Tänään on 28.05.2018, 11:52.

Tennis ke 15.3

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Tennis ke 15.3

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Baghdatis - Berdych 1,92 Pinnacle

Kahden kaverin kohtaaminen, joista kummallakaan ei ole hermoja. Luvassa todennäköisesti murtorikas ottelu. Pelillisesti Baghdatis vaikuttaa olevan kunnossa, joten loukkaantumisen vaikutuksesta tai palaamattomuudesta ei kannata puhua. Berdych ottanut nimellisesti hienot päänahat, ensin Henmanista ja sitten Hewittista, molemmat kahdessa erässä ilman tiebreikkeja. Ei sinänsä, ettei Berdychiltä olisi päänahkoja löytynyt varastostakin vai miltä kuulostavat Federer, Ljubicic ja Nadal. Berdych aloitti kuitenkin kauden takkuillen, eikä Hewitt ainakan ollut pelissä parhaassa iskussaan. Kummankaan pelaajan ei tarvitse hävetä syöttöään ja molemmilla on vaadittavat pallonpalautustaidot, mutta Baghdatiksen nopeus kääntänee tämän Baghdatiksen eduksi. Arvio 56%.

Haas - Blake ottelussa en oikein ymmärrä Haasin asettamista noin isoksi suosikiksi. Haas pelannut vakuuttavan alkukauden ja muuta, mutta Blake pelaa kotiyleisönsä edessä, kuten Agassikin pelasi, mutta Haasin voitto Agassista yhtään Haasin paremmuutta kieltämättä perustui Agassin huonouteen, pallojen annettiin mennä ohi lähes yrittämättä palauttaa niitä. Blake on myös hyvässä kunnossa ja mies on vieyt nimiinsä aiemmat kohtaamiset, joista painoarvoa ehkä edellisen vuoden voitolla New Havenissa. Blakelle 49-50%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Pacific Life Open, Indian Wells

Marcos Baghdatis - Tomas Berdych 1.95 (Nordicbet) (~55%)

Marat Safin 2-1 - Jarkko Nieminen 4.00 (Centrebet) (~25%)

Tommy Haas - James Blake 1.80 (Betsafe) (~60%) (VOID)

Tommy Haas - James Blake 3 sets 2.19 (Gamebookers) (~50%) (VOID)


Aluksi samoilla linjoilla Maverickin kanssa eli kyproslainen tässä lievästi niskan päällä. Teki mieli pelata tähän myös 3 sets, sillä vääntö tullee olemaan kova ja todennäköisesti ratkaistaan vasta kolmannessa.

Jarkolla hyvä sauma napata erä, mutta pelaamattomuudestaan huolimatta uskon Safinatorin tässä vievän voiton. 4/6 keskinäisestä on päädytty muuhun kuin Safinatorin suoraan voittoon. Viimeksi viime vuonna juuri täällä Jarkko vei avauserän (4-6 6-1 7-5).
Maratin hermo tuntui pitävän Moyaa ja Davydenkoa vastaan ja vie tämän jo monipuolisemman lyöntivalikoiman turvin. Tämä pelivalinta aika lailla rajatapaus minun kirjoissani, mutta pelataan…

Haas - Blake –matsista aika lailla eri mieltä kuin Maverick.
Uskon Haasin kaatavan Blaken. Odotin itse pienempiä kertoimia. Tommy on asunut vuodesta 2002 Floridassa ja on viihtynyt ja menestynyt hyvin jenkkikentillä. Tällä kaudella jo kaksi voittoa mantereelta ja loistava 19-3 alkukausi. Molemmat ATP-tappiot Fed-Exille. Uskon, että tämä tulee olemaan menestyksekäs kausi Tommylle, jollei olkapää vihoittele.
On totta, että Blake 2-0 keskinäisissä, mutta esim.viime kauden New Havenissa pelasi täysin eri Haas kuin nyt. En panisi myöskään Blaken näennäiselle kotikenttäedulle tässä paljoakaan painoa. Haasin Agassin kaatokaan ei nyt perustunut kokonaan Andren huonoudelle, sillä eittämättä Haasin peli myös kulki!
Haasilla mielestäni enemmän peliälyä ja on kauden alun huomioiden lähes elämänsä kunnossa.Blake myös kovassa vedossa, mutta peli yhä ailahtelee, sillä tappioita tällä kaudella mm. sellaisille nimille kuin Seppi, Robredo, Wang ja Vliegen. Jamesilla ei 2000-luvulla voittoja oikeastaan kenestäkään ns.huippukovasta (poislukien ehkä vain Hewitt ja Davydenko).
Vääntö ratkaistaneen todennäköisimmin kuitenkin kolmessa, koska Blakella myös hyvä syöttö ja erä-pari voi mennä tie-breakiin…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 16.03.2006, 09:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Päädyin etten ainakaan ennen ottelun alkua Haasin ja Blaken ottelua pelaa ja taitaa tuo arvio rehellisesti sanottuna olla pari prosenttia pielessä todellisuuteen nähden. Turnauksen kotisivun haastatteluissa Haasilta ei ainakaan itseluottamusta puutu. Toistelee kuinka on mahtavassa kunnossa ja kuinka kenen tahansa vastustajan täytyy pelata melkein itsensä ylittääkseen päihittääkseen Haasin.

Blake puolestaan analysoi edellisiä kohtaamisia, kuinka Haas ensimmäisessä kohtaamisessa oli loukkaantunut ja viime kaudella pelatussa ottelussa vei ensimmäisen erän miten tahtoi, mutta Blaken mukaan herpaantui, jolloin Blake pääsi mukaan peliin. Jos olisi jatkanut samalla mallilla ei olisi jättänyt Blakelle mitään mahdollisuuksia ja Haasin ollessa parhaassa terässään voidaan nähdä kyseisen ottelun ensimmäisen erän uusinta, mutta itse uskon tasaisempaan otteluun. Kotiedusta sen verran vaikka Haas jenkeissä asusteleekin niin luulisi yleisön olevan about 100-0 Blaken takana.

Tuossa vielä linkit haastatteluihin, Haas: http://www.pacificlifeopen.com/en/playe ... aas313.asp ja Blake: http://www.pacificlifeopen.com/en/playe ... ake313.asp

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”