näkisin espanjalaiset massaspesialistit (Feliciano Lopezia lukuunottamatta), Tšekin Tomas Berdychin ja Radek Stepanekin, Argentiinan Jose Acasuson, Venäjän Nikolai Davydenkon, Argentiinan Gaston Gaudion, Chilen Fernando Gonzalesin, Perun Luis Hornan ja ranskalaiset kotiyleisön tukea nauttivat Richard Gasquetin, Gael Monfilsin ja Florent Serran. Heidän tuntumassaan paikkaa toiselle viikolle kärkkyvät Ruotsin Robin Söderling, Belgian Oliver Rochus sekä Kristof Vliegen ja Suomen Jarkko Nieminen.

Vahvoina ohipeleinä korkealle sijoitetuista näen Kroatian Ivan Ljubicicin ja Mario Ancicin, USA:n James Blaken ja Robby Gineprin, Saksan Nicolas Kieferin ja Tommy Haasin, Australian Lleyton Hewittin ja Kyproksen Marcos Baghdatisin.

Voittajaprosentit:

Nadal ~40%
Federer ~40%
Almagro ~5%
Nalbandian ~5%
Muut ~10%

Federer, Almagro ja Nalbandian pelattavissa "reilusti" omilla arvioillani. Mielipiteitä otetaan vastaan, joten sana on vapaa :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1299
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Hyvää kirjoittelua Surebetiltä!

Kyllä tuon Almagron voi hyvin pelata pois kuljeksimasta Unibetiltä kun kerran tarjoilevat kertoimeksi peräti 42 - selvästi yläkanttiin. Kuuma kaveri, ja todennäköisesti pääsee myymäänkin pörsseissä jonkinlaisella tuotolla jos (ja kun) voittaa 2-3 peliä ainakin.

Vaikeahan tässä on nähdä Nadalin häviävän kellekään pelatessaan parhaimmillaan, mutta ainakin Federeriä Almagro voi hyvinkin kiusata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut laudrup, 23.05.2006, 20:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Miesten puolella turnauksen voitonoletetaan yleisesti olevan kahden kauppa eli Rafael Nadalin ja Roger Federerin välillä. Tämän vuoden turnauksessa onkin kiinnostavaa nähdä etenevätkö molemmat finaaliin.

Nadalin voittajakertoimet tällä hetkellä pyörivät pääosin alle kahdessa ja Federerin yli 2.3:ssa.

Massalla pelattujen matsien TOP10:

1. Nicolas Almagro 27-6
2. Rafael Nadal 17-0
3. Tommy Robredo 13-3
4. Jose Acasuso 15-5
5. Albert Portas 15-10
6. Nicolas Massu 17-8
7. Fernando Gonzalez 13-4
8. Gilles Simon 13-4
9.Roger Federer 10-2
10. Gaston Gaudio 13-7

Muutamasta kaverista mietteitä ja taustaa:


Almagro on ollut massakauden sensaatio ja noussut Espanjan kakkoskategoriaan (jos Nadal on ainoa ykköskategoriaan kuuluva). Urallaan pelannut 83% matseistaan juuri massalla. Voitti Valenciasssa huhtikuun puolivälissä elämänsä ekan ATP-turnauksen ja merkittäväksi voiton teki se, että eteni pääsarjaan karsintojen kautta! Barcelonassa tuli tappio Nadalille semifinaalissa ja piti matsin tiukilla (7-6,6-3). Roomassa toissa viikolla finaalissa nappasi Fed-Exiltä erän (3-6,7-6,5-7). Näissä kolmessa viimeisessä turnauksessa saldoksi jäi hieno 17-2 ja 12 voittoa menettämättä erääkään. On maailmanlistan 42:s, mutta todennäköisesti 21-vuotias Nicolas tekee nousua tällä kaudella. Pelaa paraikaa Itävallan turnauksessa, jossa eilen voitti C.Rochusin 2-0.
Etenee varmasti pitkälle tässä turnauksessa.

Nadalista on kirjoitettu niin paljon ylistyssanoja, että on vaikea keksi mitään sanottavaa. On ehdottomasti maailman tämän hetken ykköstykki massalla. Tällä kaudella ei massalla ole vielä tullut tappioita ja kaksi kertaa on kaatunut Fed-Ex. Alla kolme turnausvoittoa (Monte Carlo, Barcelona ja Rooma) 17-0 saldolla ja vain viidessä matsissa eränmenetys (-ksiä). Kahden viime kauden massasaldo uskomaton 57-2 !
Rafael on monipuolinen pelaaja, jonka liikkuvuus on huippuluokkaa ja lyönneissä riittää puhtia. Periksiantamaton taistelija, joka täällä ennakkosuosikki. Vyöllä ”vasta” yksi Grand Slam –turnausvoitto (viime vuonna juuri täällä) ja ennakkosuosikin paineet niskassa, jalkavammat contra turnauksen viisieräiset pelit ja turnauksen pituus asettavat muutamia kysymysmerkkejä, joilla voi spekuloida…

Robredo on ollut Roland Garrosilla usein korkealla (muutaman kerran jopa neljännesfinaalissa). Tommy parantanut massakauden peliään ja on maailmanlistan 7:s. Hävisi Barcelonan finaalissa selkeästi (4-6,4-6,0-6) Nadalille, mutta viime viikolla Hampurissa nappasi tittelin. Kuuluu maailman eliittisyöttäjiin 70%:n ykkössyötöllään (5.). Sortuu usein mentaalipuolen ongelmiin eli kestää huonosti ns.kovia paikkoja. Tämä tuli selkeästi esille em.matsissa Nadalia vastaan. En usko, että etenee kuin korkeintaan neljännesfinaaleihin, kaaviosta riippuen tietysti, ja todennäköisesti putoaakin jo neljännellä kiekalla.

Fed-Ex on yhä maailmanlistan ykkönen eikä syyttä: viimeisen kolmen vuoden saldo huikea 194-13 ! Tänä vuonna vain kolme tappiota ja aina parempi on ollut juuri Nadal. Tämä tekee tämän vuoden turnauksesta jännittävämmän vuosiin, sillä miten Nadal kykenee käsittelemään ennakkosuosikin asemansa ja miten Fed-Ex pystyy muuntamaan henkisen asetelman voitokseen(?). Fed-Exin mentori Tony ”Dalton” Roche on kovan luokan tekijä kun puhutaan mentaalipuolen asioista ja muutoinkin Fed-Exillä pää yleensä kestää. Parantaa turnauksen edetessä peliään ja loppuottelussa on varmuudella valmis kohtaamaan kenet tahansa!
Roger janoaa varmuudella Roland Garrosin voittoa ehkäpä enemmän kuin mitään muuta peliurallaan, sillä voittamalla täällä hän nousisi ehkäpä suuremmaksi pelaajaksi kuin P.Sampras, joka ei koskaan voittanut tätä turnausta.
Roger on vaarallinen ja kokenut peluri, joka on ollut urallaan jo monesti tiukoissa paikoissa. Nyt lievänä altavastaajana varteenotettava voittaja. Itse uskon enemmän Fed-Exiin kuin Nadaliin…

Nalbandian on viime viikkoina osoittanut hyvää massapeliä ja vei Estorilissa tittelin menettämättä erääkään. Rooman semeissä Fed-Ex oli liikaa, mutta nappasi kuitenkin erän (3-6,6-3,6-7) ja huomattavaa on, että kykeni voittamaan toisen erän!
Pelaa parhaillaan ARAG World Team-cupia Saksassa ja hävisi siellä yllättäen Tsekin Berdychille suoraan kahdessa (4-6,4-6). Johti jo toista 4-1, mutta onnistui sen jälkeen häviämään viisi peliä. On ailahdellut ennenkin urallaan, mutta kaiken onnistuessa haastaa Nadalin ja Fed-Exin tosissaan!

Etukäteen suurimpina ”floppeina” pitäisin mm. Argentiinan Coriaa, jonka peli on aivan hukassa (4 tappiota peräkkäin), Espanjan J.C.Ferreroa ja D.Ferreriä, joilla myös peli ailehtelee liikaa. Joku näistä voi hyvin lentää katsomoon jo ekalla.

Karsinnoista läpi tiensä raivaavia kannattaa tarkkailla ja ekalla kiekalla kannattaa sijoittaa jos ja kun löytää sopivan korkeita kertoimia varsinkin alakanttiin pelanneita sijoitettuja nimimiehiä vastaan (esim.Coria).

Jarkolle ei voi toivottaa kuin onnea, mutta valitettavasti se turnauksen yksi erittäin heikko peli on taas todennäköinen. Toivotaan onnea kaaviossa ja pääsyä esim.neljännelle kiekalle kuten v.2003.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 15:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Coriaa emme näe Roland Garrosilla, emmekä myöskään Wimbledonissa, vaan hän palaa kentille Euroopan loppukesän massaturnauksissa.

http://www.ole.clarin.com/jsp/v4/pagina ... Id=1199130

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Almagro tai Nalbandian laittanevat Federerin tiukille välierässä ja Nadal vie finaalin vastustajasta riippumatta selvästi. Federer kuitenkin kakkosuosikki mutta ei minusta yhtään niin selvä kuin kertoimet antavat olettaa. Pinnacle tarjoaa nyt 2.84, joka selvästi alakanttiin ja pörssissä myynnin arvoinen. Roomassa Nadal pelasi tasoonsa nähden aika keskinkertaisesti ja joutui tiukille, mutta nyt on ennätykset rikottu ja terveenä pysyessään hoitanee homman selvästi kotiin. lay Federer oma suurin pelini.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”