Tänään on 18.06.2018, 21:13.

Tennis 22.3

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Tennis 22.3

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Omia ensimmäisen kierroksen pelejä, osa tänään ja osa huomenna. Kaikki kertoimet Pinnaclelta


Bjorkman - Vik 2,18

Ruotsalainen pelasi Indian Wellsissä kohtuullisesti, mutta en usko Björkmanin kuntoon. Vik kävi häviämässä haastajaturnauksessakin ensimmäisen kierroksen tiputuksen jälkeen. Kausi lähtenyt takkuillen käyntiin, kiitos nimekkäiden vastustajien. Bjorkman ei tule saamaan mahdollista voittoaan ilmaiseksi. Arvio: 48%

Gimelstob - Goldstein 1,92

Jatketaan Goldsteinin pelaamista kun miehellä tuntuu peli sujuvan. Gimelstob tiputti vakuuttavasti karsinnoissa Berrerin ja Levyn yhteensä neljässä erässä, mutta tämän ei voi sanoa olevan yllätys, mutta otetaan Golsdteinilta tästä hyvästä pikkaisen mahdollisuuksia pois. Gimelstobilla hyvä alkukausi näennäisesti, mutta vastustajat ovat olleet heikkoja. Arvio: 56-57%.

Philippoussis - Sanguinetti 2,22

Tässä on paljolti kiinni häiritseekö selkä kuinka paljon Philippoussisin pelaamista. Jos jollakin on tarkempaa kuvaa olisi mukava tietää. Katsoin kun edellisen kerran miehet kohtasivat Hollannissa nopeammalla kentällä, jossa Philippoussis riisui Sanguinetin aseista pelkällä syötöllään. Molemmat erät menivät tie-breikkiin. Tällöin Philippoussisin peli oli todella väkinäistä. Ainoastaan Sanguinetin huonoutta ettei onnistunut voittamaan, Philippoussikselta oli täysin liike poissa ja palloa lyötiin tyyliin ainoastaan jos se tuli kohti. Philippoussisin kunnon ollessa kysymysmerkki ja siinä uskossa että mies edellisessä ottelussa kärsi vaivoistaan enemmän kuin tänäpäivänä arvioksi 50%.

Pavel- Martin 1,83

Martin näyttänyt parantavan peliään viime aikoina. Edellisen viikon haastajaturnauksen finaali kasvattanee itseluottamusta. Molemmat pelaajat viihtyvät kumminkin paremmin massalla, jossa Martin ei Pavelia ole onnistunut voittamaan ja kentän ollessa nopea, mutta ei nopeimmasta päästä Pavelille 58%.

Simon - Serra 2,16

Tähän ottelupariin ei tarvitsisi edes miettiä Simonia jos ottelu olisi pelattu Indian Wellsissä. Simon ei vakuuttanut siellä eikä haastajaturnauksessakaan, jossa monet pelaajat ovat viihtyneet. Serra on madaltanut myös viime aikoinaan profiiliaan ja head-to-head tilastot 2-0 Simonille tekee tästä ottelusta mielestäni lähes tasabuukin.

Safin - Henman 1,54

Tätä en saanut pelattavaksi muilla kuin uskopisteillä, mutta uskon sen verran vahvasti Safinin ollessa matkalla parempaa ja parempaa ettei hyvässä vireessä oleva Henman riitä pysäyttämään Safinia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”