Tänään on 18.06.2018, 14:47.

Tennis ma 13.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis ma 13.3.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Uusi viikko alkaa ja Indian Wellsissä pelit kovenee... Itse olen mukana vielä perjantaihin asti jonka jälkeen meikäläinen lähtee vähän Leville "lataamaan" akkuja... Tänään löytyi vain yksi kohde...

ANDREEV - Söderling 2.15 (Nordicbet) - Tässä täytyy kokeilla venäjän poikaa vaikkakin ruotsin Söderling on esittänyt vakuuttavia otteita turnauksen alussa, ensimmäisellä kierroksella kaatui Melzer 6-4 6-4 ja viime yönä toisen kierroksen pelissä hän murskasi Chile Gonzalezin 6-4 6-0. Andreev pääsi mukaan suoraan toiselle kierrokselle jossa hän kaatoi maanmies Tursunovin 6-7 6-1 6-2. Söderling on ollut jo viimeiset viikot Pohjois-Amerikan turnauksissa (San Jose, puolivälieriin, Memphis, finaalitappio ja viime viikolla Las Vegasissa ensimmäisen kierroksen tappio Benneteaulle). Andreev tuli Indian Wellsiin Dubain turnauksesta jossa tippui toisella kierroksella maanmies Youzhnylle. Andreevilla tämän kauden saldo kovilta kentiltä 8-4, kun taas Söderlingille tämä on vasta kauden neljäs peli kovilla, saldo tähän mennessä 2-1. Aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet kerran molempien voittoon, Söderling massalla, Andreev Wimbledonin nurmella. Tiukka ottelu tulossa, mutta uskoisin että se kääntyy kunnon ja viihdyttävän taistelun jälkeen venäläisen puolelle...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Samaan aikaan kirjoittelin, menee ainakin toisella oikein :)...aika huima ero saadaan pelatavuudelle.

Söderling - Andeev 1,81 Pinnacle

Söderlingin kerroin on noussut syystä tai toisesta pelattavalle tasolle. Ruotsalainen on kuuma pelaaja, jolta itse ehkä odotan liikaa pelillisesti. Aiemmilla kierroksilla tippuivat Melzer ja Gonzalez, joista jälkimmäinen oli ollut viime aikoina pelaamatta. Nyt vastus todennäköisesti kovenee Andreevin tullessa vastaan. Andreev tiputti kautensa kohtalaisesti avanneen maanmiehensä Tursunovin. Edellinen kohtaaminen Söderlingin ja Andreevin välillä päättyi Wimbledonissa Andreevin voittoon. Söderling omaa kuitenkin hyvät syötönpalautuslahjat, eikä tällä hitaammalla kentällä pitäisi olla palautuksessa niin suuria ongelmia ettei palautuksia saataisi aikaiseksi ja palloralleissa Söderling on vahvempi. Arvio: 58%:ia.

Haasin voitto Agassista houkuttelee, mutta en saa kohdetta kuin kirveellä pelattavaksi, ehkä livenä. Agassin ottelu oli eilen ainoa ottelu joka jouduttiin keskeyttämään "sateen" vuoksi. En ottelua nähnyt, mutta Agassi oli kuulemma heitellyt mailaansa, ottanut yhteen tuomareiden kanssa useampaan otteeseen ja ehti jutustella vastustajansakin kanssa. Saatuaan sadetaukonsa rebreikkinsä ja syöttönsä jälkeen ei jättänyt ottelun jatkuttua vastustajalleen minkäänlaisia mahdollisuuksia. Haasin pitäisi olla huomattavasti kovemmassa iskukyvyssä.

Niemisen pitäisi hoitaa Kohlschreiber. Nuoren saksalaisen syötöt eivät niin kovia ole etteikö Nieminen saisi niistä peliä aikaan, mutta eivät numerot riitä tähänkään.

Hewitt pelaa omasta puolestaan yhdellä mielialustoillaan ja saa vastustajaksensa kolmen päivän maratonottelun pelanneen Schuettlerin, josta saa päälle viiden kertoimia. Pitäisin Schuettlerin mahdollisuuksia hieman kertoimiaan parempina, mutta ottelusta voi kehittyä Schuettlerille varsinainen murhanäytelmä. 2004 molempien pelaajien ollessa todennäköisesti kovemmassa iskussa pelattiin kaksi keskenäistä tiukahkoa ottelua, joista Schuettler vei massapelin ja Hewitt indoorhardilla pelatun pelin. Betfairilla kokeilun arvoinen vaihto-otteluna jos Hewitt aloittaisi hieman lepsummin.

Edit: kirjoitusvirheet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

WTA - Pacific Life Open, Indian Wells

Flavia Pennetta -4.5 games - Emma Laine 1.80 (Gamebookers)
(~60%) (VOID)

Emman hyvä maaliskuu (6-1) saa tässä lopun, sillä Pennettalla alla massaturneitten jälkeen matsi täällä ja vieneekin selkeästi esim.6-3,6-3.

ATP - Pacific Life Open, Indian Wells

TUPLA:

Jarkko Nieminen - Philipp Kohlschreiber
Tommy Haas - Andre Agassi

yhteensä 2.26 (Centrebet) (~55%)


Jarkko Nieminen 2-0 - Philipp Kohlschreiber 2.10 (Centrebet) (~60%)

Jarkon pitäisi viedä tämä aika lailla helposti, sillä saksalainen pelaillut urallaan pääasiassa vain "surkeita" vastaan ja hävisi pari viikkoa sitten Hewittille Las Vegasissa murskalauvuin 6-2,6-0. Ferrerin kaato ei vielä tässä auta. Toivotaan, että Jakke on hereillä alusta asti :roll: ...

Tommy Haas - Andre Agassi 3 sets 2.10 (Centrebet) (~55%)

Haas - Agassi matsiin muutama kommentti:

- Molemmat ekalla kolmessa etukäteen kaavailussa heikompiensa kanssa.
- Katselin Andren edellisen matsin valittuja paloja ja kävi kyllä epätavallisen kuumana Goldsteinin kanssa mm.rikkoi mailan ja tiuski ympärilleen. Samoin lyönneistä tuntui puuttuvan vanha puhti eivätkä jalatkaan näyttäneet kulkevan vanhaan tapaan.
- Andrella vain kuusi matsia alla (4-2) tällä kaudella.
-Haas 17-3 tällä kaudella ja nousukiidossa. Lisäksi kokemusta näistä jenkkikentistä riittää Tommyllakin...
- Agassi ei kuitenkaan tunnetusti anna periksi ja tässä kotiyleisön edessä varmuudella vetää 100+ lasissa ja vienee matsin kolmeen.

EDIT:Lisätty Emman matsia koskeva VOID

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”